To znikanie z kasą to mam na dzieję że nie odnosi się do pracowników... Swoim ludziom normalnie płacą bez kombinowania? Nie mogę sobie pozwolić żeby za darmo komuś poświęcać swój czas
Firma nie rzetelna, od stycznia ktoś jedzie aby poprawić podłogowe ogrzewanie. Zbywanie klienta. Omijać szerokim łukiem.
(usunięte przez administratora)wysokiej klasy beż honoru gość firma beznadziejna gdy otrzyma pieniądze gość znika nieodbiera telefonu
Firma beznadziejna omijać szerokim łukiem brak fachowości żetelności I uczciwości odradzam nie trzyma się umowy zawyża wycenę materiałów i robocizny .fachowiec szef jest bardzo przekonujący początku
Stanowczo przestrzegam przed takimi pseudo fachowcami. Wszystko co wykonała firma musiało zostać od podstaw poprawione.Współpraca z firmą zerwana po kilku dniach,bo żal było patrzeć na marnowany materiał,(dodam że materiały budowlane zostały zakupione przeze mnie tzn.inwestora).SZCZERZE odradzam !!!!!!! Ta firma nie posiada podstawowej wiedzy o pracy którą wykonuję,szkoda czasu ,pieniędzy i zmarnowanych nerwów na współpracę.ODRADZAM i oby jak najmniej na rynku było takich firm jak ta.Ludzie płacą ciężko zarobione pieniądze a w zamian otrzymują PARTACTWO !!!!!
Niestety u mnie to samo. Mimo rozpisania prac i kosztów owy "fachowiec" zażyczył dobie kwote duzo wyższą niż napisaną wcześniej. Sprawa bedzie miała swój finał w sądzie. Absolutnie nie polecam
Firma beznadziejna. Należy trzymać się z daleka od tych pseudofachowców i ostrzegać innych przed tym partactwem.
@Nikq ale to w sumie forum bardziej dla pracowników więc interesowałoby mnie jak się tu pracuje ?
Konkurencja zainspirowała do tych złośliwych wpisów? Łatwo jest oskarżać ale trudniej naprawić.
Czarek absolutnie nie konkurencja a jakosc wykonanej pracy i sposób (usunięte przez administratora)i naciągania klienta. Mam prawo mieć i wyrażać swoją opinię.
(usunięte przez administratora) który marnuje materiał inwestora, radzę przed wykonanie prac zawrzeć umowę pisemną, nic na tzw. gębę z tym panem. Ja zaufałem dużo zapłaciłem i nie wykonał tego zakresu prac na jakie była zawarta umowa ustna. Na dodatek ściany mam krzywe i wszystko spada.
Niestety u nas to samo. Mimo rozpisania prac i kosztów owy "fachowiec" zażyczył dobie kwote duzo wyższą niż napisaną wcześniej. Sprawa bedzie miała swój finał w sądzie. Absolutnie nie polecam
Czy można się z panem skontaktować na prive i wymienić poglądy na temat pseudo fachowego wykonania prac przez tą firmę. Widzę, że dużo nas łączy
W okresie maj czerwiec 2018 Firma Pana Zdrzałki wykonywała gruntowny remont mojego domu w okolicach Piły. Remont polegał na wykonaniu następujących prac: demontaż saidingu, ocieplenie budynku, położenie tynku, położenie krawężników i kostki brukowej, wykonanie odpływów dla wody opadowej, wybudowanie drewnianego tarasu, demontaż okien i przygotowanie (przeróbka) pod nowe okna (inny wymiar), oraz wiele innych drobnych prac malarskich, montażowych itp. Firma z powierzonego zadania wywiązała się wzorowo. Na podkreślenie zasługuje, terminowość, punktualność, osobiste zaangażowanie w bardziej skomplikowane prace właściciela Firmy, fachowość pracowników i widoczna dyscyplina wśród nich. Ogólnie dobra piątka i rekomendacja by korzystać z usług Firmy, polecam
Jak się pracuje w Zakład Usługowo-Produkcyjno-Handlowy Wojciech Zdrzałka?
Zobacz opinie na temat firmy Zakład Usługowo-Produkcyjno-Handlowy Wojciech Zdrzałka tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.