Strona (usunięte przez administratora)dobrze, że wykupiłam tylko na miesiąc. Brak książek które mnie interesują wszystkie w trakcie rozwiazywania "Książka w trakcie rozwiązywania!" (usunięte przez administratora)nie polecam strata pieniędzy!!!!!
Czy firma ma nadal stronę internetową działającą ?
Witam wszystkich...część z Was może i ma rację, niestety ale też mylicie się i wprowadzacie innych w błąd, podając nieprawdziwe informacje. Jestem użytkownikiem od kilku lat...Serwis zrobił się śmietnikiem ! śmiało mogę powiedzieć, że 50% jak nie więcej to kopie z internetu, dodatkowo duża ilość odpowiedzi typu"djhsjskkfg" W ten sposób inni nabijają sobie punktu, aby zadać swoje pytanie. Moderatorzy robią co mogę, niestety jest ich za mało, aby poradzili na wszystkie bolączki. Mało skuteczne kary powodują, że użytkownicy robią co chcą. Co do usuwania pytań lub odpowiedzi, to Moderatorzy trzymają się regulaminu. Możecie nie wierzyć, ale nie usunął poprawnej odpowiedzi, jeśli odpowiedz jest usunięta, to mieli jakiś powód i przeważnie jest to kopia z internetu. Duża część z Was nie chce się do tego przyznać i dlatego wypisujecie bzdury, że bez powodu usunięto dobrą odpowiedz. Niestety serwis spada na psy...brud, smród i ubóstwo, tak to wygląda. Na 1000 użytkowników, jest może 200 którzy merytorycznie odpowiadają na pytania, reszta to dzieci w wieku 13-14 lat którzy nie potrafią napisać prostego słowa, nie robiąc przy tym błędów.
nieprawda wielokrotnie widziałem jak dobre były usuwane tylko dlatego, że przekraczały poziom wiedzy moderujących. Poza tym jak się doda komentarz pod zatwierdzoną to zaraz znika albo nawet całe konto - ma być ładnie i tylko mogą być laurki. Usunięto konta wielu użytkowników, którzy dobrze znali temat i odpowiadali ale ośmielili się wyrazić niepochlebnie o CM albo SM-ach - żałosny przykład korporacji, która okrada zarówno odpowiadających (nie płaci im ani zlotówki) jak i swoich własnych mo9deratorów.
teraz wysyłają mi jakiś link do potwierdzenia adresu e-mail, ale i tak nie dostaje go ;-; jeśli czegoś z tym nie zrobią zgłosze to czasami odpowiedzi pomimo tego, że są dobre zostają usunięte przez moderatorów, a sami piszą dopowiedź, która jest błędna -_-
oczywiście, bo moderatorzy sami nie mają zbyt dużej wiedzy - są wyjątki ale to wyjątki. To często dzieci 15-17 lat. A tzw. zweryfikowane treści są tak często błędne, że głowa mała. Poza tym jak ktoś napisze pod taką "zweryfikowaną" że jest błędna to usuwają konta, i usuwają komentarze - głównie to jest dla nich najważniejsze, żeby ładnie wyglądało nie ważne jaka jest treść
złodziej i oszusci tyle w temacie każą płaić za nic (usunięte przez administratora) ich
w pełni się z Tobą zgadzam. To jest najgorsze, że ludzie, którzy faktycznie wnoszą coś do tego serwisu czyli odpowiadający nie dostają ani grosza, a jak usuwają im konto, np. jak się nie spodobają moderaotrom czy tzw. SM lub CM to oczywiście ich odpowiedzi zostają, czyli są okradani ze swojej własności intelektualnej - ciekawe czy ktoś się kiedyś weźmie za to od strony prawda autorskiego. Wszystkie odpowiedzi udzielone przez tzw. "Użytkownika Brainly" to właśnie konta usunięte, a odpowiedzi, które widzimy są niczym innym jak kradzieżą własności intelektualnej.
Witam serdecznie. Rozmawiałem ostatnio ze znajomym na temat podjęcia ewentualnej współpracy z tą firmą. On sam namawiał mnie chwaląc przede wszystkim atmosferę i podejście innych pracowników zatrudnionych tutaj.
Usuwają odpowiedzi z byle powodu, jestem niezadowolony.
jest ok tylko tyle że za wcześnie usuwają pytania i odp.sama korzystam z tej stronki od jakiegoś czasu i może ona naprawdę pomóc w zadaniach a przy okazji moge sama pomagać innym w zadaniach na które znam odpowiedź
Często brak weryfikacji odpowiedzi, usuwają odpowiedzi, czasami nie wiedząc czemu, bardzo dziwne to jest...
moderatorzy tej strony wykazują się minimalną wiedzą, błędnie weryfikują poprawność rozwiązań, usuwają często dobre rozwiązania, są stronniczy
Pracowałam i naprawdę nie polecam.(usunięte przez administratora)
Jeśli masz tam zakładać konto To lepiej tego nie rób za byle co banują zadałem pytanie zostało usunięte i ciągle tak samo potem nie zbanowali bez sensu Nie polecam