Bylam dzis w aptece w Agacie w Libiążu dostalam szoku widzac kartke sklep bedzie funkcjonowal do konca stycznia. W kolejce do apteki rozmawialam ze znajoma od ktorej uslyszalam ze sklep ma byc w autosklepie. Co za durny pomysl kto ma takie idiotyczne pomysly przeciez w takim autosklepie nie ma pakowania prozniowego nie ma krojenia wedlin na krajalnicy nie ma mielenia miesa stekowania. No ludzie gdzie rozum u WLAŚCICIELI!!!!Panie w tym sklepie byly mile uprzejme zawsze pomocne w zakupach doradzaly bylo czysto milo nie no w glowie sie nie miesci trzeba nie miec rozumu!!!! Nie zrobie zakupow w autosklepie
Nie no kurde sklep w Agacie w Libiążu się likwiduje i sprzedaż ma być w autosklepie????Napewno nie kupię tam nic parę razy trafił mi się towar nieświeży wolałem podjechać po zakupy do Agatu bo wiedziałem że tam kupię świeże mięso wędliny.Decyzja bez przemyślenia .
Byłam dziś w aptece w Agacie w Libiążu dostałam szoku widząc kartkę sklep będzie funkcjonował do końca stycznia.W kolejce do apteki rozmawiała ze znajomą od której usłyszałam że sklep ma być w autosklepie.Co za durny pomysł kto ma takie idiotyczne pomysły przecież w takim autosklepie nie ma pakowania próżniowego nie ma krojenia wędlin na krajalnicy nie ma mielenia mięsa stekowania .No ludzie gdzie rozum u WŁAŚCICIELI !!!!Panie w tym sklepie były miłe uprzejme zawsze pomocne w zakupach doradzały było czysto Milo nie no w głowie się nie mieści trzeba nie mieć rozumu!!!!Nie zrobię zakupów w autosklepie napewno NIE!!!!
Szok po prostu SZOK!!!! Jak można tak nie myśleć zamknąć sklep w Agacie w Libiążu i przenieść go do autosklepu śmiech na sali!!!!! Przecież na takim autosklepie nie ma zmielenia mięsa stekowania krojenia wędlin pakowania próżniowego nie ma jak zamówić mięsa np na święta do zrobienia sobie samemu wędliny czy coś innego . W sklepie w Agacie na waszym stoisku zawsze było czysto miło Panie miłe grzeczne kulturalne doradziły w wyborze mięsa wędlin coś zaproponowały jak zamawiało się mięso zawsze było dzwonione do klienta że można podejść odebrać . Ja nie wiem czym szefostwo się kieruje by to było sprzedawane w autosklepie szczerze bez przemyślenia jest ta decyzja. Ja rozumiem że prąd w górę czy czynsz ale ludzie są sklepiki w Libiążu wynająć przenieść a nie autosklep gdzie wszystko kupuje się w kawałku naprawdę STRACIĆIE KLIENTÓW
Nie wiem czy szefostwo nie myśli ???? Likwidacja sklepu i sprzedaż w autosklepie GRATULUJE POMYSŁU!!!!!! W Agacie zawsze można bylo zapakować wędline próżniowo pokroić zamówić mięso - gdzie ja teraz takie świeże zamówie na świeta wielkanocne do wędzenia??? zawsze świeżo czysto wszytko ładnie w ladzie ułożone .Gdzie ja zmiele mięso na świeżo ???? gdzie zestekuje???? Napewno na autosklepie tego nie kupie stracicie we mnie klienta .A tyle sklepików w Libiążu stoi wolnych do wynajęcia a ten sklep w Libiążu kolo centrali rybnej super miejsce na taki sklep .
Pracuje jako kierowca który jeździ tirami i po powrocie do domu wybrałem się na zakupy do Agatu w Libiążu na wasze stoisko. Jakie było moje ogromne zaskoczenie czytając kartkę że sklep będzie tylko funkcjonował do końca miesiąca stycznia a potem ma być sprzedaż z autosklepu?Kompletne bezmózgowie w tych sklepach nie ma mielenia mięsa stekowania ani też próżniowego parkowania.W tym sklepie w Agacie było zawsze czysto miła obsługa wszystek towar świeży ładnie ułożony w ladzie zawsze można było zamówić dany asortyment czy to mięso czy wędliny.Oj stracicie klientów brak słów poprostu
No tak promocji nie ma jak to w jednej z odpowiedzi padło od pracodawcy "Nie ma i nie będzie" aplikacji już nie ma to czym ta firma chce klientów przyciągnąć do sklepów swoich ????
