Firma w porządku jeśli chodzi o administrację, Sebastian koordynator ( nwm czy dalej jest) również okej ale współpracownicy....koszmar! Stare wyjadacze, stare dziady wyżywające sie na mlodszych. Chcialem dorobic na studiach, nie dało się! Jak najdalej od starych ponurych pryków!
Przez kilka miesięcy. Tak, przez tych emerytów złośliwych musiałem odejść. Stary cieć Z-t. robił awantury dlaczego charków w windzie nie pozmywałem itp. a drugi non stop mącił z grafikiem o czym koordynator nawet nie wiedział.
Super firma a zwłaszcza szef tylko koordynator pracuje w zubrzycki dorabia w gold security bywa na obiektach raz na miesiąc
Skąd wiadomo że dorabia w zubrzyckim? Też jako dostawca papieru aka koordynator?
Twierdzicie ze nie ma szans na umowę o pracę. nawet jeśli to chociaż symboliczny socjal występuje? mogliby jakoś zadbać o ludzi żeby nie odchodzili
Czy Gold Security Piotr Łuszczyński oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Oczywiście że tylko zlecenie, nikt tam umowy o pracę nie dostaje. Pytać możesz ale grzecznie lub nie powiedzą że nie
Bardzo fajna firma ,miło wspominam współpracę. Pozdrawiam p.Piotra Ł Polecam
Pracowałem firma bardzo wporzadku miło wspominam wspiłprace .Polecam ????
Jeżeli chodzi o pracodawcę to Pan Piotr jest na prawdę w porządku szefem. Nie zdarzyło mi się aby kiedykolwiek odezwał się do mnie czy do współpracowników w jakiś niegrzeczny sposób. Zawsze jest szacunek do pracownika i normalna rozmowa nawet gdy się popełni jakiś błąd w pracy. Wypłata jest zawsze przed terminem. Niestety bardzo dużym problemem jest sam koordynator. Sprawia wrażenie wywyższającego się. Niektóre rozmowy wyglądają pasywno-agresywnie wręcz. Patrząc po opiniach i moich rozmowach z kolegami z pracy wydaje się to potwierdzać przez co psuje się atmosfera w pracy, dziwię się tylko że Pan Piotr tego nie zauważa. Problemem jest również podejście do pracownika w stylu: radź sobie sam. Jeżeli pojawi się jakiś problem w pracy nie z winy pracownika, najlepiej aby wszyscy dali mu spokój a niestety nie to jest rolą koordynatora... No chyba że faktycznie tylko rozwożenie papieru jak tu ktoś napisał o panu toaletowym i ja czegoś nie wiem. W każdym bądź razie w innych firmach ochroniarskich wyglądało to zupełnie inaczej. Reasumując w moim odczuciu praca i pracodawca super a koordynator do wymiany.
Z tego co widzę pracodawca czyta komentarze, wnioskuję po tym że mimo wszystko udziela odpowiedzi. Strona służy wystawieniu opinii o firmie dlatego też każdy zainteresowany ma możliwość to zrobić. Trudno zrezygnować z firmy gdzie sam pracodawca jest w porządku, wypłata jest zawsze na czas itd. I zrobić to tylko ze względu na jedną osobę w całym zespole. W każdym bądź razie uważam że takie opinie mogą okazać się pomocne dla pracodawcy. Dzięki temu ma jakiś tam bardziej rzeczywisty wgląd w pracowników i to jaka atmosfera panuje w firmie żeby ją poprawić lub olać według własnego uznania.
Nie ja jeden już z Piotrkiem rozmawiałem na temat Sebastiana. Mam wrażenie, że sam szef się boi koordynatora. Tylko... W takim razie kto rządzi tą firmą??
Szczerze. Super szef,super p. Sebastian,generalnie firma na najwyższym poziomnie. Pracowałem rok czasu na apartamentowcu. Nie pracuję sam nabroiłem. Ale zawsze bym z otwartymi rękoma wrócił . Yak że polecam. Pozdrawiam Szefa Piotra,kordynatora Sebastiana,administrację i mieszkańców KSIĄŻĘCEJ. DAREK.
