Widziałam to zapewnienie ze płacili już kiedyś jak w zegarku. Do teraz sie to utrzymuje? dobrze żeby jeszcze wysokość stawek była sensowna. Partner zarobi więcej niż średnio w branży?
Убедительно не советую работать у Радослава!!!Человек меняет договор каждый день .сам придумывает РТО. не держит обещаний.
Pracuje 2 lata.gosc zasuwa najwiecej z kiero I placi jak w zegarku.system do dogadania.mi pasuje.
@Były kierowca czyli generalnie to co jest umówione na rozmowie nie jest dotrzymywane potem w umowie?
Właściciel mówi jedno później na umowie wpisuje drugie. Pan Radosław jest arogancki nie potrafi normalnie rozmawiać i ma gdzieś innego człowieka. Jak upominasz się o swoje to nie odbiera telefonu. Zdecydowanie odradzam każdemu kierowcy współpracę z nim.
Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie! Właściciel to zwykły (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) który nie wywiązuje się z umów odnośnie zarobków! Obiecuje 80 euro za dzień pracy po czym na umowie wpisuje 49 euro. Umowa jest wysyłana pocztą bo zasłania się głupimi wymówkami że na początku jej nie może nam dać! Ja uwierzyłem i mam nauczkę że takim ludziom jak Pan Radosław się nie wierzy na słowo!
Firma działa bez zakłóceń i przerw? Dlaczego nikt tu nie zagląda? Potrzebujecie kogoś do pracy?
Jak się pracuje w By The Way Radosław Korcz?
Zobacz opinie na temat firmy By The Way Radosław Korcz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.