Siema robota tutaj będzie teraz spoko? na jednej takiej stacji już robiłem więc ogarniam. dobre stawki teraz tu maja?
Cześć, robota jak wszędzie, robić trzeba! No generalnie nie ma co narzekać, pracowałem tu jakiś czas temu i byłem bardzo zadowolony więc ja z reguły polecam! :) Kasa nie najgorsza, jak sobie godziny wykręcisz to i zarobisz ;)
Robota? Tu katownia a nie robota tyrasz ponad normę a umowę o pracę to możesz sobie wydrukować tam każdy robi na czarno Też robiłem chwilę od marca do teraz i nie zanosiło się na zmianę formy zatrudnienia robisz 7 dni w tygodniu po 9-10-18h a kasa taka jak kot napłakał
W tych czasach praca bez papierów to aż niewiarygodne. Nikt tego nie zgłosił do PIP? Przecież za to są duże kary. szef się nie boi?
Raczej gdyby ludzie nie mieli umów to już dawno by sie jakiś jad o to lał. Ale podejrzewam ze o umowie o pracę można sobie pomarzyć?
Jak ja pracowałem to takie osoby pracowały ale nigd o to nie robił problemu bo się bali o swoje umowy, pewnie teraz jest podobnie. Ja miałem normalną umowę o pracę
Od początku idzie dostać umowę o pracę czy okres próbny jakoś inaczej wygląda? Bo jakąś tam zleceniówkę na próbnym jestem jeszcze w stanie znieść...
Witam wszystkich, już dawono nie pracuje w tej firmie, chce się zapytać czy nadal są przyjmowane osoby tak zwane na czarno?
Naprawcie tą myjnie pod dachem ! Chciałem umyć samochód PIENIĄDZE ZABRAŁO A NIE DZIAŁA NIC ! Czas na liczniku pokazywał 0 !! Dramat z tą myjnią i tą stacją !!
wspominam tam prace dobrze jednak musiałem zrezygnować z powodu wyjazdu za granice, ogólnie polecam. Dla tych co nie interesują pieniądze tylko atmosfera proponuje bezrobocie , tam będą miały atmosferę jaka zechcą hahah
ok
Kierownik powinien zainteresować się atmosferą jaka jest w pracy, bo nie jest dobrze. Jest toksycznie ale nie będę wpspominał dokładnie na którym dziale. W skrócie pracują tam takie osoby które mają duże ego i widzą tylko czubek własnego nosa, nie interesuje ich praca zespołowa, tworzą kiepską atmosferę...
jak najbardziej ok
Fatalna i niemiła obsługa zwłaszcza pana obsługującego dnia 13 06 wieczorna zmiana
Jak się pracuje w Stacja Paliw Szarkowicz Silo-Trans Szarkowicz Paweł Szarkowicz?
Zobacz opinie na temat firmy Stacja Paliw Szarkowicz Silo-Trans Szarkowicz Paweł Szarkowicz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.