Godzina 7:10 w kfc na sali (usunięte przez administratora) taki ze jeść się odechciewa podłogi jak by nie wysprzątane po wcześniejszym dniu.Pracownicy nie używają rękawiczek
Po wczorajszym zamówieniu powinni to zamknąć kierowca co dowozi obrażony na.caly świat dowóz trwał ponad godzinę po czym jak chciałem sprawdzić zamówienie obraził się i nie pozwolił do puki nie zapłacę po kolejnych telefonach z prośbą o ciepłe jedzenie zostałem zablokowany to jest jakiś żart chyba tak myślę ......
To co jest w tej restauracji to jest wielkie zło porównując to co było szybciej. Dziś dostałem kubełek stripsow , po ugryzieniu trzych pierwszych które okazały się surowe a panierka czyli te płatki białe ,blade jakieś które ciągnęły się jak guma. To podszedłem i zacząłem rozmowę z młodziutkim kierownikiem. A ten pacjent gubił się sam w tym co mówi bo historia panierki wg jego to tak że ona przyjeżdża gotowa a oni ja tylko moczą w wodzie. Co lepsze stripsy są takie różowe i surowe bo jest to mięso wycięte przy kości i tak to jest. Ludzie co tam w tej Rumi dzieje. Kurczaczki masakra. Zero zwrotu i twierdzenie że czerwone to białe. Nie dziwię się ze to padnie. Lipa po całości
Jestem bardzo zniesmaczona zachowaniem jednej z pracownic. Po wywołaniu nr zamówienie nie zdążyłam podejść a ta już odwraca się plecami do klienta. Czekałam więc aż się łaskawie odwróci by móc zapytać o zamówienie. Po zadaniu pytania zostałam odesłana na koniec kolejki. Ostatni raz zamawialam tam jedzenie.
Jak się pracuje w KFC?
Zobacz opinie na temat firmy KFC tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w KFC?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!