Firma w skrócie(usunięte przez administratora) ludzi na pieniądze, robisz nocki za minimalną bez żadnych dodatków. Sprzedają przeterminowane mięso, które każą przerzucać do woreczków tak aby klient nie widział daty. (usunięte przez administratora) jest wszechobecny. Podejście do pracownika na najniższym poziomie.
Gbury (usunięte przez administratora) na.kazdym kroku z valegi serca nie polecam mówią jedno robią drugie nie wypłacają tego co.sie nalezy dlatego sprawa zostanie zgłoszone dk.odpowiednich instytucji
Potwierdzam opinie w dużym skrócie obiecują gruszki na wierzbie jak to jest (usunięte przez administratora) potem rzeczywisyosc jest inna pokazują swoją niby wyższość kim oni nie są (usunięte przez administratora) jeszcze nie chcą zapłacić za dni które się robiło później wychodzi szydło z worka nie polecam sprawa zostanie skierowana do pip zus us oraz sanepidu orzyjmuja ludzi beż badań
Cześć, widzę ze ktoś napisał o tym, że podczas pracy na magazynie mogą nagle zmienić godziny pracy. czy u kierowcy będzie podobnie? widziałem ofertę na dostawczy, gdzie pisali o przedziale 5:00 do 13:00. Czy tu zdarzają się nadgodziny?
Jestem byłym kierowcą firmy. Tak również stwarzają problemy, mi akurat stwarzali problemy że za wolno jeżdżę a koledze że za szybko jeździ. Są wyjazdy za granice a premie które dają za to są conajmniej śmiesze za wyjazd z towarem do Wiednia dostałem 50 zł premii. Płacą najniższą krajową plus za wyjazd do Wiednia do wypłaty dawają 50 zł. Nie polecam, ktoś dobrze napisał że jest brak osoby kompetentnej w tej firmie, brak szacunku do pracowników traktują człowieka jak białego (usunięte przez administratora)
Wydaje mi się że twoja opinia jest mocno zmyślona, w naszej firmie do Wiednia jeździ tylko dwóch stałych kierowców ( W tym jestem jednym z nich). Dostajemy dodatkową premie za Wiedeń oraz wyrównanie za nadgodziny. Praca jest na umowę o prace.
Nie polecam tego magazynu nie maja szacunku do pracownika mysla że pracownik na magazynoe ma pracować za sprzataczke za magazyniera. Najnizsza krajowa a wymogi jakby pracownik zarabiał wiele wiecej. Nie polecam tej pracy
Nie traktuja pracownika powaznie dużo obiecuja mało robia. Magazynier jest jak sprzataczka totalna masakra. Najpierw daja wolne a przed Prezesem mowia ze pprzucenie pracy. Totalny szok a jak praca przy wydawce się zakonczy to trzeba kierowca samochody ładowac z jakiej racji a kierowcy siedza i kawe pija. Nie polecam tej pracy najgorszemu wrogowi.
Aplikował ktoś z was na magazyn? jest teraz dostępna oferta, ale coś bez większych szczegółów. wiem tylko, że robi się od 2:00 do 10:00 i co drugą sobotę. Chodzi o przygotowanie transportu, jak bardzo to ciężkie? Co się dźwiga i jak zapłacą?
Nie polecam, umowa zlecenie, ciągłe obgadywanie pracowników przy innych pracownikach przez szefostwo, jak mają nastrój jest dobrze, ale jak nie mają są jazdy. Niby praca od 2⁰⁰ do 10⁰⁰, ale za chwilę stwierdzą że musisz pracować w innych godzinnach. Brak zdecydowania i osoby kompetentnej do kierowania firmą. Płacą najniższą krajową i jeszcze Ci powiedzą że masz (usunięte przez administratora) bo Ci płacą.
Umowa zleceniowa jest na okres próbny (1 miesiąc czasu) - Po miesiącu pracownik dostaje umowę o prace. Nocna zmiana która kompletuje towar do wywózki dla kierowców pracuje od godziny 2-10, nikt inaczej tutaj nie pracuje. Pan XYZ napisał nieprawdziwą opinie. Wypłata to najniższa krajowa plus premia za rzetelnie zrobioną prace.
Jak się pracuje w ZPM Dystrybucja Trade Wojciech Sieńko?
Zobacz opinie na temat firmy ZPM Dystrybucja Trade Wojciech Sieńko tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.