Zdecydowanie nie polecam pracy i współpracy z tą firmą. Rozmowa kwalifikacyjna baaaardzo ładnie wszystko, niestety późniejsze realia są całkowicie inne, brak szacunku dla pracownika, to już trochę nie te czasy......
Chciałoby się wystawić pozytywną opinię, ale naginanie rzeczywistości w tym zakresie będzie krzywdzące dla przyszłych kandydatów. Spędziłam pewien czas w tej mikro-firmie i mimo pozytywnego pierwszego wrażenia, niestety mocno się zawiodłam. Powiedzenie o dużym poziomie chaosu, to wręcz żart, bo cała ta firma jest jednym wielkim chaosem. Pracowników nie traktuje się jak ludzi, a przecież to dzięki temu najniższemu szczeblowi firma ma pieniądze i możliwości, by dalej funkcjonować. Umawiałam się na pracę 24/48, niestety skończyło się na zmianach 12h (przy dojazdach 2h w jedną stronę! O czym szef i koordynator doskonale wiedzieli. Uprzedzając - SMS-y i telefony nic nie dawały, szefostwo miało to gdzieś). Szkolenie? 15 minut i starczy. Potem człowiek przychodzi do pracy i nie wie, co robić. Pracownika, mówiąc metaforycznie, r...cha się w (usunięte przez administratora) - ciągle dodatkowe dyżury i nie można odmówić, bo koordynator wysyła niemiłe SMS-y, ucina dyżury, nawet groźby się zdarzały. Co śmieszne, zgłaszając chęć wzięcia dodatkowego dyżuru nawet tydzień przed faktem, odpowiedź od koordynatora otrzymuje się koło południa w dzień, w którym ten dyżur miałby się odbyć. O koordynatorze możnaby się rozpisywać, ale wystarczy powiedzieć, że pracownicy nazywają go panem toaletowym (bądź władcą papieru), bo "tylko do rozwożenia papieru się nadaje"(usunięte przez administratora) Szanowna pani administrator nie ma szacunku dla człowieka, trzeba uważać na każde słowo i "chodzić na palcach", bo wystarczy, że tupnie nóżką, a pracownik wylatuje, jeśli nawet nie cała firma. Są oczywiście też plusy, jak wspaniali współpracownicy, z którymi można pogadać, pośmiać się, poprosić o pomoc - nikt nigdy nie odmówi. Wypłata również zawsze na czas, jeśli nawet nie przed czasem. Co nabyłam przez czas, który spędziłam w tej firmie? - obsesyjny stosunek do pracy (bo przecież trzeba się zgodzić na każdy dodatkowy dyżur, inaczej zostaną ucięte godziny bądź dostanę niemiłego SMS-a...), - za wypracowane godziny dostałam pieniążki, które wydałam na wizyty u psychiatry i leki (mogę polecić świetnego psychiatrę, trochę się ceni, ale doskonale dobiera leki), - nową diagnozę (F32.2 Epizod depresji ciężki, bez objawów psychotycznych), - muszę powtarzać co miesiąc badania krwi, bo nabyłam zaawansowaną anemię i niedobory (przemęczenie), - ból brzucha przy każdym dźwięku przychodzącego SMS-a (bo może akurat właśnie koordynator potrzebuje frajera na dyżur za 5 godzin...), - brak szacunku do siebie (usunięte przez administratora) I niestety wiele więcej negatywnych doświadczeń dla zdrowia. Na szczęście nabyłam też doświadczenie i wiele lekcji na przyszłość. Na dalszej ścieżce zawodowej na pewno nie dam się ponownie traktować w taki sposób, w jaki traktowano mnie w Gold. Nie warto. Dla zdrowia, dla szacunku wobec siebie, dla życia prywatnego. Warto pamiętać, że zawsze znajdą się lepsi pracownicy, ale też łatwo o lepszego pracodawcę. Dopiero gdy zaniosłam wypowiedzenie, pierwszy raz po wielu miesiącach odetchnęłam i poczułam, że wracam do życia. Opinia zniknie czy nie, takie są moje doświadczenia. Niestety, w pełni szczere, w pełni realne, co tym bardziej przygnębia.
