Po krótkiej współpracy z tą firmą mogę powiedzieć jedno, uciekajcie.
(usunięte przez administratora) zajmująca się rekrutacją tylko i wyłącznie miła gdy czegoś oczekuje, reszta spraw odpowiada bezczelnie, bez grama empatii. Koordynatorzy to śmiech na sali. Głównie mowa o (usunięte przez administratora), która mineła się z powołaniem, oczekuje cuda na kiju, nigdy nie powie miłego słowa i (usunięte przez administratora)się o wszystko. Wydzwięk opinii negatywny, ale naprawdę nigdy w życiu nie spotkałxm takiej dziwnej osoby. Ma hotel pod koordynają, a kiedy już w nim jest nie wie jak w nim pracować. Nie wapominając już o planie animacji, który przy dłuższym okresie pracy jest ciężki. Takie zachowanie ma swoją nazwe(usunięte przez administratora). Wysługiwanie się pracownikami i traktowanie ich jak śmieci. Reszta koordynatorów spoko(usunięte przez administratora) jako nieliczy w firmie odzywa się do drugiego człowieka z godnością. Ahh.. (usunięte przez administratora) jedyny minus to okłamywanie połowy firmy, że wyłaty wyszły 20, aczkolwiek nie chcę Pani martwić, ale wchodząc w szczegóły przelewu widać, że jest on zrobiony ekspresowo, bądz innego dnia (na pewno nie 20). Mam nadzieje, że inspekcja pracy nie siedzi wam na plecach. Przykro patrzy się jak fajna firma spada na psy i ludzie odchodzą przez głownie takie osoby jak (usunięte przez administratora) Zwracam się z szczególną prośbą, aby (usunięte przez administratora) zaznajomiła się w jaki sposób te dwie Panie zwracają się do pracowników, którzy tworzą tą firme.