Pracowalem w firmie pol roku jako kierowca, pozniej moja zona zaszla w ciaze i musialem zmienic prace. Ewelina i Krystian traktuja kierowcow z szacunkiem, zawsze po dostawach mialem zarezerwowany hotel ze sniadaniem, pensja za cztery wyjazdy w ciagu miesiaca 7tys zl plus napiwki od klientow za zaladunek rozladunek. Nikt nie goni, jak chce sie przerwy to jest przerwa i nikt nie dzwoni ze mam nie spac bo klient czeka na dostawe. Fajne kursy, przewaznie do Anglii, ale tez Wlochy, Szwajcaria, Francja. Ogolnie polecam.
Hotel miałem zawsze opłacony z góry. Mnie nie interesowało ile płaca, ważne ze miałem zapewnione łóżko, prysznic i rano śniadanie. Spanie w aucie nie jest warte kilku groszy, tymbardziej ze firma płacila mi dobrą pensje. Dbają o wizerunek firmy przed klientami także raczej nie zgodzą się by ktoś spał w aucie, i przyjeżdżał na załadunek niewyspany i brudny. Jeśli szukasz pracy, zadzwoń, może rekrutują i ci odpowiedzą na wszystkie pytania.
Jestem kierowcą od 6miesięcy, wypłaty regularne po każdym kursie. Dużo pracy, ale tez wtedy duże zarobki. Prywatne ubezpieczenie dla mnie i mojej rodziny. Pracodawca zapewnia hotel, nigdy nie nocuje w aucie podczas oczekiwania na ładunek powrotny. Dodatkowo rano w hotelu zawsze zamawiają mi opcjonalne śniadanie. Trzeba trzymać się określonych zasad ale zasady są w każdej normalnej firmie. Nie ma presji na czas jazdy, Ewelina zawsze ustala z klientami okna czasowe odbioru i dostawy, z dużym zapasem. Szanują kierowcę, a jak kierowca zadowolony to i dba o klientów pracodawcy.
Zdarzyło mi się już trzy razy korzystać z usług tej firmy. Właścicielka bardzo miła i szybko odpowiada na maile. Kierowca pomocny i uprzejmy. Pracują tam sami świetni ludzie. O czym warto wspomnieć to firma jest terminowa, szybka i co najważniejsze dba o przewożony towar. Wszystko na miejsce docelowe zawsze dojeżdża kompletne i w stanie nienaruszonym.
Jestem kierowcą w tej firmie od 4lat. Bardzo mila, rodzinna firma, bioraca odpowiedzialność za kierowcę. Oprocz stałego wynagrodzenia za kurs, mam nocleg w hotelu i dietę, oraz dodatkowe prywatne ubezpieczenie dla całej rodziny. Nie ma gonitwy z czasem, nikt mi nie nakazuje jechać po kilkanaście godzin bez snu, wszystko idealnie zaplanowane. Szefostwu zależy by dowieźć towar w całości i dojechać tez całemu. W większości kursy do Anglii ale zdarzają się też wyjazdy do Hiszpanii i Włoch. Czasem trzeba spędzić 1-2 dni dłużej w trasie, ale za wszystko dodatkowo płacą.
Robercie, serdeczne dzięki za miłe słowo, również jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Tobą ????
Witam, prosze rozwinąć swoja myśl, co spowodowało wystawienie przez Panią tak krzywdzącej opinii? Nie mamy konfliktów z klientami i pracownikami. Nasza firma od wielu lat wspomaga fundacje, schroniska dla bezdomnych zwierząt i bierzemy aktywny udział w akcjach pomocy dla potrzebujacych. W zwiazku z tym jeśli zaistniały jakieś przesłanki aby opisywać nas w tak przykry sposób w internecie, zachęcam do kontaktu telefonicznego/ mailowego z nasza firma. Z miłą chęcią porozmawiamy z Panią by wyjaśnić co spowodowało niezadowolenie z Pani strony.
Jak się pracuje w Usługi Transportowe Ewelina Obsowska?
Zobacz opinie na temat firmy Usługi Transportowe Ewelina Obsowska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Usługi Transportowe Ewelina Obsowska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 3 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!