Recepcjonista... Byłam po prostu recepcjonistką... Dlaczego tak często trzeba było brać dyżury? Wieczny niedobór pracowników, rotacja - albo pracownicy odchodzą i przez miesiąc nie przyjmują nikogo, trzeba więc jakoś rozłożyć godziny na tych, co są, albo co dwa tygodnie przychodzi nowy pracownik. Nic pomiędzy, więc w sumie nigdy nie wiadomo, jakiej wypłaty się spodziewać. Siedziałam w Gold kilka miesięcy, przez ten czas kadra na recepcji zmieniła się całkiem. I to nie jeden raz. Nie wypowiadam się o innych obiektach, bo pracowałam na jednym, więc nie powiem, czy w całej firmie taka atmosfera była. Nie tylko ja narzekałam na "tych na górze", tyle mogę powiedzieć. Zarobki - liczba przepracowanych godzin razy najniższa krajowa. Jestem studentką, więc nieraz i 5 koła wpadło, gdy się zrobiło ponad 220 godzin. Mniej godzin, adekwatnie mniej pieniędzy.
Z tego, co wiem, wszyscy pracowali tam na zlecenie, nawet pracownicy, którzy byli związani z firmą od wielu lat. Zarobki typowe jak dla studenta, bo zgodne z prawem. Od stycznia jest 22,80, od lipca będzie 23,50. Jak pracodawca płaci mniej, to można to zgłosić. No chyba, że pracuje się na UOP, to logiczne, że dochodzą ubezpieczenia, chorobowe, rentowe, inne tego typu. Wtedy studenci tylko z podatku są zwolnieni. Odeszłam niecałe 3 tygodnie temu, przez ten czas nic się nie zmieniło, oprócz kolejnych niedoborów pracowników.
Pracowałem dwa miesiące, a dochodziłem do siebie ponad pół roku. Ten Sebuś, ta Baśka i jej facet. Chore, toksyczne środowisko. Ale tam gdzie są duże pieniądze do wzięcia, to są takie wilcze stada.
Ode mnie wspomnę że dwa miesiące to aż za dużo, aby atmosferę w gold poznać. Koordynator toaletowy nawet na rozmowie przed przyjęciem potrafi pokazywać charakterek. A wystawianie ludzi na rozmowie o pracę to widocznie norma, bo nie ja jeden zostałem wystawiony Gold to survival, którego nikt nie powinien przejść. Zasługa Sebka i Basi bo Łuszczyńskiemu do zarzucenia nic nie mam
Pani Anno!!! Trudno mi się nie odnieść do tych wszystkich kłamstw i oszczerstw na temat mojej firmy, ale nie może być inaczej. - Wynagrodzenie otrzymywała Pani między 4-5 każdego miesiąca na konto (w umowie do 10go). Odprowadzane były wszystkie składki na ubezpieczenie od 240 godzin (proszę podać nazwę jednej firmy która tak płaci). Sprawdziłem wszystkie przelewy więc to prawda! - Wylewa Pani błoto na Koordynatora ponieważ to on poinformował Panią o zwolnieniu z pracy. Dodam że na wyraźne polecenie Zarządu osiedla. Pisanie że bez podania przyczyny też jest nieprawdą, ponieważ w dniu zwolnienia z szacunku przyjechałem na obiekt, żeby z Panią porozmawiać. Ale stwierdziła Pani, że nie mamy o czym. ( czekałem 2 godziny) - Koordynator nie jest od załatwiania obiektów ponieważ nie jest handlowcem, ciążą na nim inne obowiązki. A czy jest ze wsi czy z miasta mnie nie interesuje. Najważniejsze, ze wypełnia swoje obowiązki. - Dlaczego taka wybitna i nad wyraz inteligentna osoba męczyła się tyle miesięcy w naszej bardzo złej firmie? - Podszywanie się pod koordynatora Sebastiana jak i innych osób jest karalne w związku z tym sprawa zostanie zgłoszona do Policji oraz Prokuratury. Wiem, że sprawa, za którą została Pani zwolniona też znajdzie swój finał w Sądzie. - Informuję jeszcze, że wszystkie Pani wpisy znikną w dniu jutrzejszym. Na tym chciałbym zakończyć dyskusję i życzę wszystkim dużo zdrówka i satysfakcjonującej pracy z pozytywnymi ludźmi. Piotr Łuszczyński
