Ja jestem bardzo zadowolona. Pan Tomek robił mi projekt wnętrz, które wyszły naprawdę imponująco, każdy znajomy, który nas odwiedzi jest pod wrażeniem. We wszystkim doradzi, pomoże, a do tego wszystko sprawnie i profesjonalnie. Pan Tomek ma naprawdę duże poczucie estetyki, projektuje gustownie i w dobrym stylu. Naprawdę polecam.
trzeba mieć ukończone szkolenia jakieś ?
Szkoda ze ta Pani sie nie wypowie, jak brała wynagrodzenie za usługi księgowe, których nie ewidencjonowała, a mowila ze faktury za rozliczenie gromadzi w teczce klienta, po czym na koniec pieniądze znikały. Pani Małgorzato, zamiast wypisywać te brednie, niech Pani przestanie oszukiwać klientów. Dziwnym trafem przed sądem nie potrafiła Pani udowodnić braku wpłaty, prawda sama sie obroniła... dlatego żałosne są te Pani wypociny wyssane z palca. Proszę nie zaglądać więcej ludziom do portfeli tylko samej zastanowić sie nad swoim profesjonalizmem zawodowym.
Małgosia, prawdę mówisz z tymi zaliczkami? Bo ja szukam praktyki na studiach w jakiejś pracowni - rozumiem że raczej ich nie polecasz?
Jest Ok dzisiaj odebralem projekt
Kurczę sam nie wiem bo klient z lublina trochę mnie przestraszył. Dobrze żeby Pan Tomasz sam się wypowiedział jaka jest prawda
Ja mialem problem z terminem ale poślizg byl nieduży i wszytsko zakończyło sie dobrze:)wiec nie jest zle,mialem nieprzyjemność byc u architekta gdzie zniknoł i nie oddal nawet koncepcji.tą pracownie moge polecić.
Ja polecam Pana Tomka, bo u nas projekt wyszedł tak ładnie, ze wysłałem zdjęcia do pewnej poczytnej wnętrzarskiej gazety, żeby zrobili kilka fotek. Moze nieskromnie powiem, ale jestem dumny z tego jak z pomocą Pana Tomka wyszedł projekt mojego domu. Zmieściłem sie w budżecie, wszystko sprawnie i elegancko. Widzę, ze ktoś podzielil sie złymi doświadczeniami, ale ja bym skłamał gdybym powiedział, ze Pan Tomek nie ma talentu.
Solidna pracownia, myślę że do polecenia..