Firma padła przez niespłacanie długów za materiał. Współpracowało się dobrze. Podejrzewam, że firma zbyt szybko wzięła się za zbyt ambitne tematy które mogą w prosty sposób położyć mniejszą firmę i to w tym przypadku miało miejsce. Życzę wyjścia z problemów i powodzenia w przyszłości
Firma z dużymi długami ogłosiła upadłość. Teraz prowadzą kolejna firmę , tym razem sp zoo. Omijać szerokim łukiem.
Jeżeli ktoś ma problem zapraszam. Kto wygra ten lepszy...
Proszę o zaprzestanie wypisywania zbędnych komentarzy, które powodują niepotrzebne zamieszanie. Firma Marz-Bud znajduje się w upadłości a za jej reprezentowanie odpowiadają osoby prawnie do tego wyznaczone. Dodam również, iż nie kontaktował bym się z numerem telefonu 500-439-095, który podany jest w komentarzach ponieważ jest to (usunięte przez administratora) osoba podająca fałszywe dane tylko dlatego aby wyłudzić informacje od wszelkich osób związanych z firmą. Jeszcze raz proszę o kulturę, stosowne zachowanie i nie dodawanie komentarzy, które nic nie wnoszą a powodują tylko zamieszanie. Miłego dnia. Pozdrawiam.
Ja też jestem poszkodowany Z kim mam przyjemność
Napisz kto ty to zadziałamy a jak nie to (usunięte przez administratora)
Kim ty (usunięte przez administratora) jesteś
Sprawdźcie sami czy jest uczciwy!!!
Pijawka to stwór który który wypija krew .ale dawca ma dużo od KRWI i da sobie rade , ma czas do końca 2023 roku
Najazd na hate czy jakkełe
Firma uczciwa każdy może się pogubić. (usunięte przez administratora) MPZB
Firma była rzetelna wypłaty zawsze na czas a do upadłości przyczynił się jeden człowiek z pomorza więc proszę nie pisać bredni...!!!
Gdyby była taka rzetelna to żaden człowiek z pomorza by nie zaszkodził, mogli płacić swoim kontrahentom. Więc proszę się zastanowić nad takimi wpisami...
Gdybym nie znał, nie śmiałbym pisać jakichkolwiek komentarzy. Ale niestety znam....
Firma była na 100 najlepszego dla nich oby się ułożyło. Pozdrawiam szefostwo
Praca super atmosfera znakomita, organizacja pracy zawsze spoko, pensja najlepsza w okolicy. Wszędzie tylko wykorzystują a w Marz-Bud solidnie wszystko na czas a przede wszystkim szefostwo bardzo w porządku - zawsze pomogli w potrzebie...!! Życzę im żeby się poukładało pozdrawiam
Jak się pracuje w Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Marz Bud Marzenna Gapińska?
Zobacz opinie na temat firmy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Marz Bud Marzenna Gapińska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Marz Bud Marzenna Gapińska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 5 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!