Jak wygląda podstawa w Ima-Trans Izabella Augustyn?
Szkoda tylko że nie opowiedzieli jak się dobrze bawili. Auta przesiakniete moczem i wymiocinami, notoryczne stłuczki i spóźnienie się do klienta na koniec kradzież aut i pozostawienie wraz z zaladunkiem. Mam problemy bo klienci żądają odszkodowań A z wypożyczalni nie została zwrócona mi rzadna kaucja tak auta zdewastowane. Do tego zleceniodawcy policzyli faktury i zabrakło na pokrycie paliwa takie pozostały wysokie .
I teraz widać z kim mieliśmy do czynienia. Nie umiesz nawet zdania poprawnie sklecić. A co było wcześniej? Gdzie wypłaty za zaległe tygodnie? I kto tu się bawił? Na wakacje było was stać ale na wypłaty już nie. Na serwisowanie aut również kasy nie było. Najgosza w tym jest wasza postawa, macie się za nie wiadomo kogo a straszne z was dzbany. Najprosciej jest zgonić winę na kierowców ale to wy jesteście wszystkiemu winni. Wy i nikt inny!!!!!!! PS. Czekamy na nacze ciężko zarobione pieniądze.
Nie płacili za pracę , a wymagali zjawienia się w pracy . Komedia , ukrywają się w sklepie tianDe w Koszalinie zwycięstwa 7 Ukrywają to przed byłymi pracownikami którym zalegają dużo pieniędzy
Nie wypłacone wynagrodzenia za mc październik dla pracowników całej firmy. Zalegają ponad 10000.00 zł dla każdego kierowcy. Pseudo szef sprzedaje paliwo z ciężarówek i opony.No i oczywiscie myśli o nowej firmie.
Czekamy na Twoją opinię o firmie Ima-Trans Izabella Augustyn w mieście Polanów. Od Twojego wpisu może zależeć kariera wielu osób.
Moje sugestie dla Ima-Trans Izabella Augustyn: (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) odradzam prace każdemu! Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zapalić zaległe od kilku miesięcy wypłatę
Odradzam prace w tej firmie wszystkim!!! Brak wypłaty na czas . Nie szanują pracowników i mają ich gdzieś... Nie polecam