Czy w firmie są w miarę regularne podwyżki w ostatnich latach? Ktos pisał, ze kto się wywiązuje z obowiązków, moze liczyc na wypłatę w terminie. A jak jest z podwyżkami?
Piszecie o tym, że firma jest dłużna pieniądze i nie płacą. Czy te należności zostały uregulowane?
Tam na dole napisane jest, że nie było płacone osobom, które nie prawidłowo wykonały swoje obowiązki.
Nie płacą.
Nie prawda. Brak płatności mógł ewentualnie dotyczyć dorywczo zatrudnionych ankieterów, którzy nie wywiązali się z umowy i lekceważyli swoją pracę wobec czego nie otrzymali zapłaty. Pracownicy natomiast dostają terminowo wynagrodzenia.
Współpracowałem z pracownikiem LPW z działu dotacji przy realizacji projektu i szczerze mogę polecić współpracę. Sprawne odpowiadanie na e-maile, bardzo szybko rozstrzygał wątpliwości i co najważniejsze projekt został zrealizowany duże szybciej niż początkowo zakładano. Bardzo polecam.
Witam, wcześniej trafiłam na ofertę pracy w firmie LPW Sp. z o.o. i się zaintrygowałam. Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca, jakie są obowiązki. Czy atmosfera w pracy jest przyjemna, czy praca na tą pierwszą się nadaje? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Zaległości płatnicze wobec kilku osób, w tym niepełnoletnich dzieci.
Czy ja wiem, czy zaległości. Poinformowali, że będą opóźnienia z tego względu, że część ankieterów całkowicie pokpiło sprawę. Wnioskuję, więc że klient im nie zapłacił, a mimo to uregulowali zaległości, więc nie widzę powodu do jakieś piany. Co do osób nieletnich nie wypowiem się. Nie specjalizuje się w prawie pracy, ale z tego co czytam, to takowe osoby można zatrudnić do prac lekkich jakimi niewątpliwie są badania ankietowe. Ze swojej strony polecam firmę, bo bardzo dobra komunikacja i wyjaśnienie sprawy.