Czy są przyjęcia za elektryka
Witam , czy są może przyjęcia na spawacza w firmie?
Nowo przyjęte osoby mają dobrze. Nowe, większe stawki (nowy elektryk to już przesada, niektórzy kierownicy tyle nie mają), a Ci co już jakąś stawkę kiedyś dostali to sobie na niej pracują i dopóki papierami się nie (usunięte przez administratora) to nie ma na co liczyć. Są osoby co od 5 lat praktycznie dostają taka sama wypłatę, choć były w tym czasie chyba 4 podwyżki. No i co z tego że na papierze podstawy jest więcej jak tu się premii nie da bo bo pandemia, bo były właściciel ogłosił upadłość i premii nie było 2 czy 3 miesiące, bo nowy właściciel wychodzi z założenia że jak premia UZNANIOWA to jej wcale całej dawać nie trzeba, albo ze 'okres(usunięte przez administratora)' ... Ogólnie coraz większa niesprawiedliwość wynagrodzeń, nowi zieloni mają dobrze, starym doświadczonym jak nie pasuje to trudno... Ogólnie najlepiej tu mają ludzie na własnej działalności. Konkretna stawka, podwyżki co rok i prosić się nie trzeba bo się należą.
Czy to prawda, że powrócił "(usunięte przez administratora)" BHP ... on nie uznaje takiego zagadnienia jak kompromis .. zawsze po jego i koniec..
Warto się przyjąć do utrzymania ruchu jako elektryk ? Ktoś wie jakie stawki i jakie wymagania
Z racji tego, że aktualnie szukają specjalisty ds. obsługi klienta, chcę spytać o stawkę na tym stanowisku: jeśli ktoś się orientuje, to naprawdę proszę o pilną odpowiedź. Z góry dziękuję.
Firma w proszku. Szkoda czasu i kwasu na ten przybytek. W biurze klienta 2 panie zarządzające które nie rozróżniają statyki od statystyki. Ciekawe czy wiedzą co to muła:) Ci co wiedzą to nie zwierzątko czterokopytne:). Ciekawe miejsce- poligon doświadczalny. Udo się albo si3 nie udo o to jest pytanie.
W pełni się zgadzam. Brud, (usunięte przez administratora) i ubóstwo. Jeszcze do niedawna były 3 Panie zarządzające w obsłudze- z tego ta najnizsza rangą- "najmądrzejsza". Nie raz się słyszało co tam się dzieje- katastrofa to mało powiedziane. Jestem dumny, że nie musze juz tego słuchać. ODRADZAM
Panowie a co powiecie o jakości pracy Zająca ?
nie interesują mnie warunki pracy , zarobki ani atmosfera w Contec ...tylko kim jest ta modelowa laska przemierzająca pieszo drogę do pracy codziennie zawsze na 8.00 ?
Czy Zakrzewski sobie z tym radzi ?
Na pracuj.pl szukają nowego kierownika jakości a co się stało z poprzednim ??
Witam serdecznie... Jakie są godziny pracy na produkcji w tej firmie? Dzięki
Co taki spokój ? Czemu nikt nie pisze ? Wszystko jest OK ?
Czy nastąpiła duża rotacja przez 2 rzut pandemii?
Hehe bobek i praca zagranicą hehehe..., stary kawaler bez prawa jazdy bez znajomości języka, mieszkający z mamusia wyjedzie za granicę. Na hali e byly zakłady że nie wyjedzie. Zresztą przeciętny spawacz , bo na hali A nie miał się gdzie wykazać bo proste spawja konstrukcje tam. Na hali e mamy znacznie trudniej ,a chodzi i gołego nakręca jak on by szybko pospawal wszystko , że my na hali za wolno robimy on to (usunięte przez administratora) na hali, jakie on to miał normy . Hehe kto by z chorym psychicznie goście pracował i wytrzymał za granicą. Bobik=kłamca. Dobrze za na naszą zmianę nie chodzi.
Kiedyś tam pracowałem i ciekawi mnie kto to jest stoperan ? I jak radzi sobie Zakrzewski i reszta kierowników ?
Podobno bobik pseudo specjalista zostaje, chlop jest bez honoru i wstydu jest żenujące.cały zakład się z niego śmieje. Chodził pieprzył że zagranice wyjeżdża . Du. e liże stoperanowi, sciemiacz i krętacz. Jako spawacz był słaby, mordę tylko potrafi drzeć. Z tych jego zwolnień cały zakład się śmieje a było ich całą masą.
Jak z zamówieniami po pandemii? Warto aplikować do działu projektowego? Jak atmosfera w biurowcu?
Podbijam z pytaniem, warto aplikować? duża rotacja w biurze, bo są nowe ogłoszenia?
Kadra to widać fachowcy pierwszej klasy , kierownicy są najlepsi :)
Co powiecie na temat jakości pracy Zakrzewskiego ?
Czy w związku z pandemią zmieniło się coś w firmie?
To jest Kromiss w nowej odsłonie!
Jak się pracuje w Contec Kromiss Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Contec Kromiss Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 14.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Contec Kromiss Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 7 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!