Bardzo dobra firma, atmosfera super polecam!
Piszesz to jako pracownik? Bo jakoś inni dawali tutaj odmienne opinie... No chyba, że się zmieniło coś?
Były lecz patrząc na te opinie poniżej to jest przesada. Mi pracowało się osobiście świetnie i nie mam żadnych negatywnych odczuć.
Nie polecam tej firmy nikomu przemiał ludzi jak na tak małą firmę to jest masakra tydzień Góra dwa i ludze maja dość i oczywiście na odchodne oszukiwanie na pensji niewypłacanie za urlop to standardowe NIE POLECAM!!!!!!! OMIJAĆ DALEKIM ŁUKIEM!!!!!!!!!!!!
Nie polecam tej firmy nikomu tandetne maszyny nie bezpieczne robione na kolanie bez osłon właściciel nie ma pojęcia o tym co robi a zarobki (usunięte przez administratora) i chmura dymu który wdychasz bo spawacz spawa ocynk bez wyciągu a co jeszcze tekst ytypu nie podoba się wypad na Twoje jest 10innych a warunki socjalne śniadanie jemy przy stanowisku pracy bo stoluwka i biuro kuchni i kibel to jedno. Odradzam darujcie se tej pseudo firmie.
Firma funkcjonuje od września 2016 roku więc pozwólcie żeby rozwinęła skrzydła bo teraz to mam wrażenie, że konkurencja robi wszystko żeby się nie rozwinęła.
Witam nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora) totalne warunki pracy tragedia brak wyciągów spawalniczych tylko jakiś pochłaniacz kuchenny czy cus takiego spawanie ocynku w takich warunkach grozi nowotworem płuc nowotwory no i biegiem non stop śniadanie kawa w locie zero socjalu konkretnego wszystkich aplikujących przestrzegam przed tą firmą darujcie se naprawdę zarobki znikome nie polecammm!!!!!!!!
Właściciel i syn nadawaja się do (usunięte przez administratora) dosłownie nad pracownikami A warunki pracy masakra (usunięte przez administratora)
Nie polecam bardzo niemiła atmosfera i marne zarobki(usunięte przez administratora)
Jak się pracuje w Formet Jarosław Smardz?
Zobacz opinie na temat firmy Formet Jarosław Smardz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Formet Jarosław Smardz?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!