Towar w waszych sklepach jest wporzadku zwłaszcza mięso ale nie rozumiem jednego promocje w sklepach macie ok ale dlaczego tych promocji nie ma w autosklepie na targu w Chełmku przecież to jest jedna firma ???
Klient się umawia w sklepie, że oceni go na Goworku :D Może lepiej było namówić te panie, żeby napisały same tutaj coś o pracy? Czy będzie wolne miejsce od stycznia i jakie zarobki - na ten przykład. Widziałam że w 2018 roku to było 2,200,- brutto...
Jestem bardzo zadowolony z odłożonego towaru na Święta w sklepie w Libiążu w Agacie .Wszystkiego dobrego na Święta.
Dzisiaj (17.12.2022) z żoną robiliśmy zakupy w sklepie smaki-tradycji Leśniak w Chrzanowie przy ul. Krakowskiej. Zawsze, gdy się tam wchodzi to jest normalny, przyjemny zapach. Zachęca do wejścia i zrobienia zakupów. W sklepie były dwie Panie: młodsza i starsza. Młodsza Pani bardzo sprawnie i grzecznie zaproponowała, poza naszym planowanym zakupem, zakup jeszcze podudzi sugerując, ze cena jest dobra. Zgodzilismy sie, kupilismy 10 szt. Pochwaliłem Panie mówiąć, że uważam że są dobrymi sprzedawcami. że klient czasem nie do końca wie co kupić i sugerowanie mu dobrego pomysłu jest dobre dla klienta i dla firmy. Dziękuję obu Paniom. Starsza Pani zaproponowała, że jak chce je pochwalić to moge dodac opinie na gowork.pl co niniejszym czynię. Pozdrawiam. Zadowolony klient.
Dzień dobry miła obsługa w sklepiku w Chełmku jestem zadowolony ale warunki w jakich ta Pani pracuje to prosi się o interwencję inspekcji pracy i sanepidu
Dzień dobry sklepy promocje robią jedna za drugą a tu cisza ???Dziś już 22 listopada a tu promocji nie ma szkoda gadać i wyrażać opinie
Witam jestem zadowolony z obsługi i wyboru towaru w Agacie w Libiążu lada pełna jest w czym wybierać jak i z mięsa tak i z wędlin .Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za miłą obsługę Pani jak dobrze pamiętam Ani
Kolejny raz klient nie wie co jest na promocji w waszym sklepie no 19 września już był dziś mamy 21wrzesnia ???? pozdrawiam
Widzę że problem z internetem do aplikacji nie tylko Agat w Libiążu ma byłem na zakupach i też był ten problem obsługa miła towar super pozdrawiam
Dokładamy wszelkich starań by rozwiązać ten problem. Gdyby miał Pan jeszcze kiedy ś jakiś problem zapraszam do kontaktu z naszym biurem.
Dzień dobry przykro to stwierdzić lecz poprawa wędlin nie ulegla zmianie kupuje w Netto w Chrzanowie na stoisku mięso wędliny są bardzo dobre u was mięso jest wporzadku pozdrawiam
Dostawy do naszych sklepów są codziennie i dokładamy wszelkich starań by był najwyższej jakości. Dlatego też przyjrzymy się jeszcze bardziej kwestii jaką Pan zgłasza
Byłem w sobotę w waszym punkcie na północy, Mieszka, bardzo miła obsługa. Panie zawsze uśmiechnięte. Towar okej. Przepyszne udka z rożna. Jedyny minus to wasza aplikacja, a raczej problem z zasięgiem w waszym sklepie.
Dziękujemy za opinię i zaufanie. Co do zasięgu w sklepie to staramy się rozwiązać ten problem.
Kupowałem w sobotę w państwa sklepie mięso i wędliny , bardzo dobra jakość , mięso odrazu po upieczeniu czuć różnice - mięttkie i nie wodniste , oby tak dalej
O jakaś nowość że jeszcze na ten tydzień promocji nie ma w aplikacji a może w tym tygodniu nie będzie ??? Tyle szumu z tą aplikacją kłopoty są w sklepach bo coś z internetem problem już lepsze zdrapki były niż ta aplikacja
Dokładamy wszelkich starań by wszystko było na czas. Zgłaszane problemy z internetem staramy się rozwiązać
Jak się pracuje w Smaki Tradycji Leśniak Damian?
Zobacz opinie na temat firmy Smaki Tradycji Leśniak Damian tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Smaki Tradycji Leśniak Damian?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 2 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!