Moje 3-letnie doświadczenie w pracy przy projekcie NFHotel pozwala mi stwierdzić, że to naprawdę dobre miejsce do pracy. Pozytywna atmosfera i pomocny zespół ułatwiają codzienne zadania. Firma ciągle się rozwija, więc jest sporo okazji do nauki i rozwoju. Biuro z widokiem na Śnieżkę i szef dbający o komfort pracy. Szczerze polecam!
Dziękujemy Yuliia za miłe słowa :) Cieszymy się, że praca przy NFHotel przynosi Ci satysfakcję i że doceniasz zarówno atmosferę, jak i możliwości rozwoju. Cieszymy się, że jesteś z nami!
Pracuje w NFHotel już ponad pół roku i śmiało mogę stwierdzić, że firma zapewnia mi solidne warunki pracy. Niewątpliwym atutem jest nowoczesne biuro z dużym ogrodem i widokiem na Śnieżkę, jednak główną zaletą NFHotel są ludzie tu pracujący i świetna atmosfera. Zdecydowanie polecam pracę w NFHotel!
Dziękujemy Michał za super opinię! Fajnie, że doceniasz nasze biuro i atmosferę pracy. Twoje zadowolenie motywuje nas do dalszego działania. Cieszymy się, że jesteś częścią zespołu.
Pracuję w NFHotel ponad 4 lata. Projekt jest interesujący i ambitny, sprawia, że jestem zadowolony z efektów pracy. Fajnie jest widzieć, że klienci to doceniają, co sprawia, że czuję, że moja praca się liczy. Mamy teraz nowoczesne biuro, z kilkoma miejscami, gdzie można odpocząć. Jeśli chodzi o rozwój, to wydaje mi się, że mam tu spore możliwości. Płaca i możliwości awansu są w porządku, co jest dodatkową motywacją. Ogólnie, pracuje mi się tutaj dobrze i czuję, że pasuję do tego miejsca.
Dziękujemy za opinię Michale! Cieszymy się że jesteś z nami - my również jesteśmy zadowoleni ze współpracy :) Nie przestajemy się starać aby było u nas interesująco i ambitnie!
Miałem okazję pracować w nfhotel przez ponad 3 lata. na początku jako tester automatyczny, następnie stopniowo wraz z zdobytymi umiejętnościami przeskoczyłem na frontend. Zespół jak i firma jest naprawdę super. Michał - szef, dba o pracowników co naprawdę widać. Jest przy tym wymagający ale też "jest człowiekiem". Rozumie swoich pracowników i można na niego liczyć. Gdy miałem remont mieszkania, przyjechał i pomagał wynosić gruz. Drugiemu koledze z pracy pomagał w przeprowadzce. Jeśli chodzi o zarobki są one na dobrym poziomie, wiadome że wszystko względem doświadczenia pracownika. W firmie panuje swobodna atmosfera, można rzucić jakimś żartem i nikt się o to nie obrazi.
Mateusz dziękuję Ci za opinię o NFHotel. Staramy się być coraz lepsi. Pomoc przy przeprowadzce to drobiazg :) Sam wielokrotnie pokazałeś swoje zaangażowanie poza pracą i chętnie się zrewanżowałem. Zawsze wierzyłem, że sukces firmy zależy nie tylko od umiejętności i ciężkiej pracy, ale przede wszystkim od zaangażowanego i zgranego zespołu. Życzę Ci dalszych sukcesów na drodze zawodowej. Z pozdrowieniami, Michał Piaścik
Jak się pracuje w Nfhotel Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Nfhotel Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Nfhotel Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 4 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!