Atmosfera w firmie po 2 miesiącach pracy wydaje się bardzo pozytywna. Szef otwarty na sugestie, pieniądze są wypłacane na czas bez żadnych problemów, sprzęt w firmie jest w pełni sprawny, a właściciel zdaje się cały czas rozwijać swój biznes. Widocznie wiele się zmieniło względem opinii z przed 3/4 lat, zdecydowanie polecam prace w tym miejscu! :)
Polecam firmę, rzetelna obsługa klienta, bardzo dobry kontakt, przystępne konkurencyjne ceny.
Dziękujemy za opinię. Trudno odnieść się do słów krytyki, gdyż nie wiem jakie są podstawy oceny profesjonalizmu Właściciela, ale dołożę wszelkich starań aby w kolejnej rozmowie ocena ta była lepsza.
Praca mi bardzo odpowiada. Jestem zadowolony i polecam tą firmę wszystkim zainteresowanym.
Kasa się zgadza i jest na czas praca ok
Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Eco-Man Surowce Wtórne Roman Nicpoń?
Tak, jak najbardziej. Naszym priorytetem jest mieć zgrany zespół i chętnie uczymy nowych pracowników w pełni dzieląc się posiadanym doświadczeniem
Nie polecam tam pracy!!
udział w rekrutacji był, należy ta firmę omijać wielkim łukiem, taka moja rzetelna rada. Strata czasu..
Dziękujemy za odwiedzenie naszego profilu. Nie wszyscy mają takie same oczekiwania, tym samym zrozumiałe jest że nie wszyscy są zadowoleni z oferowanych warunków. Szkoda że z reguły piszą tylko ci niezadowoleni. Postaramy się poprawić ofertę pracy tak aby była ona konkurencyjna na rynku, a rekrutacja nie była stratą czasu.
(usunięte przez administratora) Zapożycza się, aby załatać chociaż na chwilę dziurę budżetową- zarówno firmową, jak i prywatną. Sprzęt w firmie, jak i samo jej funkcjonowanie pozostawia wiele do życzenia.
Firma borykała się z problemami finansowymi, ale nigdy nie miało to wpływu na wynagrodzenia pracownicze, które są priorytetem i zawsze są wypłacane terminowo.
Cieszymy się że wykorzystują Państwo naszą platformę do komunikacji. Jesteśmy otwarci na dyskusję.
W naszej firmie bazujemy na uczciwości, szacunku oraz konstruktywnym dialogu dlatego szanujemy się wzajemnie i dbamy o siebie nawzajem.
Prosimy, pamiętajcie - wolność też ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza przyzwolenia na obrażanie kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Prawo zakazuje wypowiedzi mogących obrażać uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierające treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię. Ochronie prawnej podlega też ujawnianie informacji stanowiących tajemnice przedsiębiorstwa.
Prawo polskie gwarantuje ochronę dobrego imienia, dlatego pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z nim oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.
Serdecznie zachęcamy Was do dzielenie się opiniami o pracy w Eco-Man Surowce Wtórne. Wierzymy, że otwarta rzetelna komunikacja skutkować będzie poprawą warunków zatrudnienia oraz rozwojem firmy, a na tym szczególnie nam zależy.
Zachęcamy do śledzenia naszego profilu i pamiętajcie, że możecie się z nami bezpośrednio kontaktować na adres biuro@eco-man.pl.
Jak bardzo rozwinięty dział księgowości ma firma Eco-Man? Wiem, że pytanie jest dość szczegółowe. Czy jako pracownik firmy jesteś zadowolony z wynagrodzenia i warunków zatrudnienia?
@.... A coś więcej powiesz czemu nie polecasz?
@.... dlaczego nie polecasz pracy? Jeśli możesz to napisz więcej, to pomoże przyszłym pracownikom.
(usunięte przez administratora) Nie polecam tam pracy!!
Firma funkcjonuje bez zmian? Dlaczego nikogo nie ma na wątku?
Jak się pracuje w Eco-Man Surowce Wtórne Roman Nicpoń?
Zobacz opinie na temat firmy Eco-Man Surowce Wtórne Roman Nicpoń tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Eco-Man Surowce Wtórne Roman Nicpoń?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!