Kierowca cham i burak w dodatku (usunięte przez administratora) , takiego wiesniaka jeszcze nie widziałam - cały czas palił w samochodzie i najprawdopodobnie śmierdzało od niego alkoholem . Nie polecam nikomu - po tzw przesiadce trafiam do jekały kierowcy , naćpanego .TO TRZEBA ZGŁOSIC DO ODPOWIEDNICH SŁUŻB . -------------------TRAGEDIA JAK CHCECIE ŻYC OMIJAC BOKIEM -----------------------------
Tak prawda ten bus to są OSZUSTY pare godzin przed wyjazdem mąż dzwoni pyta się o telefon dlaczego kierowca nie dzwoni po czym z biura odpowiedź. Kierowca śpi później zadzwoni. Wieczorem mąż dzwoni pyta się kiedy kierowca będzie. Odpowiedź z biura. Kierowca dzwonił i się nie dodzwonił pojechał. OSZUSTY nikt nie dzwonił mężowi zależało na wyjeździe. Był umówiony na poniedziałek a przez tych oszustow nie wyjechal zostawiają człowieka na lodzie. HAMSTWO I NIE POLECAM NAJGORSZEMU WROGOWI. NIGDY JUŻ NIE POJADĘ ANI JA ANI MÓJ MĄŻ Z TYMI KLAMCAMI
Następnym razem sprawdź jaka firma jechałaś i potem dodawaj komentarz bo to nie był kierowcą z formy effect
Kierowcy pala papierosy podczas jazdy. Niewiarygodne. Jest to niedozwolone i karalne. Szok. Napewno zgłoszę to do
Dokładnie, podpisuję się pod tym. Całą drogę było mi niedobrze przez to palenie papierosów co 10 minut. Tragedia!! A ich rozmowy przez telefon z kolegami to jakiś żart ,zero wstydu. Takie bractwa i chamstwa jeszcze nie doświadczyłam nigdzie! To była pierwsza i ostatnia moja podróż z nimi.
Na 21 miałem zarezerwowany wyjazd do Polski.. z Niemiec. Potwierdzone dzień przed. Nikt nie zadzwonił nie poinformował że kurs odwołany. Pisałem SMS do biura . Czekałem do rana . Zadzw wrescie do firmy kierowca niby chory. Zwalili na kierowcę . Porażka z tą firmą. Olewają pasażera. Nigdy więcej z tą firmą nie polecam.
Firma którą omijajcie z daleka. W dniu 17.06 kiedy miałam rezerwację powrotu do Niemiec dzwonią i mówią bus ma awarię. Raczej kierowcy po weekendzie niedysponowani . Porażka a nie firma , OMIJAJCIE Z DALEKA JAK CHCECIE WRÓCIĆ NA CZAS DO PRACY LUB RODZINY
Ludzie jezeli piszecie negatywne komenatrze i tacy mocni w pisowni jesteście to wpiszcie swoje imie i nazwisko. NIE BADZICE anonimowi i skad dokad jechaliscie NIE bojcie sie!!. bo widze pisza ludzie którzy naprawde przez cala droge milczeli a pozniej w Internecie co to nie oni i kierowca i firma zla. Jezeli macie problem to zadzwoncie to biura pretensjami i porozmawiajcie co bylo nie tak dlaczego tak dlugo itd. Numer do biura znacie jak kierowca spozni sie 15 min to wydzwaniacie jak poparzeni. A jak jest probelm to juz strach jest zadzwonic tylko najlepiej napisac i to w dodatku anonimowo!Pozdrawiam
Ja dzwoniłam do biura i przez 2 tygodnie mnie zbywali i na sam koniec okazało się że jednak moja zguba się nie znalazła. Panie w biurze mają wszystko w (usunięte przez administratora). I jeszcze z nerwami, bo ja wogole śmiem dzwonić i się przypominać w mojej sprawie. Jestem bardzo negatywnie zaskoczona, takim podejściem do klienta.
Ja wogóle jestem zaskoczony że ludze jeszcze z nimi jeżdżą z takimi opinami , to jest poprostu nienormalna sytuacja co oni wyprawiają .
Jaka kolwiek próba kontaktu z pretensjami zostaje bez odpowiedzi..mam dowody jeżeli ktoś nie wierzy! Podzielam opinie wielu nie zadowolonych z usług firmy Effekt Bus..Dobre promo w internecie to nie wszystko! Ostrzegam innych przed korzystaniem z usług tej firmy.. chyba że ktoś lubi ostre przygody chamskie zachowania kierowców..klijeta mają za nic a dzięki nim jeszcze istnieją!
