Ta firma pożyczkowa wykorzystuje trudną sytuację ludzi którzy znaleźli się naprawdę w sytuacji gdzie przez brak zdolności kredytowej nie mogą otrzymać kredytu w normalnym banku. Osobiście nie polecam!!!Fakt że Właścicielka Robi wszystko by klienci dostali kredyt hmm...Ona robi to wyłącznie z chęci zysku swojego oczywiście. A to że biorąc np . pięć tysięcy trzeba oddać dwadzieścia chyba powinno dać do myślenia.
Jakie godziny pracy obowiązują w Partner Finanse Musiał Barbara?
Błędne informacje udzielane przez pracownika działające na szkodę klienta. Wygórowane prowizje Nie polecam tej firmy !!!! .
Ktos kto nie potrafi sie przedstawic sam reprezentuje sobą to co pisze. Ta firma przynajmniej podchodzi ludzko do klienta. Owszem działa na szkode ale innych firm ktore nie pitrafia wykonywac swoich uslug. Wszelkie opaty adekwatne do wlozonej pracy i efektow
Profesjonalna obsluga, wlascicielka dosłownie uratowala moją rodzinę przed wyladowaniem na bruku, zalatwila konsolidacje i kredyt czego nie potrafili pracownicy zadnego z bankow ktore odwiedzilem. Nie rozumiem nagatywnych opinii ale konkurecja widocznie musi walczyc w tych czasach nawet nieczystymi sposobami. Polecam ta firme kazdemu bez wyjscia z tragicznej sytuacji finansowej
Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy Partner Finanse Musiał Barbara?
Bardzo miła obsługa , profesjonalne podejście do tematu , pomoc w załatwieniu bardzo taniego kredytu oraz pomoc w czyszczeniu baz kredytowych , jestem bardzo bardzo zadowolona polecam
Ja jestem bardzo zadowolona z obsługi i nie dam złego słowa powiedzieć o Firmie.Szybko, fachowo i bezproblemowo.Polecam w 100 %
Jak się pracuje w Partner Finanse Musiał Barbara?
Zobacz opinie na temat firmy Partner Finanse Musiał Barbara tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Partner Finanse Musiał Barbara?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!