Firma TS PATROL GROUP SP.ZOO ul Modlińska 219A 03-120 Warszawa KRS 0000684592 REG 367703243 NIP 5242834728 TANIEWICZ, ZBIGNIEW WICEPREZES ZARZĄDU" PREZES ZARZĄDUSAWICKI TOMASZ WICEPREZES ZARZĄDU ŚMIGASIEWICZ, MIROSŁAW ROMUALD Firma 50% pracowników zatrudnia na czarno Każą im podpisywac umowy ale umowy zabierają Ojciec moich dzieci cały czas tam pracował podpisał umowe ale umowy żadnej mu nie oddali i płacił alimenty na dwójkę dzieci natomiast od 5 miesięcy zalega mi z alimentami ponieważ firma nie płaci od listopada 2022 jest winna mu kase Rzekomo firma TASBUD gdzie budowa była na ul BAJOŃSKIEJ 7A im nie zapłaciła wiec oni mają pretekst zeby nie zapłacić pensji Ale pracował w firmie TS PATROL GROUP a nie TASBUD Nie tylko on jest poszkodowany kilkunastu jego kolegów też nie dostało kasy Zusu pewnie też nie płącili
Czy ktos juz dostal pensje przed świętami? bo ja jeszcze nie dostałem a potrzebuje kupic prezenty i zakupy na swięta,dziekuje moj wspanialy pracodawco ze jestes taka swinia i nie myslisz o swoich pracownikach
Tak nie martw się zapytanie do inspektora przed świętami wszyscy dostaną anie odrazu że swinia
Trzy lata pracuję w TSP i jedno wiem na pewno . Nigdy nie było problemu z kasą, koordynatorem i ciuchami. Zasady są proste i przejrzyste, wiem za ile i na jakich zasadach zostałem zatrudniony. Trochę za dużo frustratów jest na forum i psują Powietrze. Wystarczy dać coś od siebie, za darmo kasy się nie wypłaca. Pozdrawiam z Wrocławia .
Co jaki czas w T.S. Patrol i Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?
godzin możesz wziąć więcej ale stawka podstawowa i jeszcze musisz czekać na "dodatki" ze dwa- trzy tygodnie po wypłacie ze swojego obiektu
odszedłem kilka miesięcy temu, było dobrze naprawę bez zastrzeżeń ale w pewnym momencie firma jakby zatrzymała sie w rozwoju brak aktywności w mediach, zainteresowanie pracownikami i obiektami znikome, nagły postępujący zanik kontaktu z koordynatorami a z biurem to juz całkowicie, o nic nie można sie doprosić i dowiedzieć. Przestawili się, byle nałapać ile sie da do emerytury bo i tak wszystko padnie bo dług coraz większy "szczęść Boże i ratuj sie kto może"
Pracuje przy masówkach kasa zawsze po imprezie i wszystko co do zety się zgadza oby tak dalej tak trzymać Panowie Brawo - Polecam Oczywiście
Dobra i solidna agencja ochrony dziesięć lat współpracy oceniam bardzo pozytywnie Polecam i Ja
Co tu pisać po kilku latach pracy zawsze będą tematy do poprawy taka jest prawda czy w tej czy innych firmach. Kilku letni pobyt w Patrolu jednak o czymś świadczy Prawda ? Podsumowując z czystym sumieniem polecam firmę i ja
Tak to PRAWDA skoro firma zła to się Zwolnij no tak tylko jak skoro teraz jesteś w konkurencji ...... Znamy się oj znamy. Ciekawe tylko kiedy i tam dadzą kopa(usunięte przez administratora) Prawda jest taka firma nie jest zła jak komuś na prawdę nie pasuje to zawsze może zmienić. A ty zajmij się swoim życiem dno osiągnięte ale spoko zawsze możesz jeszcze się podnieść odstaw używki i będzie git. Polecam bo warto Pozdrowienia dla całego TSa
Jak nie przeszkadza wam że zus , skarbówka nie są płacone a u lekarza wiecznie wyświetlani jesteście na czerwono to spoko. Ludzie nie rejestrowani maja odcinane z pensji żeby to ukywać. Co jakiś czas mieszanie umawami bo zadłużenia rosną, wszystko kwestia czasu. Pani* z nadzóru to jakaś kpina chodz reszta nie wiele lepsza, kontakt praktycznie zerowy a jak jest to "nie wiem" "nie moja sprawa" " to sie zwolnij"
Panie i Panowie jak dla mnie firma lux a jak komuś nie pasuje to chyba nikt nikogo tu o pracę nie prosi i na siłę nie trzyma droga wolna Polecam bo jak by inaczej
A ja z kolei bardzo polecam wypłacają nawet przed terminem, Obiekt Wilanów recepcja pięć lat pracy w TS- Patrol
Z mojej oceny po 10 latach pracy w TS-e Bardzo dobra firma i tyle. Przypominam tylko ze takich osób które pracują latami jest bardzo dużo to chyba o czymś świadczy Polecam oczywiście Pozdrawiam
Wszystkie opinie powinny być imienne a nie anonimowe wtedy można sprawdzić ich wiarygodność. Nazywam się Beata Kępa 8 - lat pracy w TS. Obiekt Stara Miłosna. Oceniam firmę bardzo pozytywnie za całokształt. Wypłaty przed terminem w umowie przelewy na konto. Kontakt z biurem i inspektorami bardzo dobry. Wiem ze niestety na tym forum w dużym stopniu negatywne opinie daje konkurencja. Polecam oczywiście
A co tu gadać dobra agencja ochrony i tyle z wieloletnim stażem a że w oczy kole konkurencję to widać słychać i czuć Polecam i Ja Firma na Plus
Klika lat spędzone w TS-ie. Kiedyś może i było nieźle fajnie szło ale od jakiegoś czasu coraz gorzej, o wszystko trzeba się prosić. Kontakt z koordynatorami praktycznie zerowy biuro zlewa całkowicie. Niby umowę masz ale jak sie zainteresujesz okazuje się że żadne składki nie są odprowadzane. ZUS na czerwono, u lekarzy problem trzeba pisać oświadczenia.
