Bezpośredni, bezproblemowy kontakt z właścicielem, duża elastyczność na nietypowe zamówienia, obsługa szybka i sprawna i przede wszystkim nie droga.
Super firma polecam w przeciwieństwie do niemieckiego koncernu mewa
Na pewno w umowie, która nie jest wiążąca na lata. Wspieracie lokalnie, Polski biznes. Współpracujecie z właścicielem i macie z nim stały kontakt a nie z pracownikami, którzy przekazują dopiero wyżej problemy. I te problemy nie są rozwiązywane . Umowa jest jasna i przejrzysta, do tego można na spokojnie ze wszystkim się dogadać. Można rozwiązać umowę, zadzwonić o zmianę umowy i częstotliwość wymiany. Niemiecka firma zakłada współpracę na lata, nakładając koszta nie wiadomo skąd. A rozwiązanie umowy graniczy z cudem. Wiele osób już zrezygnowało z Niemieckich firm, a wiele też prowadzi batalię sądową.
Ja ci powiem skąd. Firma z Niemiec ponosi (usunięte przez administratora) duże nakłady żeby zaopatrzyć cię w szmatki, atestowane pojemniki, pralnię, magazyn, dziesiątki ludzi etc. Ile jest tańszy? 10%? Chcieliby też żeby im coś z tej współpracy zostało. Ta sama sytuacja jest w ciuchach roboczych.
Współpraca z rzetelną firmą. Stały kontakt telefoniczny z właścicielem, usługa na czas bez problemów. Przede wszystkich lokalna firma. Umowa jasna i przejrzysta, możliwe dopasowanie umowy pod potrzeby klienta.
@kuba napiszesz jakieś konkrety ?
Robienie z nim interesów to jakieś totalne (usunięte przez administratora) nie polecam tej firmy
Jak się pracuje w Pam-Serwis Przemysław Przudzik?
Zobacz opinie na temat firmy Pam-Serwis Przemysław Przudzik tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.