Pracowałem tutaj przez chwile przy remoncie i jeżeli ktoś szuka miejsca zeby dorobic, a przy tym pracować z świetnymi ludźmi, to tutaj to znajdzie!
Firma INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o. poszukiwała ostatnio pracowników na stanowisko Monter. Czy dalej można tam aplikować?
Nie polecam tej firmy uszkodzili mi mój rower i nie poczuwają się do winy umywają ręce
Miałem okazje pracować w instalbudzie przez kilka ładnych lat i dobrze to wspominam! Polecam
W listopadzie 2021 r. wykonaliśmy dla tej firmy usługę utwardzenia terenu w Lublinie. Firma do tej pory nie zapłaciła. Sprawa w sądzie. Odradzam współpracę.
Również odradzam współpracę z firmą Instalbud-Rzeszów. Wykonaliśmy dla tej firmy usługę budowlaną i nie płacą, nie ma kontaktu, nie odbierają telefonów.
Witam. Pracował ktoś jako operator Koparki, jakie warunki jak traktują jaka rotacja czy zadowolony z współpracy?
Zdecydowanie polecam, świetna współpraca !
Stanowczo odradzam współpracę z Instalbud Rzeszów. Pierwsza faktura - termin płatności przeciągnięty. Druga faktura - nie zapłacona. Trzecia faktura nie zapłacona. Jest to firma gdzie powinien wejść prokurator a najlepiej Pani Jaworowicz i zrobić program jak Instalbud rozlicza się z podwykonawcami. Myślę zaproszeni podwykonawcy z chęcią opowiedzieli by o dramatach jakie przeżyli dzięki tej firmie. Kierowników budów zmieniają jak rękawiczki. Nakładają bezpodstawnie kary umowne. Później w sądzie je dochodzą. Stanowczo odradzam
A moze kolego bylo tak - pierwszy miesiac, brak ludzi i materialu, drugi miesiac zawalony harmonogram, a trzeci wyleciales z budowy za swoja nieudolnosc i lenistwo. Pozdrawiam
Myślę że osoba pisząca odpowiedź na mojego posta jest tą samą osobą, która odpisuje na wszystkie posty. Ciągle nawiązuje do lenistwa, nieudolności i zawalony harmonogram. Prawda jest taka że materiał na budowę zabezpieczał Instalbud Rzeszów i robił to nieudolnie ponieważ zawsze był transport w czasie zawalony ale myślę że to wina braku płatności przez zamawiającego czytaj Instalbud Rzeszów. Co do braku ludzi na budowie. - z tym problemu akuratnie nie miałem za to Instalbud Rzeszów miał cały czas. Uwaga: nie jesteśmy kolegami. A lenia i niudacznika to widzisz w lustrze jak się przeglądasz przed wyjściem do pracy do Instalbudu Rzeszów.
Zgadzam się z Pana opinią. Moje doświadczenia z firmą Instalbud są bardzo podobne. Współpraca została zakończona, Inwestycji nie udało się do końca rozliczyć a rzeszowska firma (jak to pewnie ma w zwyczaju) próbuje brnąć w swoje kłamstwa dalej... w sądzie. O zwrocie zabezpieczenia wykonania umowy też nie ma mowy, ponieważ po upływie lat od zakończenia, mataczą i przeciągają w nieskończoność spłatę zaległości.
Jaki jest styl zarządzania kadrą w INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o.?
Nie mamy jednego stylu zarządzania , łączymy kilka stylów tak, aby współpraca i zarządzanie były na najwyższym poziomie.
Czy firma ma prace na miejsvu czy tylko za granica
11 euro brutto na spawacza TIG we Francji hahahaha
Do osób, które piszą o pracy we Francji – Instalbud-Rzeszów nie deleguje pracowników do pracy za granicę. Nasza firma prowadzi prace tylko na terenie kraju. Prawdopodobnie jesteśmy myleni z inną firmą o podobnej nazwie. Bardzo proszę najpierw o sprawdzenie nazwy firmy, do której chcecie się Państwo odnieść a dopiero później pisanie komentarzy.
We Francji to jakiś żart hahaha
Dużo się można nauczyć od innych, wynagrodzenie motywuje i jest bardzo sympatyczna atmosfera, zdecydowanie polecam ;))
Wszędzie są jakieś nieporozumienia i spięcia, jak to w pracy ale ogólnie pracuję się bardzo dobrze, sprzęt i narzędzia ok, firma na plus, polecam.
Nie jest złe
Bardzo miły i profesjonalny zespół, można się wiele nauczyć, widać, że znają się na tym co robią
Dobre wynagrodzenie, fajna atmosfera i organizacja pracy, zdecydowanie polecam ! :)
Kiedyś pracowałem w instalbudzie przez dłuższy czas i dość dobrze to wspominam, patrząc na opinie firma idzie w dobrą stronę.
Pracowaliśmy w firmie Instalbud Rzeszów sp.zoo pare lat. Do dzisiaj wspominamy firme jako bardzo dobrego pracodawcę. Od samego początku umowa o pracę co u innych przedsiębiorców budowlanych jest rzadko spotkane. Wynagrodzenie na czas materiały , narzedzia - nie było z tym żadnych problemów Zaznaczam to jest przedsiebiorstwo budowlane tu sie pracuję to nie jest miejsce dla leserow i być może to oni wylewaja żale ze firma jest nie w porządku
Jak się pracuje w INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 15.
Jakie są opinie pracowników o pracy w INSTALBUD-RZESZÓW Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 11, z czego 8 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!