Szefostwo tam jest mocno niepoważne, nie wypłacają pieniędzy na czas oraz nie wypłacają całej należnej wypłaty. Praca tam wiąże się z codziennym denerwowaniem się. Szef nie ma szacunku do pracowników, poniża, wyzywa i wyżywa się na pracownikach. Myśli że jego pracownicy to robokopy które nie mają życia prywatnego. Oczekuje dyspozycyjności 7 dni w tygodniu, nie ważne czy ktoś jest chory czy ma wolne. Ogólnie mało profesjonalne zachowanie jak na to że się kreuje na taką osobę. Każdemu szczerze odradzam pracę tam, chyba że chcecie codziennie przechodzić załamanie psychiczne. Zachowuje się jak opętany albo mocno (usunięte przez administratora). Nie szanuje kobiet i ma wysokie poczucie wyższości. Uważa wszystkich za złodziei i (usunięte przez administratora)
Ja pracowałam sezonowo i było wszystko ok
Nie polecam! Byłam Waszą stałą klientką, aż do pandemii. Kiedyś to była prawdziwa manufaktura czekolady - prowadzona z sercem, ogromnym sercem i było widać i czuć to serce do czekolady - do rozwoju - do nowych produktów i do jakości. Od kiedy powstały punkty w różnych miastach oraz powstaje budynek w Korczynie - który właściciel promuje na Facebooku - serce do czekolady w mojej ocenie przestaje bić, robi się „masówka”. Lokale są klimatyczne - ale to chyba chodzi o czekoladę która jest głównym bohaterem i to powinien być produkt numer jeden PREMIUM. Miałam nadzieję że M.Pelczar będzie liderem w kwestiach czekoladowych w Polsce a nawet na świecie - ale jak widać nic z tego. W mojej ocenie - serce do czekolady już bije bardzo słabo, ale się nie dziwię bo śledzę właściciela na Facebooku i wrzucanie filmów z produkcji w nocy a następnie z budowy w dzień oznacza że właściciel chyba nigdy nie odpoczywa . Mam nadzieję że może jeszcze serce do czekolady się odrodzi - póki co tego nie widzę. Brak czekolady dubajskiej - którą wszyscy rzemieślnicy i liderzy czekoladowi już mają o czymś świadczy. - Refleksja. Kiedyś to było nie do pomyślenia - kiedyś wszystko było najpierw - po to jeździłam do Korczyny! Na czekoladowe nowości, teraz liczy się chyba coś innego.
"Firma M. Pelczar Chocolatier Anna Pelczar w Korczynie, oświadcza, że wpis użytkownika "Panika" z dnia 11.07.2024 r. na portalu gwork.pl, zawiera informacje nieprawdziwe i stanowi niczym nie uzasadnione pomówienie wobec firmy i osób ją reprezentujących. Zaprzeczamy aby zachowania opisane w tym wpisie kiedykolwiek miały miejsce. Informujemy również, że wobec autora wpisu zostały podjęte stosowne kroki prawne, o wynikach których poinformujemy."
Wow znaczy co firma płaci pensje w terminie pracownikom? Tak to rozumieć? Jeśli tka jest to ciekawe czemu wgl ktoś coś takie napisał bo to że firma się broni no to wiadome.
Ktoś stwierdził ze nowi nie umieją sie dostosować do zasad tutaj. to o jakie konkretnie chodzi ze może to być na tyle problematyczne?
Ja pracowałam sezonowo i było wszystko ok
Może przy pracy sezonowej nie ma wiele czasu na poznanie atmosfery. Ciekaw jestem, czy dużo osób ma tu stałe umowy o pracę. I jaka jest ich opinia.
Ma dużo pracowników na umowę o pracę którzy pracują juz długo o czymś to świadczy.,czyli jest ok. Osoby nowe nie umieją się dostosować do zasad w firmie i im to nie pasuję i piszą bzdury....
Szczerze nie polecam, Pan Mirosław męczy ludzi psychicznie, szuka cały czas problemów chodź wszystko było dobrze to potrafi wyładowywać się na pracowniku ponieważ ma zły dzień, chciał by żeby z pracy nie wychodzić jak w obozie pracy, kierowniczka w Korczynie również opryskliwa nie zna asortymentu jak i wielu rzeczy co do kierownika należy ona tego nie robi tylko każe zrobić innym ze względu na to, że wie jak coś zrobić a później idzie do szefa i mówi że to ona wszystko zrobiła
Toksyczny pracodawca, dziwne nieetyczne zasady, stawka była niska, nieadekwatna, brak napiwków czy jakiejkolwiek premii, nawet świątecznej. Zgadzam się z opiniami powyżej. Trzeba było być dostępnym 24h na dobę , 365 dni w roku i na każde zawołanie rzucać sprawy rodzinne bo trzeba przyjść do pracy pomóc. Dzień wolnego to święto. Jesteś chory? Nie obchodzi to nikogo. Praca dla osób o silnej psychice i nerwach i umiejących się stawiać i walczyć o siebie chociaż i to nie zawsze popłaca, ani pomaga. Samo miejsce ciekawe i klimatyczne z dużym potencjałem, tłamszonym od kulis.
Super miejsce! Wspaniała czekolada ruby! Polecam!
Pracowałam do czasu. Psychika siada przez (usunięte przez administratora). Ciągle pretensje o wszystko. Zero pochwał, 100% pretensji. Najlepiej to być dostępnym 24h 7 dni w tyg. Jutro masz przyjąć do pracy i mnie to nie interesuje! Traktowanie ludzi na bardzo niskim poziomie. A i wymaga pracy i jeszcze obsługiwania FB i IG. Choćby jak się człowiek starał i tak jest Źle!! Nie polecam tej pracy.
Zgadzam się w 100% z tą opinia, czułam się traktowana niejednokrotnie jak (usunięte przez administratora) a nie jak pracownik, warunki pracy też pozostawiają wiele do życzenia, ciągle pretensje o wszystko, bardzo mała stawka godzinowa 18 zł, 19 zl w niedziele. Proszę omijać szerokim łukiem.
Zgadzam się! Dziewczyny jak nie chcecie płakać po nocach to nie idźcie do tej firmy!!!! Ogólnie porażka! (usunięte przez administratora) ciągle ma pretensje i ale kompletnie o wszystko! Cały czas wszystko źle!(usunięte przez administratora)
Zauważyłam, że co tydzień odświeżają ogłoszenie o pracę na stanowisko ekspedientka na stałe. Czy może ktoś się wypowiedzieć jak przebiega rekrutacja?
Jako że byłem klientem Pijalni kilka razy i uważam że obsługa jest w porządku jak i lokal tak nie mogę już patrzeć na tą błazenadę jak właściciele np w Dubaju wrzucają zdjęcia dziecka które trzyma napis Korczyna lub Bieszczady, nie wiem po co to robią bo mogli by naprawdę z tych wycieczek biznesowych zrobić coś fajnego, co dobrze by się oglądało a nie Bieszczady w Dubaju ????????????
Wspaniale miejsce,idealne na urodziny dla dziecka. Dziękujemy za wszystkie atrakcje i przepyszne czekolady.
Jak się pracuje w CHOCOLATE FACTORY Mirosław Pelczar?
Zobacz opinie na temat firmy CHOCOLATE FACTORY Mirosław Pelczar tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.