Chwalicie zarobki ale co to znaczy że kasa do ręki? To umowy żadnej nie ma czy o co biega. Coś dziwne to
Tematy ciekawe, współpraca całkiem dobra, przede wszystkim uczciwe podejście do ludzi, no i kasa za wykonaną robotę się zgadza.
Co znaczy "ile do zaoferowania", myślisz że się będę liczbami chwalił czy skarżył? Ile masz ustalone to dostajesz na czas, na prośbę, bez zająknięcia i bez ścinania. Jak wszędzie czasem nerwowo jeśli coś nie idzie, ale współpraca jest fajna i uczciwa, a to najważniejsze.
NO DOKŁADNIE. ROBOTA KONKRET JEST NA BUDOWACH I KONWERSACJAH ZABYTKUW.. JA TAM PROSTY CHŁOPAK JESTEM ALE ZADOWOLONY. KASA NA CZAS I DO RĘKI. KRUTKI KASZEL PEŁNA PROFESKA POLECAM!!!!
Właściciel to typowy arogancki gbur. Nie potrafi w ogóle rozmawiać i ma siebie za kogoś lepszego. Nie dopuszcza jakichkolwiek pomyłek, typowy narcyz. To bardzo przykre i poniżające. Podczas rozmowy zrobił bardzo przykre wrażenie dlatego brak mi jest słów na temat Pana Więcławowicz-a.
Odniosłam dokładnie odwrotne wrażenie. Nie wiem skąd tyle nienawiści. Przyszłam do tego biura z dość trudnym problemem z zakresu konstrukcji. Fachowcy pomogli mi i mogłam spokojnie rozpocząć budowę domu. Bajki Pan opowiada, Panie Krzysztofie :( Pana ocena jest niesprawiedliwa.
Jak się pracuje w Jacek Węcławowicz Grupa Węcławowicz?
Zobacz opinie na temat firmy Jacek Węcławowicz Grupa Węcławowicz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Jacek Węcławowicz Grupa Węcławowicz?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!