Odradzam korzystania z usług tego lekarza. Prosiłam o wystawienie e- recepty niestety nie została wystawiona, a pieniądze za wizytę policzone. Tragedia.
Niekompetentna pani nastawiona na zarobek, nie wnika w problemy, nie proponuje innych rozwiązań,ważna jest wizyta i pieniądze.
Ten cały proceder to jakiś żart a ta Pani chyba sama potrzebuje pomocy lekarza
Pani Doktor nie wystawiła recepty mimo tego, że lekarz prowadzący przepisał leki (potrzebowałam innego leku o podobnym dzialaniu ze względu na brak dostepnosci poprzedniego leku w aptekach). E-konsultacje zakończyła po kilku minutach i oczywiście odsyła do lekarza prowadzącego. Jak widać nie jestem pierwsza i jedyna. Oczywiście mail z opisem sytuacji i wnioskiem o zwrot środków został wysłany i tak latwe tego nie odpuszczę. Widzę, że to dosyć popularna praktyka stosowana przez tą "Pania". Zeby było śmieszniej Pani nie wiedziala jaki lek miala by mi przepisać i zapytala jaki chce mimo zaznaczenia że chce żeby lekarz mi wybrał lek. Oczywiście recepty nie dostałam.
Bardzo nie polecam. Naciąganie na pieniądze, nie wystawiono receptę
nic nowego nie dołoże. Naciąganie na pieniądze na receptomatach. Dziwie się, że ktoś pod takim czymś podpisuje się imieniem i nazwiskiem.
Pani bardzo niekompetentna. Widać, że tylko kasa się liczy. Mówię o poprawie stanu zdrowia jednak nie chciałbym kolejnych infekcji łapać bo jeszcze kaszel i zatoki nie do końca wyleczone. A ta uznała, że muszę na wizytę bezpośrednią ( bo przecież najłatwiej tak spławić człowieka i kasę wziac)
Scam. Kobieta wzięła pieniądze, napisała w mailu, że potrzebna jest konsultacja medyczna (sic!) i nie wystawiła recepty na jeden zwykły lek antybakteryjny. Gdybym miał dokumentację medyczną to miałbym z automatu receptę, więc nie byłaby potrzebna recepta online. Takie uzasadnienie odmowy wystawienia recepty jest śmiechu warte. Ludzie, uważajcie i nie przelewajcie pieniędzy na znanarecepta.pl, gdyż ta osoba was oszuka.
Bardzo niemiła osoba. Mam nadzieję że już nigdy tej Pani nie będę miała okazji spotkać nawet przez telefon. Chamska i przekonana że jest pępkiem świata a wcale mi nie pomogła.
Zdecydowanie nie polecam pani doktor.E-recepta została zapłacona mimo braku realizacji zlecenia pani doktor uznała że konsultacje przeprowadzila.Mimo wysłanej przeze mnie dokumentacji jaka posiadam ciągle chciała coś innego dążąc do tego żeby nie wystawić recepty.Po kilku dniach ostatecznie odmówiła gdyż jej zdaniem moja dokumentacja nie jest wystarczająca.Stracony czas i pieniądze.
Również nie polecam . E recepta -stracony czas. 24 godziny wymiany wiadomości z Panią doktor . Na koniec wystawiona recepta na inny lek 5 razy droższy . Nie jest moim lekarzem prowadzącym więc nie powinna zmieniać leków
Koszmarna lekarka Paulina Bownik. Bierze pieniądze nie wystawia recept.Zaslania się koniecznością zobaczenia kartoteki. A który człowiek ma historię choroby e domu?Przecież zachorowałam w święto wczoraj i chciałam szybka receptę w 15 min. Raczyła due odezwać po 5 godz.To należy się do zgłoszenia w prokuraturze.Bo jeżeli nie może wystawiać recept.To niech napisze na stronie że nie wszystkie recepty są wypisywane.Lekarka okropna.przedtrzegam przed znana recepta w 15 min.
Pomimo pilnej wizyty „ jak się portal reklamuje w 15 min „ Pani doktor odezwała się kolejnego dnia. Po informacji że uzyskałam już pomoc konsultacyjna i proszę o receptę aroganckimi odpowiedziami zbywa pacjenta aby tylko tej recepty nie wystawić . Portal pobrał opłatę, pół dnia straciłam na wykłócanie się bezsensowne ….. - lekarz który ewidentnie nie chce pomoc tylko utrudnić życie. Potraktowała mnie jakbym kilo narkotykow zamawiała a nie opakowanie antybiotyku dla dziecka. ODRADZAM ! Z portalu więcej nie skorzystam (usunięte przez administratora) i tyle …. !
Absolutnie koszmarna, nieszanująca pacjenta kobieta. Znana recepta zatrudniając takich "specjalistow" staje się portalem bandyckim. Pobiera pieniądze wiedząc że lekarz dostaje je za nic. Zero zaangażowania w konsultację i zakończenie jej bez słowa pokazuje zupełną znieczulicę i brak kultury. Unikajcie jak ognia!!!
Pani doktor żąda dokumentacji, w której posiadaniu są tylko placówki medyczne, a pacjent conajwyżej może o nie wystąpić, co oczywiście trwa więc żadna to pomoc w nagłym wypadku. Nie polecam!!!