Fajnie że się odniosłeś ale powiem jak to wyglada tak namacalnie jakiś czas temu umieściłem komentarz żeby ludzie nie wylewali żali jakie firmy i właściciele to (usunięte przez administratora) i zaznaczyłem ze żyjemy w wolnym kraju i jeśli komuś nie odpowiada praca czy kasa to ide gdzie indziej sobie pracowac i nie robie popeliny i wtedy zaczęły pojawiać się odpowiedzi do mnie ze co jaaaa bez ambicji ze ludzie tu przestrzegają innych przed firmami jaki wniosek Piotr ? Nawet gdybys płacił 5 tysi zamawiam im co noc mulatki albo Chinki co kto lubi to i tak ktoś stwierdzi ze jestes (usunięte przez administratora) który tylko ich wykorzystuje miałem napisać dzięki Piotrek za premie ale boje sie ze zostaniesz zlinczowany :)
Mogłem się nie zgadzać w niektórych sprawach z Panem Piotrem . Jednak przez 3 lata pracy zawsze widziałem ze właściciel zawsze szedł na rękę pracownikom, polecam Firmę Gold security , żeby więcej było takich pracodawców :)
Przestańcie pociskać bzdury patologiczni analfabeci i roszczeniowcy! Sebastian to super koordynator i świetny facet! Pozdrawiam.
Bardzo Dobra firma.Fajne i miłe obiekty.Wypłaty zawsze na czas co w tych czasach jest dużym plusem.Umowa zlecenie z pełnymi składkami co też jest dużym plusem.Własciciel bardzo miły i rzetelny zawsze dostosuje potrzeby pracownika aby jak najlepiej sie pracowało.Polecam
Wydaje mi się że to realista napisał ze swojego urządzenia
Firma ok wszystko gra itp chce pozdrowić realistę bo go lubię skurczybyka
Bardzo dobra ochrona.Spokojne obiekty.pełne Ubezpieczenie.Wypłaty na czas.Polecam????
Najgorsza ochrona w jakiej pracowałem.Brak szacunku do pracownika.(usunięte przez administratora).Zostałem zwolniony bez przyczyny. Żadnego wyjaśnienia dlaczego???.Hore układy.Nie polecam tej firmy strata czasu.
Tobie chyba się w głowie pomieszało z ciebie taki był pracownik z bombowca bo ja prauje 6 lat i jestem bardzo zadowolona najleprza ochrona a takiego szefa to nikt nie ma i nie będzie mial bo jest najlepszy na świecie solidny ukciwy i bardzo dobry i koordynator też jest super
Nie ważne ile zarabiam ale jak Cie to interesuje to podwyżki są
Wreszcie coś się dzieje :) realista dobrze rozkminiasz ale jeszcze musisz pomyśleć ziom
Zachęcam właściciela do sprawdzenia ip urządzeń, z których dodawane są komentarze u Administratora serwisu. Prosta sprawa, a niezadowoleni pracownicy nie będą musieli dłużej się męczyć i podszywać pod innych : )
Nie, chciałem tylko sprawdzić z jakiego urządzenia pisze realista :)
Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w tej firmie? Czy przyjmowane są osoby bez doświadczenia zaraz po szkole czy raczej stawia się na wykwalifikowaną kadrę pracowników?
Dzień dobry. Tak jak w każdej innej firmie. Zależy od obiektu. Jeżeli kandydatowi zależy na pracy to jest w stanie przeszkolić się bardzo szybko. Nie mniej jednak są obiekty, gdzie doświadczenie jest obowiązkowe. Pozdrawiam.
