Nie płacą z premydtacją za transport. 2 faktury.
UWAGA NA TE FIRMĘ ! Kontakt utrudniony, nie płacą z premedytacją !! Oddali dopiero po działaniach kancelarii dziękuje wam raz jeszcze i zostawie namiar do pana Wojciecha z kancelarii który zajmował się sprawą 503.313.3I8. Polecam! Od dawna wam zalegają??
Piszecie, że właściciel nie reguluje swoich zobowiązań. Tak pisaliście dwa lata temu i rok temu. Ktoś jeszcze w ostatnim czasie miał podobny problem?
Nie płacą, bezczelnie ignoruja telefony i maile, omijać dziadów z daleka !
Pomimo nakazu zapłaty sądowego ma to w nosie i nie płaci, oddałam to do komornika
Witam, firma CZAREK Cezary Nisio nie reguluje swoich zobowiązań -PŁATNOŚCI ZA TRANSPORT MIĘDZYNARODOWY. Uważam ich za naciągaczy. Nie odbierają telefonów nie odpisują na maile. NIE POLECAM OMIJAĆ Z DALEKA firme czarek cezary nisio
Jak się pracuje w Czarek-Trans Cezary Nisio?
Zobacz opinie na temat firmy Czarek-Trans Cezary Nisio tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Czarek-Trans Cezary Nisio?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!