Opinie o Usługi Stolarskie Marcin Zarzycki w Strzakły

Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Usługi Stolarskie Marcin Zarzycki. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do pracy w firmie Usługi Stolarskie Marcin Zarzycki na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Stolarze

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Usługi Stolarskie Marcin Zarzycki w Strzakły

Asia Nowy wpis

Jedna z najlepszych ekip, która zagościła na mojej budowie. Podłogi kładliśmy na dwa razy. Dół rok temu dół i teraz góra. Za każdym razem Panowie punktualni, przemili, czysci. Dbałość o szczegóły na wysokim poziomie. praca Panów jest bardzo przemyślana. Po każdym zakończonym dniu pracy wszystko wysprzątane. Bardzo polecam.

Maja Nowy wpis

Przemili ludzie, szybko działający, punktualni, a do tego dokładni i znający się na swoim fachu. Wszystko było wcześniej ustalane, po pracach pozostawili zaskakujący porządek.

klient

Oceniam firmę od strony klienta. Firma została polecona przez Świat Podłóg, gdzie kupiłem parkiet. Usługa wykonana przeciętnie: miejscami między listewkami pojawiają się dość znaczne szpary, w rogach pomieszczenia parkiet delikatnie się obniża, co zauważyłem podczas kładzenia listew przypodłogowych. Ładnie zostały natomiast wykonane łuki. Minusem jest ilość elementów ubrudzona żywicą. Część z nich można było łatwo zmyć, ale czyszczenie z żywicy akrylowej wanny, w której panowie umyli swoje narzędzia ... szkoda mówić. Poza tym o fakturę trzeba się upominać, a i tak przychodzi ona po 2 miesiącach. Telefony nie są przez pana Marcina odbierane. Można co najwyżej liczyć, że odpowie na sms. Jeżeli chcesz zareklamować źle przyklejoną listewkę, która odstaje, graniczy to z cudem, bo nie ma jak się skontaktować. Jeżeli zależy Ci na braku konfliktów, rozważ innego wykonawcę.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Usługi Stolarskie Marcin Zarzycki - Strzakły

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie