Cześć zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie Macie opinie na temat zarobków i warunków pracy ?
Masz rację. A szef tej pseudo lakiernik to totalny (usunięte przez administratora) Nie chce mi się dalej rozpisywać bo szkoda czasu na tego człowieka.
Nie polecam fuszera po dalej lini napisałem komentarz na gogle dodałem zdjęcia które skasowali . (usunięte przez administratora) . Malowanie na poziomie 2/10 nie czyszczą materiału są miejsca niedomalowane . Mogę wylać zdjęcia .
Firma Mti Metal Janów Lubelski Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Pomocnik lakiernika, Rzeszów - Grudzień 2024
- Technolog - Programista maszyn CNC, Zgłobień - Lipiec 2024
- POMOCNIK LAKIERNIKA, Borownica - Lipiec 2023
- LAKIERNIK PROSZKOWY, Borownica - Lipiec 2023
- PIASKARZ, Borownica - Lipiec 2023
- Zatrudnię pracowników do lakierni proszkowej, Janów Lubelski - Luty 2022
Czy pracujesz w firmie Mti Metal Janów Lubelski Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Mti Metal Janów Lubelski Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Mti Metal Janów Lubelski Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.