Ile zdrowia, czasu i nerwow straconych przez Buyhome Czaszynski Tomasz to moje, nigdy wiecej, obiecanki , zapewnienia, układny tylko na poczatku , wciąż zaliczki i zaliczki tylko do rak. Jak sie chce miec klopoty to tu zapewnione. Praca idzie wolno, niestarannie, wszystko robi a w zasadzie …
Zgadzam się z Mona w 100%. Szkoda czasu, pieniędzy i nerwów. Ten człowiek ma patent na wyłudzenie pieniędzy od klientów. Przed zleceniem nie ma problemów, a potem wszystko jest robotą dodatkową, oraz cały czas za mało, chociaż 100% zapłacone. Nie dajcie się nabrać! Jego "pracownicy" znikają po tygodniu, a potem pojawiają się nowi i nowi i nowi...... Jak ktoś go jednak weźmie, to róbcie cały czas zdjęcia, oraz bierzcie namiary od jego niby pracowników. Przyda się ewentualnie w sądzie. I nie dawajcie pieniędzy bez pokwitowania, bo on przelewów nie przyjmuje.
Szkoda czasu, pieniędzy, nerwów.
A masz jakiś dowód na tę niesolidność? Bo za bezpodstawne oczernianie również można odpowiedzieć, dlatego się zastanawiam??
Zdjęcia z jego zepsutej roboty, sms, e-maile, oraz wiele wiele innych. Nie dawajcie mu żadnych pieniędzy bez faktury, zawsze podpisujcie umowę spisując dane z dowodu osobistego.
He, może firma potrzebuje dodatkowych rąk do pracy i stąd te opóźnienia i utrudniony kontakt o ktorych piszecie? Czy jakiś pracownik mógłby się wypowiedzieć, czy tak faktycznie jest?
Ta firma to jesnoosobowa dg, nie zatrudnia pracowników. Ludzi do roboty ma z łapanki, co drugi dzień inni.
Firma niesolidna stracone pieniądze i nerwy
Czym dokładnie zajmuje się ta firma? Bo szukam informacji w necie i jakoś nie mogę znaleźć konkretów. Może ktoś z was zna zakres jej usług? Jest w moim mieście, ja aktywnie szukam pracy.
Wystrzegajcie się tej firmy, 12 lipca zlożyłam zamówienie na bieżnie do dnia dzisiejszego nie otrzymałam towaru brak kontaktu telefoniczneego co kilkanascie dni zgłaszają, że są na urlopie odpowiedzieli tylko na 1 wiadomość email, gdzie zażądałam zwrotu pieniędzy, w odpowiedź podali by przesłać odstapienie od umowy z kontem bankowym to niezwłocznie odeślą pieniadze, przesłałam odstąpienie jednak mija kolejne 2 tygodnie a zwrotu pieniędzy i tak nie widać i oczywiście w dalszym ciągu brak kontaku. Najbardziej przykre jest to że nie tylko kwota 1100 zł była dla mnie bardzo trudna do wydania to bieżnia ta była mi potrzebna do celów rehabilitacyjnych, których jestem pozbawiona od 2 i pół miesiąca.