Opinie o Pomone Sp. z o.o.
Z tego co tu wyczytałam, jest transport pracowniczy? Tylko trzeba dopłacać do niego, tak? Ile trzeba płacić ? Czy to duże kwoty? W sumie to ciekawa opcja ze istnieją takie transporty dla osób które nie maja np samochodu
Trzeba dopłacać do transportu i w tym roku koszty są większe. W fabryce tłumaczą, że to inflacja i koszty paliwa. Miesięcznie z 250 zł wzrosły opłaty na 315 zł. Najważniejsze, że naprawili klimatyzacje bo sama wentylacja to za mało.
Nie dużo. Od nowego roku o 5 % a niektórzy jeszcze dostali dodatki motywacyjne.
Czy są jakieś zmiany w firmie? Czy warunki pracy się poprawiają? Czy są tu obecni pracownicy spółki? Nowe ogłoszenia o pracą są publikowane, czyżby firma zmieniła właścicieli? Czy ktoś pracował w zakładzie przy ciastkach lub saszetkach?
Nic się nie zmieniło, nadal padaka i adres firmy wirtualny, ta firma to fikcja a zarząd, nie chce komentować, nic o nich nigdzie, nie istnieją w internetach.
Zakład pracy nie posiada klimatyzacji, brak wody dla pracowników w socjalu. Stare busy dla pracowników, konieczne dopłaty do transportu. Nie polecam, lepsze warunki pracy są w Biedronce.
Wybieram się na rozmowę pracownika na produkcję przy opakowaniach, czy nadal warunki pracy się nie zmieniły? Czy busy są bez klimatyzacji? Przeczytałem na innym forum, że jest fundusz pracy i są dopłaty do wakacji i ferii zimowych, to prawda?
Firma nastawiona tylko za własne zyski!!! Nie dbają o pracownika, kiepskie warunki pracy w zakładzie przy saszetkach!!! Pracowałam na produkcji i ciężko było doprosić się o przestrzeganie zasad przerwy. Unikać. Kierownik wiele razy obiecywał zmiany i podwyżki, słowa bez pokrycia. Firma korzysta z wielu dofinansowań PFRON, których beneficjentami nie są pracownicy. Na okresie wypowiedzenia zostały mi źle wyliczone nadgodziny, spotykamy się w sądzie pracy. Przestrzegam i zostawiam opinie dla innych naiwnych jak ja!!!!
Bożena dziękujemy za twoją uwagę, to na pewno pomoże innym kandydatom i pracownikom podjąć odpowiednią decyzję. Opisujesz bardzo poważne zastrzeżenia, czy zgłaszałaś to do PIP i innych organów nadzorujących?
Chciałbym się wypowiedzieć w imieniu tych, którzy otarli się o tą firmę. W tej firmie nie ma pracowników, raczej nie będzie miała. Wystarczy spędzić 5 minut w Internecie, przeszukać KRS, zobaczyć stronę internetową, profile na portalach społecznościowych.... więcej nie muszę pisać. Każdy oceni sam. Wiele niewygodnych opinii było tu zamieszczonych ale już zapłacili GoWorkowi za wyczyszczenie prawdy. Szkoda, że ten portal nie jest obiektywny tylko skierowany na zarabianie na kupowaniu kont administratora.
Zenon, ja również interesowałam się tym pracodawcą, czy możesz napisać więcej, w rozmowach kwalifikacyjnych można się dużo dowiedzieć, nie chciałabym trafić znowu do firmy krzak, która nie szanuje pracowników i tylko liczy na wyzysk, dociskanie... Poszukałam jak napisałeś i faktycznie poza znikomymi informacjami nic o tej firmie nie ma, nie wspomnę o kierownictwie, również dla mnie profil tej firmy jest nieczytelny, czym ona się zajmuje? Medycyna, nieruchomości, hotele, jachty, informatyka, turystyka, audyty, konferencje, raporty....
@jakub jakie było twoje stanowisko w firmie?
(usunięte przez administratora) nie polecam, rekrutacje należy omijać szerokim łukiem, brak merytoryki (usunięte przez administratora)Brak doświadczenia HR. Popracowałem chwilę i mam dość.
@Jakub a jak jest w takim razie z tą ?
Renata bardzo ciekawe informacje podajesz, na pewno to może zainteresować potencjalnych kandydatów na pracowników albo klientów, czy te firmy są jakoś kapitałowo powiązane, właścicielem a może reprezentacja firmy to tylko figuranci?
Obecnie coś dzieje się w firmie Pomone Sp. z o.o. w miejscowości Warszawa? Może pojawi się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała się podzielić swoim doświadczeniem na temat pracy? Czekamy na nowe informacje odnośnie Pomone Sp. z o.o., napiszcie co u nich słychać!
Ewidetnie ktoś filtruje i czyści ten profil, byłam tutaj kilka dni temu i firma miała negatywną ocenę oraz więcej opinii, dzisiaj już nie ma tych negatywnych wpisów, czy tak powinno być?
Jakub, napisz coś więcej. Taka opinia na pewno jest istotna dla potencjalnych kandydatów poszukujących pracy. Co takiego w działaniu firmy zniechęciło Ciebie? Czy firma ma problemy z płynnością? Reguluje na czas swoje zobowiązania? Dlaczego sądzisz, że zarząd firmy nie ma wystarczających kwalifikacji, czy prowadzili wcześniej inne firmy lub mają doświadczenie w zarządzaniu, a może kierunkowe wykształcenie wyższe?
Piotr, napisz coś więcej, piszesz o bardzo poważnych zarzutach. Co takiego zarząd firmy zrobił? Czy otrzymałeś zapłatę za usługi na czas? Co takiego negatywnego jest w tej firmie, że Cię odstraszyło. Może inni też będą mogli uniknąć takich przykrych sytuacji.
Przygotowywałem dla spółki materiały marketingowe i brałem udział w audytach marketingowych. Bardzo trudne warunki współpracy versus oferowane wynagrodzenie. Oczekiwania wobec współpracowników za wysokie do ustaleń i kwot wynagrodzeń. Współpraca była dobra, wszystko na czas ale za wysokie wymagania i czas realizacji usług był zbyt szybki.
Ile osób pracuje w tej firmie? Napisz z kim miałeś okazję współpracować? Czy to tylko prezes tak Cię potraktował czy inny pracownik?
Jak się pracuje w Pomone Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Pomone Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Pomone Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Pomone Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Pomone Sp. z o.o. napisali 3 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.