Czy ktoś jeszcze może potwierdzić informacje, że nie dają umowy o prace, jeżeli nie jesteś studentem albo niepełnosprawnym?? Często zdarzają się zwolnienia? Czy są zwalniane tylko osoby, które w jakiś sposób przewiniły albo nie radzą sobie z obowiązkami? Można się przyjąć na 3/4 etatu???
Potwierdzam, że jak nie jesteś studentem, emerytem lub niepełnosprawnym to dostajesz umowę zlecenie bo nie ma z ciebie dopłat.
Bardzo dobra i solidna agencja ochrony. Mam 20 letnie doświadczenie to swoje wiem po za tym wystarczy zapytać ludzi na obiektach i poznacie prawdę wszystkie negatywne opinie o TS daje konkurencja i pijacy tyle w temacie ! Polecam. z czystym sumieniem bo warto
Ja też mogę dać opinie 7- lat (usunięte przez administratora) w TS jeden obiekt jedno miejsce systemym 24/48 można można oczywiście ale pracować a nie p.....ć głupoty i narzekać. Kto jest uczciwy i robi swoje firma to docenia i tyle. Polecam oczywiście bez obaw Pozdrawiam
Ja tylko krótko w temacie jeżeli komuś praca nie odpowiada to tu na prawdę nikt nikogo na siłę nie trzyma ja jestem tu 10 lat to chyba mam prawo dać opinie o tej agencji ochrony
Dzisiaj rozmawialiśmy z prezesem Sawickim który scedował to że nie wypłacają kasy na niejakiego ŁUKASZA STACHYRĘ koordynatora (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) powiedział ze nie zapłaci i koniec Nie tylko mój mąż jest w takiej sytuacji że nie wypłacąja zaległego wynagrodzenia A ja zawiadomiłam KAS , Inspekcje pracy i Zus i jeszcze gazeta sie odezwała wiec zrobię im czarny pijar (usunięte przez administratora)
Mam,pytanie,czy udało Ci się odzyskać wypłaty,mój Tata,też został (usunięte przez administratora) z wypłatami za 3 miesiące,tłumaczyli że budowa nie płaci... Inspekcja pracy po stronie taty,adwokat uruchomił komornika ale prezes cwany się broni,ale już niedługo.. Jeśli jest więcej takich osób,proszę pisać (usunięte przez administratora)
Pracuję łącznie ponad 25lat w agencjach ochrony. Moja ocena po kilku latach pracy w TS - jedna z lepszych z jaką miałem styczność czy się komuś to podoba czy nie Polecam bo warto !
Pochodze z Ukrainy pracuje tu cztery lata jestem naprawde bardzo zadowolony Dziękuję za Prace
Lepiej się zainteresować czy w trakcie zatrudnienia nie zostało się wyrejestrowanym i pracuje się na czarno. ;)
Jak jesteś emerytką, niepełnosprawną lub studentką to dostajesz umowę o pracę bo firma ma z ciebie dopłaty. Ja jesteś zdrowa to dostajesz umowę zlecenie i jesteś traktowana jak pracownik drugiej kategorii, tzn. dzisiaj pracujesz a jutro jak szef ma focha to już nie pracujesz. Z wyrejestrowaniem znajomy tak miał, że go w pewnym momencie wyrejestrowano i pracował na czarno. Warto też sprawdzić w ZUS czy składki płacą. Ale na pocieszenie powiem Wam, że jak pracujesz o stałych porach i godzinach w danym miejscu to twoja umowa jest zleceniem tylko z nazwy bo nosi znamiona umowy o pracę i w sądzie pracy można im niezłego bigosu narobić. Ale to taka mała niewygodna dla nich tajemnica. ; )
Jak się pracuje w T.S. Patrol i Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy T.S. Patrol i Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 270.
Jakie są opinie pracowników o pracy w T.S. Patrol i Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 263, z czego 163 to opinie pozytywne, 52 to opinie negatywne, a 48 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!