Poczytaj regulamin ..jak zostawiłaś bagaż, coś..., twoja zguba nie musi się znaleźć?.
Prosze Pana ,ludzie sie boja cos mowic w czasie podrozy, bo beda wysadzeni ,co bylam swiadkiem rozmowy kierowcy ! I nie dziwie sie ze tu wypisuja takie komentarze.Pozdrawiam !
Firma to porażka totalna w sobotę umówione przyjazd na 14 w nd zadzwonili raz o 8.30 i kierowca pojechał. Po kontakcie tel ewidentnie widać że im nie zależy na klientach oby takie podejście to porażka . Mam nadzieję że coraz mniej ludzi będzie z tą firmą podróżowało
Proszę nie kłamać . 6:11 pierwsza próba. Telefon wyłączony . 7:20 dwie próby . Za każdym razem ktoś się rozłączał . Napisany został także SMS z zapytaniem czy na pewno pan Jedzie. Brak kontaktu . Dopiero po godzinie biuro jakimś cudem się dodzwonilo do niego
Przestańcie (usunięte przez administratora) głupoty skoro w sobotę był ustalony na 14 a pierwszą próba tel nie odebranego mama o 8.35 kolejna po 9 jeżeli zmienia się godz to nie z min na min tylko napewno wcześniej jesteście (usunięte przez administratora)i kłamcami nigdy więcej takiej firmy i oby nikt z wami nie chciał jechać
Tym osobom coś się w główkę stało piszą o tek tylko chyba na inny nr albo kogoś innego pierwsza próba była 8.22 i potem sms z prośbą o kontakt po godz to ja od dzwoniłem i już kierowca pojechał. Nigdy więcej takiej firmy
Ja jestem zadowolonych z tego przewoźnika wszystko było ok.pozdrowienia dla kierowcy z brodą co odbierał mnie z Trier.pozdrawiam.
Nie rozumiem skąd te negatywne opinie w stronę @Pracodawca jeżeli wszystko idzie sprawnie i bezproblemowo ???? jechałam z nimi dwa razy i ani razu nie miałam problemu z przyjazdem pod mój adres jak i z przesiadkami. Pozdrawiam
tom firmę powinni zamnknąć weź sprubuje nie zapłacić to zabiorą ci bagaże a potem jak będziesz chciał odzyskać to oddadzą ci może po dwóch tygodniach i jeszcze każą ci płacić za swoje prywatne żeczy to jest górę co oni oddupcają jeszcze mało tego będziesz chciał wziąść z auta to powiedzą ci że nie mogą ci dać bo że oni przepatrują twoje żeczy
Z całego serca polecam, super atmosfera, podróż bez żadnych komplikacji, kierowcy pomocni i kulturalni. Serdeczne pozdrowienia dla Pana Adama i Pana Przemka! Na pewno jeszcze skorzystam.
Tragedia. Nie poważni ludzie, amatorskie podejście do klienta. Nigdy więcej.
(usunięte przez administratora) walkarze (usunięte przez administratora) w (usunięte przez administratora) 1700 zł zostawili pały na venlo na stacji benzynowej i uciekli (usunięte przez administratora) te (usunięte przez administratora) nie polecam nikomu tej (usunięte przez administratora) chama z tego numeru +48 695 187 979 drugi taki z brodą tatuażami pała następna uważajcie ludzie bo wypierdalaja ludzi na pieniądze.
Jak się napiłeś to zostałeś czemu nie napisałeś że chciałeś sikać w środku w busie i siedziałeś dwa razy na dołku
Pogadać to sobie możesz że byłem pijany twoje słowa to stek kłamstw. A sikać nie chciałem w busie tylko mówiłem Ci żebyś zjechał bo się inaczej zleje w gacie. Pamiętaj tylko jedno i tak Cię znajdę już Cię szukają w Hrubieszowie podadzą mi adres wtedy te 1600 zł co ukradłeś oddasz Ty a jak Ciebie nie będzie to twoja żona czy dzieci. Zdrówka życzę
Busy effect jak najbardziej polecam komfortowa jazda kierowcy bardzo uprzejmi jechałam parę razy nie mam zastrzeżeń gorąco polecam przejazdy z tą firmą.
