Opinie o Quick Bim Sp. z o.o. w Kraków

2.3/5
Na podstawie 3 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o firmie Quick Bim Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do pracy w firmie Quick Bim Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Doradcy techniczni dla firm

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Quick Bim Sp. z o.o. w Kraków

pracownik Nowy wpis

Pracując w QB już dłuższy czas mogę stwierdzić, że dotychczasowe "opinie" na tym portalu są krzywdzące, gdyż w dużej mierze mijają się z prawdą. Zakres obowiązków jest zawsze zawarty w opisie stanowiska, więc każdy kto się rekrutuje do biura może spodziewać się tego na czym będzie polegała codzienna praca. Projekty są zróżnicowane i z pewnością można powiedzieć, że ciekawe. Można zdobyć dużo doświadczenia zarówno projektowego jak i BIM-owego. Ponadto istnieje możliwość pracy zdalnej, są różnego rodzaju integracje firmowe, jest pełny pakiet świadczeń - opieka medyczna, ubezpieczenie, dofinansowania.

Nikct Nowy wpis

Firma założona przez dwóch (usunięte przez administratora), którym klaszczą zatrudnieni znajomi. Raczej nie warta uwagi, bo prędzej czy później wyciągną swoje szpony, żeby oczyścić swoje winy i zrzucić wszystko na Ciebie. Zarobki przeciętne, a wymagania wygórowane. Sama praca typowo kreślarska, na pewno nie rozwiniesz tutaj skrzydeł, raczej praca dla studentów, a potem znaleźć sobie biuro projektowe z prawdziwego zdarzenia.

Czaruś Nowy wpis
@Nikct

A ktoś może konkretnie napisać co znaczy że kasa przeciętna. Znaczy nie ma co liczyć na więcej niż minimalna krajowa?? Bo takie określenie to dla każdego oznacza inną stawkę :P

judyta Nowy wpis

A wezcie opiszcie aktualną atmosferę bo po poprzedniej opinii z rozmowy kwalifikacyjnej zaczynam nabierać do niej wątpliwości… zespół jest w miarę zgrany i milo przyjmują nowych?

Nie przekonała mnie ta firma, byłem kiedyś na rozmowie, zgłosili chęć zatrudnienia mnie, ale zrezygnowałem. Jakoś mi tam klimat nie pasował. Firma zgrywa profesjonalną, ale widać, że to wszystko jeszcze takie niedopracowane procedury i bardziej wygląda na kilku znajomych co postanowili założyć firmę. Może do teraz się już coś zmieniło, ale wtedy nie przekonało. Szefostwo tacy młodzi cwaniacy trochę.

Czy zechciałbyś podzielić się wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej w firmie Quick Bim Sp. z o.o.? Jak oceniasz przebieg procesu rekrutacyjnego? Jaką umowę proponuje firma na stanowisku Koordynator BIM - BIM Coordinator?
martin

Już dawniej w ofertach od firmy było widać ze deklarowała umowę o pracę i atrakcyjne wynagrodzenie. Do teraz podwyżki sa zadowalające?

Zostaw merytoryczną opinię o Quick Bim Sp. z o.o. - Kraków

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Quick Bim Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Quick Bim Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Quick Bim Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Quick Bim Sp. z o.o.
  • Wadowicka 6