Moje gratulacje dla właściciela P. M. Mól. Firmy Solar-com. Rzeczowość. konkret, a przede wszystkim fachowość, co jest nie częstą cechą wśród wykonawców. Poza tym pełne doradztwo - rzadkość wśród wykonawców. Kultura osobista i właściwe zaangażowanie w powierzone zadania. Oby więcej było takich Firm w naszym kraju.
Firma Solarcom M. Mól jest rzetelna, uczciwa, pracowita, potrafi doradzić merytorycznie. W swojej pracy skupia się na wykonaniu w krótkim czasie powierzonych prac. Firma godna polecenia.
Ciekawe czy pod tymi listami płac istnieje mój podpis oraz niezapłaconym urlopem zastanawiam się czy te wypadki w prracy zrosły zgoszone bo do dnia dzisiejszego nie byłem przesłuchiwany,jak się remontowalo, budowalo i jeździło po wszassch z firmowych pieniędzy to i wypłaty nie było , a te najtańsze materiały to widać na zdjęciach vavina zielonego i hewalex bez serwisu a jeśli chodzi o uruchomienie kotłów to czyj podpis figurują na kartach gwarancyjnych jakby nie moje budowy i brata to byś szorował po dnie nie potrafiłeś nagrać budowy z zyskiem tylko ze stratą rok 2022 grudzień jest tęgo najlepszym przykładem gdyby nie moje budowy to byś na paliwo nie zarobił karma wraca
Żeby podpisać listy płac trzeba stawiać się w pracy. Ostatnie pół roku płaciłem ZUS pracownikowi z którego nie miałem nic. Wypadki? Czyli jak wpadł opiłek do oka bo pracownik użył młotka zamiast śrubokręta czy jak pracownik użył drabiny bez podpórek zamiast tej z podpórkami? (Szkolenie BHP aktualne!). W tych sprawach miałeś być przesłuchiwany?? To idź i opowiadaj. Za który miesiąc nie dostałeś wypłaty?? Piszesz, że 6 lat pracowałeś bez pieniędzy! Jeszcze raz gratuluje. Ja bym nie pracował bez wypłaty tyle czasu. A Ty nie remontowałeś? Nie budowałeś? Robiłeś to. To czemu mi wypominasz? Na wczasy też jeździłeś. Od ponad dwóch lat nie współpracujemy. Nie szoruje po dnie. Mam się dobrze i do niczego mi Twoje ani brata Twojego budowy nie są potrzebne. Zazdrość Jasiu to bardzo brzydka cecha. Trzeba po prostu wziąść się do roboty i modlić się żeby Urzad Skarbowy nie chciał się dowiedzieć czy wszyscy uczciwie odprowadzali i odprowadzają podatek dochodowy bo zakup mieszkania w Krakowie i nowych samochodów z pensji kolejarskiej przy utrzymaniu 4-osobowej rodziny jest chyba maloprawdopodobny. Proszę nie insynuować działania na szkodę własnej firmy bo firma funkcjonuje dalej bez Was i ma się dobrze. Pracodawca
Może znajdzie się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat pracy w firmie Solarcom.Pl MGR Inż.Mól Marcin mieszczącej się w mieście Stróże?
Jak się pracuje w Solarcom.Pl MGR Inż.Mól Marcin?
Zobacz opinie na temat firmy Solarcom.Pl MGR Inż.Mól Marcin tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.