Witam,jechałam 15.12.2024 z Niemiec do Pabianic. Busy są komfortowe że względu na wygodne fotele. Poza tym nie można niczego pozytywnego powiedzieć o tej podróży. Pan z pierwszego Busa,Daniel bardzo głośno rozmawiał przez telefon I cały czas przeklinał . Myślałam, że w drugim busie po przesiadce będzie lepiej. Niestety. Kierowca,pan Łukasz także używał przekleństw. Po zwróceniu mu uwagi,zamiast przeprosić, oburzył się, jak w ogóle mogę mu mówić, jak ma rozmawiać i jakiego słownictwa używać. Wręcz zagroził mi 16 punktem regulaminu,jakbym to ja była uciążliwa dla pasażerów. Inni pasażerowie stanęli po mojej stronie. Zagroził mi nawet,że jako ostatnią mnie wysadzi. Krótko mówiąc, kierowcy ,którym brakuje kultury osobistej i nie zależy im na zadowoleniu klientów. Jazda trwała 18 godzin,bo 2,5 godziny czekaliśmy na przesiadkę. Kierowca Łukasz palił E-papierosy podczas jazdy. Ogólnie firmy nie polecam. Mam nadzieję, że szefostwo wyciągnie wnioski z tych negatywnych opinii i coś zmieni,by polepszyć kulturę jazdy. Pozdrawiam
+48 695 187 979 (usunięte przez administratora) drugi z brodą tatuażami na ręku nie polecam zwykle pały
Dla mnie firma ok jechałem z kierowcą młodym Sławkiem w porządku chłopak ogarnięty i jazda minęła mi miło naprawdę rozsądnie jedzie nie szarżuje i atmosfera jest ok polecam jeśli będziecie jechać ze Sławkiem to macie super.Pozdro slawek do giżycka jechałem.
Firma przewozowa porażka wyjazd umówiony na 16stą, kierowca dzwoni po 6 rano że będzie o 14.30 a jest o 16. Po drodze w Berlinie 3 godziny postoju. Nie miły kierowca brak szacunku do innych. Nie polecam
Super jechalismy z mezem z Sosnowca do Koloni.Kierowca Marcin.B grzeczny uczynny.Przejazd trwal krotko i bezpiecznie.Polecam.M&Z.
Takiego buca jeszcze nigdy nie widziałam. Przesyłam paczki od kilkunastu lat do córki i nigdy nie spotkałam się z takim chamem. Firma tragedia. Midy więcej z nimi. Żałuję ze wcześniej nie przeczytałam opinii bo nigdy bym nie skorzystała z ich usług. Zdecydowanie nie polecam. Żenada
Cena przejazdu 175euro z Darmstad do Łodzi cena jak za bitet samolotem bez wygody i komfortu kosmos worzą Cię jak Cyrk Małpę 20godzin. pierwszy i ostatni raz Effekt zniechęcenie proszę uważać na to (usunięte przez administratora) ludzi!!!!!!! Zwierząt tak nikt nie Wiezie!!!!!!!!
To fakt przejazd również trwał 20 godz . Ale większość ludzi mniej więcej wie ile czasu podróż zajmuje , więc nie rozumiem skąd te zdziwienie . Dziwne jest to że kierowcy są 24 godz za kółkiem bez odpoczynku . Pełen podziw
Nie polecam , bus zarezerwowany na sobote dzisiaj na 6 rano, 8 rano kierowca oddzwonił po ciężkim dobijaniu sie na ich numer rekrutacji, jak bym nie zadzwonił to bym wogole odezwu nie mial i bus by nie przyjechał, oczywiście bo telefonie od kierowcy zrezygnowałem z przejazdu do takich sytuacji nie może dochodzić a jak dochodzi to jakiś kontakt ze ssmtrony kierowcy lub biura ze takie opóźnienie jest a tu nic cicho , nie jesteśmy w szkole kazdy jest dorosły i jedzie do pracy i chce wiedzieć na czym stoi a nie jak dzieci w przedszkola... szkoda ze dopiero teraz widze opinie porażka.... nie pozdrawiam i nie polecam
Chciałbym powiedzieć że nie polecam tego busa i tej firmy same (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) sory jadę z Polski do Niemiec i jest powiedziane że ktoś na miejscu ma opłacić busa no jak wiadomo z przyczyn niespodziewanych nie zostało to opłacone odrazy no ale dobra pani kierowca zabrała mi moje prywatne żeczy nie wiem z dlaczego no ale ok mieli przywieźć na drugi dzień za kwotę 140 euro niestety przywieźli mi Po dwóch tygodniach i jeszcze kazali płacić gdzie nie wiem z jakiej racji skoro Pierwsze słyszę że można komuś zabierać żeczy a potem jeszcze kazać zato płacić dla mnie to nie jest firma tylko banda złodziei i kurw
