Czy da sie tu zarobic powyzej minimalnej krajowej? Ktos wczesniej pisał, ze biorą ludzi bez doswiadczenia, wiec zakladam, ze pensje nie są wygórowane. Ale moze z czasem da sie uzyskać podwyżki?
W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w Tomas Kebab Grzegorz Kołodziejczyk?
Ogólnie rzecz biorąc kandydat nie musi posiadać doświadczenia,wszystkiego nauczymy od podstaw,najważniejsza jest chęć podjęcia pracy,rzetelność.
Nie polecam ciągle dźwigają ceny narzekają na dostawców a o tym że mają co chwilę zamknięte już lepiej nie wspominać człowiek jedzie z Tarnowskich gór specjalnie na kebaba i całuje klamkę bo personel woli iść się łatać od tylca.... A fuj.
Chłopie trochę trzeba pomyśleć ze każdy kto pracuje to i czasem potrzebuje odpoczynku,właściciele zawsze i na bierząco aktualizują informacje dotyczące zmian w godzinach otwarcia lokalu.Jakbyś miał trochę oleju w głowie byłbyś inteligentny to zajrzalbys na stronę Google albo na fb ale twoja mądrość to obrażanie kogoś a co może byłeś prześcieradłem hehehe
Zmiana lokalizacji. Nowy adres ul Świętego Wojciecha 11 41-922 Radzionków
Mogę tylko powiedzieć wszystkim ziomkom ze sprawdzone miejsce na tip top, chlejus chleje chartom, podaje co niektórych klientów do sprawy, kebab palce licząc.