Co to za tekst z niewypłaceniem kasy do końca? Macie u siebie jakieś kary umowne? Bo jak człowiek sam sie godzi na takie zasady to nie wiem po co później ten lament
Pan Prezes co ma śliskie rączki. Nie raz czułam się zagrożona.
Nie tylko śliskie ale i lepkie rączki. Nikt kto pracuje u tego człowieka, nie może spać spokojnie. Nigdy nie wypłaci wynagrodzenia do końca , obieca złote góry, zapłaci ochłapy na odczepnego po wielkich bojach i na raty.
Wspomniał tutaj ktoś, że koniec umowy to koniec w współpracy z firmą. Serio tak jest? Nie przedłużają nikomu z pracowników umowy? Kurczę, ciężko mi w to uwierzyć trochę :) Na jaki okres w takim razie podpisywana jest pierwsza umowa?
Do pierwszej wypłaty, bo kolejnych w całości się nie dostaje, samemu trzeba zrezygnować żeby jak najmniej stracić . Bo to co jest winny to już przepadło.
Nie nie płaci co miesiąc trzeba się prosić O swoje pieniądze to jakaś jedna wielka kpina
Ani na konto ani do ręki, zwodzi, zwodzi i zwodzi, nawet jak zapłaci to już kolejny miesiąc niewolniczej pracy mija i zawsze cię okradnie jak się zwolnisz bo masz dość już tego typa.
Dzień dobry, jako pracownik administracyjny firmy Saldatore właśnie podejmuje kroki w serwisie gowork aby kłamliwe wpisy , które zaczęły się pojawiać od początku tego roku zostały usunięte. Informuję również , że o całej sytuacji został poinformowany nasz radca prawny. Po zapoznaniu się z regulaminem serwisu zostaną powzięte dalsze kroki prawne. Pozdrawiam Grzegorz.
Poproszę o namiar na państwa prawnika, z chęcią się z nim skontaktuję i przedstawię sytuację jak firma Asoss nie płaci za wymajem pokoi dla swoich pracowników i karze im się wyprowadzać po cichu, aby nikt nic nie widział. (usunięte przez administratora)
Firma nie płaci za najem lokali dla swoich pracowników, dodatkowo mając spore zadłużenie wobec wynajmnującego karze wyprowadzać się swoim pracownikom po cichu. Kpina. Do właściciela wogóle nie można się dodzwonić. Trafia trafia na drogę postępowania sądowego plus do innych instytucji.
....u Cie to obchodzi.
Nie interesuj się, kolejny raz Ci to trzeba powtórzyć? Będziesz zdrowsza żyjąc w nieświadomości, Daruś Cie dalej bedzię okłamywał i bajki opowiadał będziesz spokojniejsza.
Przeanalizowałem mój wpis o Saldatore i doszlem do wniosku że sommer z Grześkiem cierpią na bezsenność i o 12 w nocy przepisują mój wpis o nich do Darka .Robią mu przysługę nie czytając wpisu o nich.Wiecej ludzi pójdzie do Darka a o nich w końcu ludzie zapomną.I tak trzymać koniec z Saldatore
Czy moderator może mi wytłumaczyć jak wpis który zrobiłem na Firmę KS saldatore oprócz nich znalazł się w opiniach na AOSS.jest identyczny ta samą data.
Pojawiło się ogłoszenie na Austrię więc powiadamiam potencjalnych przyszłych pracowników że firma ostatnio w Austrii sprzedała ludzi za srebrniki do firmy widmo ludzie robili kilka miesięcy i są bez grosza bo nie dostali wypłat a firma umyła rączki bo liczyła na szybki zysk ale zostali tak samo przez firmę widmo (usunięte przez administratora).Panowie sprawdzajcie w KRS jaki firma ma kapitał zakładowy bo jeżeli nie ma przynajmniej 100 tys.to komornik nie będzie miał z czego ściągnąć waszych wymagalności.Jak powszechnie wiadomo właściciel nie ma no na siebie walka o jakiekolwiek pieniądze to jak walka z wiatrakami
Rozmowa kwalifikacyjana odbywa sie na parkingu koło firmy przy samochodzie tak samo wypłacane sa pieniadze
Firma niepoważna nie wypłacalna zapomnijcie o zwrotach za paliwo badania koniec umowy koniec kontaktu z firmą.oczywiscie nie wypłacone do końca wynagrodzenie a umowa najśmieszniejsza jaką może być od najniższej krajowej bez wpisania kwoty.nie dajcie się zwabić obiecankami typu masz 12 czy 15 euro bo na koniec będziesz miał 10 albo mniej.omijac szerokim łukiem i nie nabijać im portfeli
Super firma pracuje i kasa na czas tak jak trzeba. Mają też kontrakty zagraniczne i to może być w euro. Na pewno solidny pracodawca, warto pracować.
Nie płacą za wykonaną pracę
Powiedz jaśniej Dlaczego nie płacą jak sprawa wygląda bo mnie obiecali 13 € posiłek, wygląda zachęcająco A jak jest naprawdę, proszę powiedzieć
Przekonasz się na własnej skurze z jakim (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) masz doczynienia. Powodzenia. Pozdrowienia dla Darusia.
Nie płaci za prace. (usunięte przez administratora) zwodzi, przestaje odbierać telefony. Daj sobie spokój z tym człowiekiem. (usunięte przez administratora)cię jak innycb
Wszystkie firmy Kachel :)dwie pierwsze Dariusz Kachel oficjalny prezes i ostania nr 3 Anna Kachel prezes na papierze :) ten sam styl działania i takie same postępowanie należy rozważyć współpracę :))) 1) H.M.T.SERVICE 2) Montaż Konstrukcji Stalowych Sp. z o.o. w Katowice 3) a teras Aoss Sp. z o.o. Tylko dla wolontariuszy. Wiele osób już 2 lata i dłużej czeka na pieniądze?
Jak się pracuje w Aoss Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Aoss Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 12.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Aoss Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 1 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!