Teraz się nazywa signal com. Okolice Łańcuta. Korzystam od ponad roku. Ostatnio podnieśli cenę o 10 zł. Mam nadzieję że tak zostanie, inaczej będę musiał zmienić dostawcę. Pozatym wszystko świetnie. Prędkości są dobre, ping jest dobry, stabilność połączenia jest dobra (może ze 4 razy się rozłączył w roku). Polecam.
Najgorszy dostawca internetu, nie polecam,. Co kilka dni są przerwy 5 min jest internet, a 15 nie ma. Żaden z telefonów nie działa, nikt nie odbiera, zwłaszcza serwis, , który powinien działać do 21. Odcinek filmu, który ma 45 min oglądam od 16. i po raz kolejny brak internetu i nie ma komu tego zgłosić. Skoro telefon nie działa to i serwis też nie działa. 41 połączenie - abonent chwilowo niedostępny- to całkiem jak internet
(usunięte przez administratora)Gram sobie na spokojnie i tu jeb 700 pingu przez pół godziny. Wczoraj to nawet dwie godziny 700 pingu aż za serce się złapałem gdy to zobaczyłem. Dawniej to internet cud miód a teraz załamka. Pozdrawiam
Dostałam informację że z komputera 77.65.157.40 Zostało włamanie ma moje konto Facebook i zmiana hasła !!! Proszę mi to wyjaśnić ! Bo zgłosze sprawę na policję .
Z tego co widzę to ta firma świadczy uslugę dostępu do internetu ;-) więc nie miej pretensji do nich tylko do siebie ze udostępniłeś komuś hasło
@Pytanie a to w ogóle dają tu coś takiego?
ten Internet to najgorsze ścierwo jakie tylko (usunięte przez administratora) jest filmu nie można obejrzeć bo neta (usunięte przez administratora) nie polecam dużo osób się skarży i coś czuję że za niedługo będzie trochę rozwiązywanych umów nie musicie mi dziękować
A podałby ktoś maila na którego można wysłać cv?
Witam ta firma to porażka !!!!! Od paru miesięcy sąsiad nie ma internetu mimo że płaci abonament ,a tylko dlatego że kabel który jest podłaczony do jego domu został uszkodzony!!!! Co najlepsze kabel został uszkodzony na całkiem innej działce po drugiej stronie szosy!!! Uważajcie bo jak wiatr przewróci drzewo gdzieś na linię, to wam nie zrobią naprawy bo powiedzą że to wasz kabel i trzeba było trzymać drzewo !!!!!(usunięte przez administratora)
Są jakieś premie uznaniowe, dodatki wakacyjne, czy świateczne? Można na liczyć na tego typu dodatki czy tylko podstawa?
dzisiaj w Racławicach znów nie ma telewizji, to jakiś koszmar Panie Piskor
Ta firma to tragedia łącze internetowe to loteria czasem masz to za co płacisz a czasem nie ,a jak zadzwonisz i to zgłosisz to przez godzinę jest ok a później znów to samo taka zabawa w ciuciubabkę.
Mam od nich internet ponad 3 lata-żadnych zastrzeżeń