co tam Panie w firmie dziejesie? Jakoś ofert pracy nie widze a i Fb umarł w 2021 roku. Wysyłają Was gdzieś jeszcze za dobrą kase?
Porażka mieszkania (usunięte przez administratora) najtańsze ruiny niby dają auto potem okazuje się że niee pobierają za wszystko z pensji a wcześniej nawed nie informują że będzie takie coś praca niby jest potem siedzisz 2 tyg beż pracy bo niby nie ma chwilowo wieczny cyrk nie polecam
Nie polecam tego biura. Potrącili mi 220e za overall, ponieważ nie miałem kartki od firmy kaefer , która też zresztą nie poinformowała że trzeba ją mieć. Chodzi o kartkę pobrania overalla. Druga rzecz to koordynator (usunięte przez administratora) s. z którym nie ma kontaktu gdy ma się jakaś sprawę. Byłem świadkiem jak doświadczony izoler przyjechał do nich do pracy do Belgii na Esso. Nie był komunikatywny więc nie potrafił się dogadać z voormanami. Czekał cały dzień, a na koniec przyjechali i zabrali go na drugi projekt. . Jeśli mam napisać pozytywnego, to pieniądze są na czas.
Jak pobierasz ubrania do pracy to dostajesz kartkę na której jest numer kombinezonu roboczego i to właśnie jest ta kartka. Pamiętaj żeby ją mieć bo później ci nowobogaccy cwaniacy z biura bez żadnego zastanowienia potrąca ci za to pieniądze.
Serio kosztuje 220euro. Kombinezon możesz sobie wziąsc jeśli Ci potrącą pieniądze. Ja byłem głupi , bo im oddałem kombinezon a później zapytali mnie o ta kartkę. Jest dużo firm więc z całego serca odradzam zarówno kaefer jak i Techmen
Zależy na kogo trafisz. Pracowałem tam długo i mnie zmusili zmienić agencje i szkoda bo nigdzie nie było mi lepiej. Nie znam całej firmy ale ta dziewczynę co znam to pełna profeska i jak będzie okazja to napewno wrócę, idźcie gdzieindzuej to zobaczycie jaki miod
Jak nie potrafisz rozmawiać to i papież cię wkur...,jak dla mnie 2 lata współpracy wszystko jak trzeba i nikt mnie z góry nie traktowal,wypłaty zawsze na czas a jak święta to przed jak trzeba było.Dla mnie pełna profeska polecam
Ludzie czego wy oczekujące ze będą biegać za wami, a wy chodźcicie do pracy jak chcecie, ja nie miałem problemu, zawsze wszystko się zgadzało, a jeśli chodzi o przlozonych (usunięte przez administratora) Jest ok pomagają jeśli jesteś w potrzebie kasa zawsze na czas itd.
Nie polecam pracy w tej firmie, szefowa traktuje pracownika jak zero!
Gdy się zwolniłem i wszystko miałem załatwione (wypowiedzenie w pracy itp.) To nagle dostałem informacje że wyjazd odwołany i zostałem na lodzie ! Uważajcie na tą agencje. Ewidentnie nie polecam !
Dokladnie, nie polecam. (usunięte przez administratora)
Warto? Zgadzają się godziny i wypłata? Jak opieka koordynatorów? Zlewają jak wszyscy?
Pracuję za pośrednictwem tej firmy niedługo. Wszystko jest w porządku. Warunki i płace według wcześniejszych ustaleń. Pieniądze na czas. Pani w biurze miła, pomocna. Jestem zadowolony.
Jak się pracuje w Techmen Industries Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Techmen Industries Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.