Panie!!! To nie korpo żeby facet dysponował wiedza na temat zasobów ludzkich !!!! Panie posłuchaj pan higiena nie jest ważna nie musisz pan go wąchać !!! Co do alkoholu to również pan nie posądzaj ludzi chyba czytasz pan wiadomości płyny do dezynfekcji i facet bezwzględnie przestrzega zaleceń sanitarnych !!! To ze ktos pochodzi ze wsi to jakie ma znaczenie idź pan i skończ podstawówelke zaocznie a nie będziesz tu ludzi zaczepiał
Zgadzam się z panem Zbyszkiem myśle ze nieprzyjemny zapach to wynik częstego stosowania płynów do dezynfekcji !!!!!
To nie Pan tylko sfrustrowana Anna, która kłamie że bez podania przyczyny a nawywijała ostro więc teraz wszystkich oczernia.
Ty wstrętny zdrajco!!! W pierwszej kolejności ciebie pocisniemy będzie tu zatrudnal ochronę szlachcic się znalazł jeszcze sobie pogadamy!! Korzystając z okazji pozdrawiam chłopaków z Ożarówa
Nie odeszła tylko została zwolniona z hukiem za to co zrobiła. Teraz wypisuje brednie jako Koordynator, Marco, były pracownik i lokator.
mam wrażenie, że lokatorzy mają lepsze rzeczy do roboty niż siedzenie na gowork i szykanowanie firm usługowych oraz spoufalanie się z pracownikami... prędzej poszliby do administracji na konfrontację. wygląda mi to na kolejny komentarz kogoś, kto nakręca tę karuzelę nienawiści ; )
Za moment pojawi się lokator nr 50 i lokator nr 100 i wszyscy znają i kochają Panią Annę. Wiarygodne? Spam.
Ktoś chyba podszywa się pod użytkowników, i "Koordynator Sebastian" to chyba ta sama osoba co lokator 1, lokator 2, pracownik, były pracownik... coś tu nie gra (ten sam styl wypowiedzi, ta sama interpunkcja, podobne godziny dodawania komentarzy) : )
Witam serdecznie! Pani Aniu Kochana... 1. Tak, faktycznie jestem ze wsi i wcale się tego nie wstydzę. Piękne widoki, czyste powietrze naprawdę gorąco polecam ???? 2. Uważam, że żaden pracodawca nie zwalnia bez przyczyny. Każdemu pracodawcy zależy na tym, aby mieć stałych oraz rzetelnych pracowników i o takich stara się dbać jak najlepiej. Proszę pomyśleć... jeśli mamy dobrych pracowników to my jesteśmy zadowoleni, lokatorzy są zadowoleni oraz administracja jest zadowolona. Dlaczego ktoś miałby zwalniać takiego pracownika? No chyba coś się nie zgadza. 3. Jeżeli chodzi o moje kwalifikacje... to gdybym ich nie miał, nie zajmowałbym obecnego stanowiska. Nie przypominam sobie, abym wysyłał do Pani swoje CV. Było na odwrót. 4. Gdyby faktycznie było tak jak Pani twierdzi, że pracują w naszej firmie ,,brudasy i pijaki'' to żadna administracja nie chciałaby z nami współpracować, a jak dotąd nikt nie zrezygnował z naszych usług. Przypominam, że Pani również była pracownikiem naszej firmy. 5. Mam prośbę, aby osoba, która podpisuje się pseudonimem ,,Koordynator Sebastian'' nie podszywała się pode mnie. To mój pierwszy wpis. Z góry dziękuję. 6. Jeżeli chodzi o Pani zwolnienie z pracy to nie była to tylko nasza decyzja, ale również administracji oraz zarządu i powód zwolnienia doskonale Pani zna. Ja osobiście uważam, że powinna być Pani zadowolona, że tylko takie były konsekwencje. 7. Jeżeli negatywne komentarze pochodzą od naszych obecnych pracowników tak jak Pani twierdzi to nasi pracownicy śmiało mogą ze mną zawsze porozmawiać jeśli mają jakieś obiekcje. Ewentualnie mogą zmienić miejsce pracy. Przecież każdy sam decyduje o tym gdzie chce pracować, prawda? ????
Jak się pracuje w Gold Security Piotr Łuszczyński?
Zobacz opinie na temat firmy Gold Security Piotr Łuszczyński tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 21.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Gold Security Piotr Łuszczyński?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 20, z czego 11 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 5 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!