Ostrzeżenie przed korzystaniem z usług tej lekarki w serwisie e-recept. Chciałbym podzielić się moim doświadczeniem z pewną lekarką działającą w serwisie zajmującym się wydawaniem e-recept, aby przestrzec innych. Niestety, moje wrażenia były bardzo negatywne. 1. Reklamy wprowadzały w błąd Serwis Znana Recepta reklamował swoje usługi, zapewniając, że konsultacja i recepta zostaną zrealizowane w ciągu 15 minut, a lekarz skontaktuje się z pacjentem telefonicznie lub na czacie. W moim przypadku było zupełnie inaczej. Pomimo mojej prośby o rozmowę telefoniczną, lekarka nie zadzwoniła ani nie przeprowadziła ze mną wywiadu. Konsultacja przeciągnęła się do 3 dni, ponieważ lekarka odpowiadała bardzo lakonicznie – zaledwie jednym zdaniem – i to tylko o dwóch porach dnia: rano i wieczorem. Taka obsługa zupełnie nie odpowiadała standardom, które obiecywano w reklamach. 2. Ograniczona dostępność i długie oczekiwanie Lekarka odpowiadała jedynie w określonych godzinach: około 18:00 oraz następnego dnia rano o 9:00. Na odpowiedzi trzeba było czekać godzinami, co było szczególnie frustrujące w sytuacji, kiedy zależało mi na szybkim rozwiązaniu problemu. Brak bieżącej komunikacji sprawiał, że cała konsultacja była bardzo uciążliwa. 3. Brak profesjonalizmu i wywiadu medycznego Mimo że przesłałem pełną dokumentację – w tym listę leków, które miałem w domu, oraz kopie ostatnich recept – lekarka odmówiła wystawienia nowej recepty. W trakcie całej konsultacji nie zapytała o mój stan zdrowia, podstawowe kwestie, takie jak ciśnienie krwi, temperatura, objawy dolegliwości, przebyte choroby czy wiek. Nie przeprowadziła żadnego wywiadu medycznego, co jest absolutnym minimum przy takiej usłudze. Zamiast tego zażądała dodatkowych dokumentów, co wydawało się całkowicie zbędne. 4. Brak kontaktu i anonimowość Lekarka nie oddzwaniała na podany przeze mnie numer telefonu, a cała komunikacja odbywała się wyłącznie na czacie, w sposób anonimowy. Nie przedstawiła się ani imieniem, ani specjalizacją, co budziło mój niepokój – przez cały czas nie wiedziałem, czy rozmawiam z mężczyzną, kobietą, dermatologiem czy innym specjalistą. Taka anonimowość w przypadku usług medycznych podważa zaufanie i profesjonalizm. 5. Obawy o bezpieczeństwo danych Podczas całej konsultacji miałem poważne wątpliwości dotyczące bezpieczeństwa przesłanych danych. Lekarka znała mój wiek, dane osobowe oraz problemy zdrowotne wpisane w ankiecie, ale jej podejście było zupełnie nieprofesjonalne. Nie miałem pewności, co dzieje się z moimi danymi po zakończeniu konsultacji. 6. Koszt konsultacji bez efektu Za konsultację zapłaciłem 59 zł, a recepta i tak nie została wystawiona. Po sprawdzeniu opinii w internecie zauważyłem, że setki osób opisują podobne doświadczenia – czują się oszukane przez tę lekarkę i serwis, w którym pracuje. Podsumowując, nie polecam korzystania z usług tej lekarki ani serwisu, który ją zatrudnia. Brak profesjonalizmu, ignorowanie pacjenta, anonimowość oraz wątpliwości dotyczące bezpieczeństwa danych sprawiają, że takie doświadczenie budzi więcej frustracji niż pożytku. Jeśli mieliście podobne problemy, zachęcam do dzielenia się swoimi opiniami, aby ostrzec innych.
Lekarka wzięła wpłatę i zniknęła, otrzeźwił ją dopiero mój mail z zapowiedzią zgłoszenia kradzieży. Wtedy zjawiła się (po 4 godzinach!), przeprowadziła wywiad podczas którego zainsynuowała mi mnóstwo chorób, po czym wypisała rp na 1/3 tego co zamawiałam. Straciłam przez nią 49 zł, 6 godzin siedzenia przy kompie z temperaturą i sporo nerwów. Mój bank od razu rozpoznał jej stronę jako (usunięte przez administratora) Dziwi mnie, że nikt jej tego biznesu jeszcze nie zamknął.
Pani lekarka pseudo lekarz to zwykła (usunięte przez administratora) nie wystawiała recepty a zwrot środków też nie przekazała.
Mam podobna sytuację - pieniądze wzięte, e-recepta nie wystawiona. (usunięte przez administratora)
Masakra, omijać szerokim łukiem. Pobiera pieniądze za pomocą portalu nowarecepta24.pl i kontakt się urywa. Nie odpisuje, recepty oczywiście też nie wystawiła. To zwykle (usunięte przez administratora) i przywłaszczenie pieniędzy. Sprawa zostanie zgłoszona.
Nie polecam z korzystania z jej usług, jest niekompetentna, bardzo niemiła, wredna wręcz. Nie udziela pomocy, recepty jak widać nikomu nie wystawia, mi również, bierze pieniądze za nic i się z tym nie kryje. Najgorsze doświadczenie wśród lekarzy miałam właśnie z ta panią pseudo lekarka. Nie powinna pracować w zawodzie bo się nie nadaje do pracy z ludźmi
Potwierdzam, nieprofesjonalna i niekompetentna "lekarka". I bardzo arogancka osoba.
Pani doktor nie przepisała stałego leku ratującego mi życie. Pieniądze nie zostały oddane, a kontakt urwała.
Pani "doktor" realizuje się poprzez portal znanarecepta. Co by człowiek nie napisał, widać z góry, że nie wystawi recepty i robi wszystko żeby tego nie zrobić. Widać nie jestem sama.
Jak się pracuje w Paulina Bownik Praktyka Lekarska?
Zobacz opinie na temat firmy Paulina Bownik Praktyka Lekarska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Paulina Bownik Praktyka Lekarska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!