Może ktoś chce się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat pracy w przedsiębiorstwie Lidl w mieście Szklarska Poręba? Jak dotąd nie ma wieści związanych z stażem.
Jestem od dwóch dni klientka tego sklepu można narzekać na pracodawcę a ja o pracownikach na kasie .dwa dni temu robiąc zakupy 7 pozycji.w pokoju hotelowym stwierdziłam że jest jedną pozycja więcej.pani na kasie nabiła mi sok za 3.99.no i w plecy .wczoraj na cztery kasy.gdzie robię malutkie zakupy jedna kasa czynna.czekanie na przeszło godzinę.po zwróceniu uwagi.przyszla druga kasjerka.tyle w temacie dziś już zrobię zakupy w Netto.tak że pracownicy narzekają.a ja jestem klientka i się nie dziwię że klienci są sfrustrowani taka obsługa.
Jak ktoś coś źle nabije, zdarza się to idzie się z paragonem do kasy i zawsze oddają pieniądze. Pani Anno wystarczy troche ruszyć głową i pomyśleć, wiem wiem ciężka sprawa jak dla większości roszczeniowych klientów. Super pracodawca widocznie nie zatrudnia wystaczajacej ilości osób, dlatego maiala Pani otwarta jedna kasę + 7 samoobsługowych ( pewnie wyższa szkola jazdy dla pani) pozostali pracownicy zapierdzielali, żeby mogła Pani wrzucić cos do koszyka. Mam nadzieję, że rozwiałem tajemnice zamkniętych pozostałych kas. Pozdrawiam mieszkaniec Szk.P
W sezonie orka na całego, ciągle mało i mało, towaru do rozkładania dużo, nocki , klienci co raz gorsi nie miki traktują Cię jak szmate a Kierownictwo zależy od zmiany , ludzi co raz mniej do pracy bo niestety praca wymagająca nie tylko siły ale też cierpliwości, plus bony n święta i dobre zarobki jak na Szklarska i umowa o pracę, minus brak urlopu w wakacje , święta i ferie , mało ludzi do pracy po sezonie , w wakacje ratowanie się pracownikami z całej Polski ale co raz mniej chętnych bo wiedzą jaka to orka jest
Praca ciężka, wbrew pozorom nie dla każdego.. masa turystów i tony towaru, nacisk na tępo wykładania mixow I obsługi na kasie. Bez mocnych nerwów klienci potrafią cie gnoic za każdym razem i wylewac swoją frustrację. Czeste wymaganie nadgodzin, gdzie przy zatrudnieniu była mowa o 8 godzinach z możliwością małej ilości nadgodzin. Grafik praktycznie robiony z tygodnia na tydzień lub z dnia na dzień. Człowiek ma problem cokolwiek zaplanować.. Braki kadrowe poza sezonem. Z pozytywów moge powiedzieć, że są bony na święta na zakupy w Lidlu.
Lidl w Szklarskiej Porębie to straszny (usunięte przez administratora) .Mięso w lodówkach bez kodów, trzeba wymieniać , a PANI przy kasach automatycznych ma to w (usunięte przez administratora),Angora w poniedziałek o godz. 10.oo stara z przed tygodnia.
Jak się pracuje w Lidl?
Zobacz opinie na temat firmy Lidl tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Lidl?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!