Mira24.11.2025 16:50
Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z ReJobs Executive. Jestem prowadzona przez tę firmę już od 3 lat – zaczynałam, wchodząc w rolę Dyrektora Finansowego, z dużą ambicją, ale i ze świadomością obszarów, które chciałam w sobie wzmocnić. Dzięki konsekwentnej, mądrej pracy z Zespołem ReJobs przepracowałam własne deficyty – zarówno kompetencyjne, jak i te związane z pewnością siebie, strategią działania oraz stylem przywództwa.
Programy mentoringowe oraz wsparcie doradcze pomogły mi realnie przyspieszyć rozwój i przejść na kolejny poziom odpowiedzialności. Efektem tej drogi jest to, że dziś pełnię rolę CFO w sektorze bankowym. To najlepszy dowód na skuteczność ich podejścia: konkretnego, partnerskiego i dopasowanego do wyzwań, z jakimi mierzą się liderzy finansowi.
Co ważne, nasza współpraca nie kończy się na rozwoju indywidualnym. Jako Bank współpracujemy z ReJobs również w zakresie rekrutacji i tu także potwierdzam najwyższy poziom usług. Procesy są prowadzone profesjonalnie, sprawnie i z dużą uważnością na dopasowanie kandydatów do kultury organizacyjnej. W praktyce oznacza to, że w ciągu około dwóch tygodni otrzymujemy konkretną checklistę gotowych, przygotowanych kandydatów do rozmów – co znacząco skraca czas i podnosi jakość rekrutacji.
ReJobs Executive to zespół, któremu można zaufać – zarówno w rozwoju liderów, jak i w pozyskiwaniu talentów. Wysoka jakość, realne efekty i partnerskie podejście sprawiają, że tę współpracę oceniam bardzo pozytywnie i rekomenduję ją każdej organizacji oraz każdemu liderowi, który myśli o rozwoju na serio.