Bierze roboty po kilka i robi po połowie i nie dokończa pracuje u niego grupa chłopców w wieku 16 do 18 lat nie wypłaca pieniędzy za zrobiona prace jeździ bez prawa jazdy bo zabrane kołek jesteś mistrzu uszukiwania ludzi kiedyś się to odwróci nie polecam jako usługi i jako pracodawcę bo nie płaci
Panie Andrzeju (firma kubik) w swojej opini narobił pan tyle błędów jezycznych co w SMS do nas. Z chęcią udostępnie nagrania z fotopołapek publicznie jak kradł Pan drewno stosowe na miejscu pracy firmy. Oraz nawet nie wie Pan dla której firmy wykonywał zlecenie ponieważ firma Usługi leśne Konrad Kołek nie posiada podwykonawców ani pracowników od roku. I proszę odpisać na maila bo czekamy ponad miesiąc.
Nie mam czasu na takie pierdoły pisania ale jak pan twierdzi że to ja to okej ale ta sprawa skończy się w sondzie panie Konradzie pozdrawiam aczkolwiek pan twierdzi że nie byłem podwykonawcą to czemu pan chce fakturę za usługę którą swiadczylem dla firmy Kondilux Sp zoo to znaczy dla Konrada Kołka
Jeszcze jak ktoś chce pracować to sam sobie musi ogarnąć sprzęt bo od niego nie dostanie się nic oprócz kurwicy i nerwicy , (usunięte przez administratora) i wodorosty , typ bez pojęcia nie nadaje się do niczego a zwłaszcza do prowadzenia jakiegokolwiek biznesu , nabierze ludzi a później nawet nie raczy ich poinformować ze już nie pracują
Nie polecam. Jeden wielki oszust. Zatrudnia dzieci i później próbuje nie wypłacić pieniędzy. Radze omijac szerokim łukiem.