Opinie o Hunnebeck Polska Sp. z o.o. w Łubna

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o pracodawcy Hunnebeck Polska Sp. z o.o.. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Hunnebeck Polska Sp. z o.o. o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Wynajem i dzierżawa maszyn i urządzeń

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Hunnebeck Polska Sp. z o.o. w Łubna

Karola
 Rekomendacja

Firma godna polecenia. Bardzo dobre warunki pracy, z którymi nigdzie indziej do tej pory się nie spotkałam. Wypłata na czas, i bez problemu, wysokie premie oraz dodatkowe benefity. Świetna atmosfra pracy. Praca od poniedziałku, do piątku, co jest dodatkowym atutem, dni świąteczne wolne .

Bzdura Nowy wpis
@Karola

Absolutna nieprawda! Nie jesteś pracownikiem więc nie (usunięte przez administratora)ludzi.

Aha Nowy wpis

Nie polecam, lepiej dac sobie spokoj to nie jest praca na stale...

Michał

Myślę, że tylko dobra praca i atmosfera mogły wpłynąć na ten spokój na wątku?

Mały miki Nowy wpis
@Michał

Czyli chcesz powiedzieć że jest ok z kasa i atmosfera i że warto iść do nich?

Mały miki Nowy wpis

Czyli do bani?? A możesz jaśniej??

Mały miki

Witam jak wyglądają aktualnie pieniądze i atmosfera w tej firmie bo zainteresowała mnie praca na hali tam.

Rozmowę kwalifikacyjną w Hunnebeck Polska Sp. z o.o. masz już za sobą? Jak oceniasz konieczność przygotowania się do spotkania? Czy pracodawca zwraca szczególną uwagę na konkretne aspekty profilu kandydata na stanowisko Pracownik Montażowni - Magazynier?

Jaka umowa obowiązuje w Hunnebeck Polska Sp. z o.o. podczas okresu próbnego?

Jarek
@Pytanie

Dzień dobry Na okres próbny oczywiście umowa o pracę.

Ksiądz

Praca nie jest dla ściemniaczy i ludzi leniwych. Ale za dobre nagradzają a za złe karzą. Fakt co miesiąc w terminie cała uczciwie zarobiona kasiorka wpływa, nie trzeba się o nic upominać, bhp na bardzo wysokim poziomie. Niema podziału na lepszych czy gorszych. Blisko z kolejki.

Zostaw merytoryczną opinię o Hunnebeck Polska Sp. z o.o. - Łubna

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Hunnebeck Polska Sp. z o.o.
    05-532 Łubna
  • NIP: 1230031944 REGON: 10839440 KRS: 0000127695
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)