Opinie o Zakłady Mechaniczne Bumar-Łabędy S.A.
Jak to jest w poprzednim tygodniu w poniedzialek pan M.S miał 2,18 promila i nadal pracuje ? Czyli co ma plecy ? jest traktowany inaczej ? Ma układziki ? Proszę nie usuwać komentarza !
Jakie macie składki w porównaniu z Poznań
Witam. Poważnie myślę o pracy w Bumarze, proszę o opinie jak wygląda praca na produkcji? czy jest bardzo ciężko?, jaki jest poziom wynagrodzenia?, czy co rok są podwyżki?, czy nowi pracownicy są traktowani na równi z starymi?
Były zmiany na wyższych szczeblach? Zauważyłam, że ktoś pisał o nowej Pani Prezes. Ja chciałam poznać aktualna atmosferę w biurze, widzę że ktoś o integracje pytał ale bez odzewu. Ludzie mają bardziej indywidualne stanowiska czy także są grupy projektowe? Z jakich działów składa się teraz biuro?
Okropna, uważajcie na tę firmę. Rozmowa była przeprowadzona z 2 mężczyznami, szydzili, poniżali, od samego początku czuć było, że są negatywnie nastawieni, reagowali potępiającym spojrzeniem i głupimi śmiechami/komentarzami, na wszystko, co się powie.
Dot. rysunków technicznych, ocen w szkole, doświadczenia, militarii.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
Czy zmieniło się coś po przyjściu nowej pani Prezes? Czy zakład wychodzi na prostą? Czy zwolnieni zostali zbędni pracownicy nieprodukcyjni?
Do zakł. Bumar Łabędy pchają się kobiety jak nie drzwiami to oknem do pracy i to nawet po 50l. a to wszystko po znajomości bo w zakł.to jest socjal jubilaty a na koniec odprawa wielka nikt tego nie pilnuje tylko kombinacje już dużo przyjęli starsze panie pełno kobiet w biurach magaz.narzędziownie itp. To wszytko po znajomości i to z zewnocz zakł państwowy to tak jest.
Socjal? W tym zakładzie nie ma socjalu. W tym zakładzie robi większość ludzi, którzy na niczym się nie znają i nigdzie indziej by nie dali rady pracować, ci co mieli jakieś umiejętności dawno odeszli, a większość obiboków będzie tu siedzieć.
I ile ten taki średni staż tego wspomnianego siedzenia wynosi? Jakiś przywilej za to przysługuje? Przekreślasz socjal, podwyżki także? A jakiekolwiek wpływy może na organizację pracy chociażby?
Czy w Zakłady Mechaniczne Bumar-Łabędy S.A. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
A jakie przykładowe zgłaszaliście ostatnio, że podobno nie było reakcji? i w zasadzie to do kogo konkretnie się z tym idzie?
Powiedzcie mi moi drodzy ile można zarobić na stanowisku mechanik .
"św"? Da radę rozwinąć skrót? Niewtajemniczeni różnie mogą go zinterpretować. Za co tyle pieniędzy można dostać tutaj obecnie? I w zasadzie to stwierdzenie czy pytanie?
Witam.Czy są aktualnie przyjęcia na zakład??jakie są teraz mniej-więcej zarobki na start??
Jak wygląda praca w magazynie warto się przyjąć
Chcesz powiedzieć że to jakieś zwiazki są? Przeciw ludziom?
A czy to nie są Twoim zdaniem dość daleko idące oskarżenia?
Drodzy Panstwo, w dniu 04.04.2022 roku odbyło się Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy i głosowanie uchwały w przedmiocie "dalszego istnienia ZM BUMAR-ŁABEDY S.A." niestety nie udało się podjąć skutecznie uchwały i firma jest w pewien sposób w zawieszeniu. Kto z Was pychą i zarozumiałością przyczynił się do tego, powinien przyznać się do winy. Inni trochę mniej.
A to podobno przestepstwo!!! Nieładnie muszę złożyć dwa do dwóch i do prok....
Jak się nie wypłacą nadgodzin tylko kombinuje to jasne ze to zart nie przestepstwo
Nowa Pani Prezes będzie tą która wniesie ZMBŁ do Poznania? Zabiega o to?
Wiesz czyją to spółka, więc czego chcesz.
Czy to prawda moze ktoś pamięta jak nadgodziny dla wydzialow spolki płacone były przez firmę porządkowa?
Jak wygląda praca na stanowisku inżyniera elektronika? Jaka jest odpowiedzialność? Jak wygląda proces ew. wdrożenia na stanowisko pracy? Jakie są zarobki? Czy ogólnie warto aplikować?
Jak działa IPOsystem w waszej firmie .
Jak się pracuje w Zakłady Mechaniczne Bumar-Łabędy S.A.?
Zobacz opinie na temat firmy Zakłady Mechaniczne Bumar-Łabędy S.A. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 40.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Zakłady Mechaniczne Bumar-Łabędy S.A.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 32, z czego 2 to opinie pozytywne, 10 to opinie negatywne, a 20 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Zakłady Mechaniczne Bumar-Łabędy S.A.?
Kandydaci do pracy w Zakłady Mechaniczne Bumar-Łabędy S.A. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.