Uwaga na nich, obciążają za uszkodzenia samochodu, które istniały już wcześniej.
Pracowałem już u kilku Partnerów, jednak w Lumie znalazłem miejsce na dłużej. Firma rzetelna i uczciwa, nie ma żadnych kruczków, haczyków czy inny problemów związanych z umową. Wynagrodzenie zawsze w terminie, nie ma problemów z dostaniem zaliczki. Polecam z czystym sumieniem
Jak nastroje w pracy, czy potrzebujecie teraz nowych pracowników? Jaka umowę proponuje firma na początek?
Umowa tak jak wszędzie, zlecenie . Lumy nie polecam , nie będę pisał dlaczego, ale mają dużo za uszami
Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie Luma Taxi Sp. z o.o.?
@Piotr ale to 400-500 zł dziennie się tu wyciąga za 12h ?
tak, w weekendy nawet więcej ale trzeba jeździć a nie palic papieroski na stacji z kolegami. Prosta zasada jak wszędzie: pracujesz - zarabiasz
Jak ktoś lubi niewolniczą prace po 12h codziennie za 400-500 zł. To praca w uberze lub bolcie jest dla niego wymarzona. Jednak jeśli się choć trochę cenisz radzę unikać jak ognia, nawet Ukraińcy juz to wiedzą. Spróbowałem przez tydzień i odradzam wszystkim
W zupełności się z Tobą zgadzam. Mają gdzieś pracowników, jest dużo flot o niebo lepszych na Krakowie
Wszystko ok, rozliczenie raz miesiącu zwykle na czas (zdarzyły się obsuwy ale max 1-2 dni)
Wszystko w porządku, rozliczenia na czas, auta regularnie serwisowane.
Jeżeli się z tym nie zgadzasz to jakieś szersze info o co chodzi?
Jak się pracuje w Luma Taxi Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Luma Taxi Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Luma Taxi Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!