Sklep ABC (usunięte przez administratora) na pojemnikach w garmażu wliczając pojemnik razem z ceną towaru a następnie przekazie żądają 25 groszy za pojemnik
Mistrzu, od 2024 jest ustawowo pobierana opłata za opakowanie plastikowe, musi być wyszczególnione to na paragonie. Te pojemniki praktycznie nic nie ważą, ale proponuję abyś dał pani nakładającej garmaż - worek foliowy, będzie bez opłaty! A jeśli to nie wyjdzie, to można przyjść z własnym pojemnikiem na jedzenie, pani przed nałożeniem produktu naciśnie na wadze magiczny przycisk TARA i zapłacisz tylko za to co zjesz i ani grosza więcej...
Obsługa na 5+....towar? Mięsa, wędliny ok....warzywa dużo lepsze w pobliskich warzywniakach...A ceny? Chyba najwyższe w Trójmieście...np taka zwykła Magiczna gàbka w abc jest za ponad 9 zł a taka sama w Kauflandzie 3,45 zł....i jeszcze jedno...ciasnota na warzywniaku ...wykładanie towaru to hard core
z powodu złej atmosfery i złej woli pracownika × oraz agresywnego działania na inne osoby.byłem świadkiem konfliktu i popychania kolegi oraz wyzwisk pod jego adresem. nigdy nie miało miejsca nic podobnego w żadnej pracy. To jest szczyt prawie burda pijacka w pracy. A powody iście chuligańskie podejście do innych. Chęć dominacji nad słabszymi fizycznie osobami .Bardzo mi to szkodziło na zdrowie. nie przedłóżono mi umowy o pracę .bo byłem świadkiem złej sytuacji w pracy i nie mogłem pracować po kilkanaście godzin dziennie z takim człowiekiem..× . x traktował czasem kobiety jak przedmiot pożądania ...okazując im brak szacunku. celowo...az się denerwować musiały .? i już nie pracują.. . Właściciel wydaje się być ok..ale nie można być (usunięte przez administratora) w pracy.z powodu kogoś × np.
Nie polecam. Zwolnilem się sam ze wzgledu na (usunięte przez administratora). Nie dbanie o jakość produktów i brak szacunku wyżej postawionych osób (nie dotyczy wlasciciela)
Jak się pracuje z ludźmi z Abc?
Zatrudniłem się w piekarni że względu na to że szef chciał wprowadzić rzemieślniczej wyroby do piekarni, jakość nad ilość, z czasem zaczął zatrudniać ludzi z takich molochów jak wenta i bochen. Pracowalem na umowie cały etat 8hr dziennie, pracuje się 6 dni na 7. Z czasem szef postanowił liczyć zyski i jakość zniknęła nad ilością, były pretensje ze nie jestem "oddany" bo nie siedzę od 5 do 18 codziennie w pracy. Cukiernik z wentg nazwijmy go "Sebuś" to skrajna (usunięte przez administratora) człowiek który ma pojęcie tylko takie które uzyska w Wencie. Z czasem Sebuś zrobił się agresywny i wyzywał od (usunięte przez administratora) cukierników i cukierniczki, a że mną do szło do rękoczynow z jego strony. Szef nie widział problemu kiedy jednego dnia zwolniło się 3 na 5 piekarzy z danego powodu, ogólnie tam nie mają zielonego pojęcia czym jest mobbing. Sądzę że jest to tylko kwestia czasu aż na piekarni albo Sebuś dostanie łomot od jakiegoś nowego piekarza albo szef trafi przed sąd za to co się dzieje na miejscu. Odradzam jeżeli spokój i zdrowie jest dla was ważne.
Drogi kolego z pracy ( nazwijmy Cię np. Alex), gdybyś należycie wykonywał swoje obowiązki i zajął się tym, do czego zostałeś zatrudniony, nadal byś tam pracował ( jak reszta pracowników z kilku, bądź kilkunastoletnim stażem). Traktowałeś pracę, jako klub spotkań towarzyskich i nie miałeś czasu na wypełnienie obowiązków. Owszem Miałeś wprowadzić produkty nie spotykane w innych piekarniach, ale w większości widzieliśmy je tylko na zdjęciach. Ty Sam niestety jesteś Osobą z którą nie da się pracować, ponieważ jesteś nie odpowiedzialny i obniżasz morale osób, którym zależy. W następnej pracy, mniej flirtuj to może się wyrobisz, chociaż pewnie nie, bo 8h dziennie, to dla Ciebie abstrakcja. Pozdrawiamy Ekipa ABC:-)
Wspaniałe delikatesy na Bosmanskiej powinno być ich więcej zamiast biedronek kupisz wszystko i bardzo dobrej jakości chciałabym taki w gdyni na Wzgorzu
Raczej kiepsko płacą, bo obsługa wybitnie nieuprzejmą, widać, że im na pracy i klientach nie zależy.
Racja! Mialam dzisiaj nieprzyjemna sytuacje z pania z obslugi lodówek- sery, masła itp. Tragedia, wulgarna i agresywna kobieta, nie nadaje sie, żeby pracowac w sklepie spozywczym. Spadla mi smietana, a ona sie wydarla ze wczoraj umyla lodowke, po co bralam te smietane, moglam te pierwsza, ktora mialam... Naprawde ta pani to porazka, nieszczesliwa chyba....
Dotyczy ABC ul. Bosmańska w Gdyni. W dniu 05 br. Pani obsługująca kasę odmówiła przyjęcia 9 szt. butelek po piwie (zwrotnych), piwa zakupiłem w ww. sklepie w dniu 30 12 2021r, Tym samym zostały naruszone: 1. Ustawa z dnia 13 czerwca 2013 r. art. 44. 2. Przepisy skarbowe dotyczące bezpodstawnego zawyżenia ceny produktu oraz zmuszenia klienta sklepu do zakupu produktu (niechcianego) i odmowy jego przyjęcia ......... W tej sprawie wniosę skargę do Urzędu Skarbowego. Pozdrawiam Załogę Sklepu i klientów Zbigniew
zniszczą cię, wypiją soki życia, nie warto , są lepsze firmy (usunięte przez administratora) ludzi
wycisną z ciebie soki życia i wyrzucą miąższ z najgorszą opinią aby nie znaleźć już żadnej innej pracy, kuroniówka się nie należy, ty im poświęcasz swój czas i zaangażowanie a oni cię wyplują i spluną w twarz... klika
Jak się pracuje w Abc?
Zobacz opinie na temat firmy Abc tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Abc?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 0 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!