Sugerowaliscie ze pracuje od początku i pierwsze co przychodzi przy tym na myśl to podwyżki. trzeba sie o nie specjalnie prosić czy raczej sami docenią i dadzą?
Rzetelna firma,Pracodawca godny zaufania,pisze z własnego doświadczenia ponieważ jestem jednym z pierwszych pracowników we firmie
Ta kasa ok bo stawka ok czy tylko dlatego że płacą na czas? Nie wiem jak wy ale ja trochę więcej wymagam.placic na czas to muszą bo prawo tego wymaga. Chociaż coś powyżej minimum jest czy idą z prądem ?
Jeden z liderów na rynku, ciekawe projekty. Mieszkania Ok, kasa też.
Kamil Bali to bi-lujek który (usunięte przez administratora) wszyskich - mnie tez (usunięte przez administratora) bo pracując u niego myślałem że coś z tego będzie. Trenowaliśmy razem a teraz przestraszył się żonki i wypiera się znajomosci - Ok Kamilka , No problem ale kasę wypłać misiu
ШАХРАЙ!!! Украинцам не платит зарплату(когда было несколько человек он платил, а когда набрал больше 10 человек — перестал платить!!!! Официально не трудоустраивает!!! Кидалово!!!!
Wszystko ok, kasa na czas, dużo godzin pracy
Ludzkie podejscie, musiałem zrezygnowac jednak ze wzgledu na zycie rodzinne. Jak ktos nie ma rodziny a chce szybko zarobic, to polecam
Nieciekawi ludzie tam pracujom Zostałem pobity o okradziony na kwaterze przez gostka z tej firmy Pracuje tam sporo ludzi z marginesu i ukrainy Za dużo wódki i odszedłem ino kasy nie dostałem
Nigdy nie było takiej sytuacji, niemniej dziękujemy konkurencji za odwiedzanie naszej strony :-)
Dużo pracy, dobre warunki noclegowe, kasa też ok
Firma wypracowała sobie dobrą opinię ,więc trzeba jedynie starać się pracować nad dobrą atmosferę.
Wszystko ok, normalna firma
dobre warunki, uczciwy pracodawca jak ten to rzadkosc. Pracowalem krutko ale musialem przestac z przyczyn osobistych. warunki mieszkaniowe OK, wyjazdy 8-10 tygodni i regulanre zjazdy. wiekszosc chlopakow umowy o prace, kasa co miesiac na koncie. firmy z lubelskiego sie howaja
Jak się pracuje w Bmatic Kamil Bali?
Zobacz opinie na temat firmy Bmatic Kamil Bali tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Bmatic Kamil Bali?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 3 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!