Hehehe święta prawda buraki, może zwani pojadę jak mi paliwa na Orlenie braknie hahahaha
Nie wiem,kto planuje trasy ale uważam, że powinien bardziej się przyłożyć. Jeśli chodzi o kierowców, dziś trafił się Pan Łukasz, bardzo sympatyczny, nie było problemów z postojami, cała podróż przebiegła bezpiecznie i w przyjaznej atmosferze
2 tygodnie wcześniej umówiony bus, dzwonię dzień wcześniej potwierdzić. Obsługa podała przewidywany czas telefony od kierowcy. Następnego dnia nikt nie dzwoni. Sam dzwonię i pytam się co jest nie tak. Powiedzieli że pomyłka i na następny dzień będzie bus. Walizki spakowane sprawy załatwione i trzeba czekać jeszcze jeden dzień. Podziękowałem i znalazłem innego busa. Nie polecam
Ta firma to porażka, kierowca palił sobie w busie kilka razy,jak zwróciłam jemu uwagę to tak się do mnie odzywał jak by to był jego prywatny bus. Później włączył klime z tyłu że zmarzłam i tak przez dwie godziny dopóki nie dojechałam na miejsce. Ode mnie jest tylko 840 km a jechałam 13,5 godziny to jakaś kpina. W tym czekaliśmy na busa dwie godziny i trafiłam na (usunięte przez administratora) a nie człowieka. Najgorsza firma z jaką jechałam.
Trasa na 6-7 godzin z Krakowa do lipska trwała 13 z czego 3 h czekaliśmy na przesiadkę pod Berlinem ???? kierowca niemiły i jak pytałem z kim jade to mi łaske robił i zajęty był wygłupami z kolegami... Dopiero ja wprost powiedziałem ze to są jakieś żarty , to się mili zrobili Zamieszanie, chaos, nie profesjonalizm, a i ostatnie 3h drogi zmęczony podróżą słuchałem "pompeczek z klubu ".Do końca nie wiedząc czy kierowca jedzie dobrze bo mnie 5 razy pytali o adres xD. W ogóle ktoś orientuje się gdzie takie rzeczy można zgłaszać? Bo dawno takiej szopki nie przeżyłem... Nie polecam!!!
Kierowcy jeżdżą tam na czarno albo umowa zlecenie , nawet paychotestow nie mają żeby ludzi przewozić uważajcie na tą firmę , do tego biorą narkotyki
Nie polecam tego (usunięte przez administratora) Zamówiłem odbiór paczki z Polski do holandii . Za pierwszym razem nikt nie wpisał mnie nawet na listę, za drugim razem okazało się że nie zabierają leków. Potrzebuję tabletek na nadciśnienie z polski. Chcę zapłacić za usługę której mi odmówiono. Sądząc po komentarzach firma nie jest godna polecenia. Nie polecam
polecam kierowcę dawida w okularach,sprawna podróż i na szczęście krótka przesiadka,miła atmosfera w busie,a co do komentarzy innych nw jaki kierowca im się trafił
Obsługa klienta na bardzo niskim hamskim poziomie.Brak szacunku do klienta
Jak żyję to jeszcze tak brudnych siedzeń nie widziałam.Po przesiadce (bus ok, czysto) ale niestety kierowca Krystian zostawił nas z bagażami w środku nocy na ulicy pod innym numerem.A miało być ,,od drzwi do drzwi".Więcej nie skorzystam z firmy Efect bus.
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Effect Bus Joanna Wójtowicz Ilona Lis sp.j. - Bełżyce
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Effect Bus Joanna Wójtowicz Ilona Lis sp.j.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Podziel się wiedzą o zarobkach w firmie Effect Bus Joanna Wójtowicz Ilona Lis sp.j..
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Effect Bus Joanna Wójtowicz Ilona Lis sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Effect Bus Joanna Wójtowicz Ilona Lis sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 42.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Effect Bus Joanna Wójtowicz Ilona Lis sp.j.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 37, z czego 7 to opinie pozytywne, 30 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Kazimierska 2
- OLX.pl 2 427 246
Przewóz osób - pozostała działalność - Bełżyce
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |