Dobrze ze ostrzegasz a wyjaśnisz chociaż w czym problem? Wolałbym żeby był to bardziej problem z atmosferą a nie kasa bo potrzebuje zarobić
Jak w Hsa Lachowicz Krzysztof wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
Możliwość awansu ma tylko osoba z najkrótszym stażem, jeśli przyjdzie ktoś nowy do pracy, wtedy to nowy staje się głównym operatorem (usunięte przez administratora) a poprzednik dostaje „awans” i oddaje szmatę. Pozdrawiam
hahah Zulugula a w tym bajzlu jeszcze da sie awansować? Nowi cieszą się chwilowym i złudnym zainteresowaniem szemranego przywódcy tego lokalu. Patrzy czy spierdzielą szybciej jak przyszli. (usunięte przez administratora)
Czy w Hsa Lachowicz Krzysztof obowiązuje nienormowany czas pracy? Czy Pracownik Produkcji umożliwia pracę zdalną? Jest ogłoszenie z 27 września na Pracuj.pl.
Oczywiście że jest nienormowany czas pracy,kiedy przyjdziesz to będziesz ,nie robią problemów , ważne żebyś miał przerobione 8h ,a co do pracy zdalnej to myślę że dałbyś radę w domu pracować,poprostu zabierał byś szkło do domu i w garażu lub piwnicy byś je obrabiał. Ogólnie zaklad i płaca to dnooo,a teraz najlepsze ,niema ogrzewania na hali to spodziewaj się temperatur +2
Brak ogrzewania na hali ,brak jadalni ,brak ciepłej wody ,brak wszystkiego zero przepisów BHP i tak jak tu już pisali alkohol .
Siemanderko mordeczki, co tam w cyrku słychać nowego??? Cyrkowy rogaty klaun nadal swoje przedstawienia kręci?? "Show must go one" puki Wiesiek do nieba bram nie zakmknie, tylko co ten biedny diobełek pocznie, niczym minionek bez władcy ..... .... na początek do gołębnika, a dalej się łobocy:-))))))) zawsze pozostaje Mona Mam nadzieje ze moja opinia jest merytoryczna i rzeczowa co przyczyni sie do nowych inwestycji w firmie np wymiana czwartej lampy na ledową i napływu nowej wykwalifikowanej kadry pracowniczej np z KWK Grodziec lub KWK Jowisz czy jakiego kolwiek KWK, ZGK, PGR czy PKP
Co wchodzi w socjal Hsa Lachowicz Krzysztof?
Socjal w hsa to najgorsza woda z lidla w lato. Chopcy sami muszą sobie porządną wide ognistą przynosic. Nic nie ma. Szatni, miejsca do mycia, rekawic do roboty, narzędzi. Taki socjal po......
Malgorzato efektywnych pracowanikow nie bedzie bo nikt nie przyjdzie do pracy na ten wygwizdów Rogożnicki, kazdy woli dojechać 10km do miasta do konkter pracy. jedna zmiana sklada sie tylko z lokalnych pijaczków bo tylko tacy nigdzie indziej nie zostaną zatrudnieni. A jeżeli chodzi o inwestycje to taki pijaczek to sa powiedźmy 4000zl kosztów pracodawcy x 4 tych tzw pracownikow to 16 tysi, za takie pieniądze mozna mieć leasing na nowe maszyny, ktore nie pija, nie marudzą, nie bawią sie telefonami i beda pracowac 16h na dobę i szybko zarabiać kase. Ale nie bo po co, wystarczy wymienic 3 lampy sodowe na 3 nowe ledowe, od i cała inwestycja na starej hali od 2019 roku
Co nowego słychać w tym waszym WWS-ie (Wiejski Warsztacik Szklarski), ogrzewanie chyba zrobili wreszcie bo dym sie co chwila unosi nad hala:-))) lub za halą
WWS hehe dobre:-)))))))) Ja takie firmy nazywam poprostu dziad-glass. No co słychać...... cyrk sie kreci , światła juz powoli gasną.... ale małpy jeszcze na scenie skaczą
Nic się nie pali ani na hali ani za hala, narazie sa zbierane „kule mocy” żeby zrobi 110% normy
A jakie masz skojarzenie Małgorzato?
3900 brutto?? Prawie większość ma max 2300netto na rękę Reszta kasy tzw. Nadgodziny są do koperty W soboty masz do łapy bo nie stać firmę na legalne wynagrodzenie (a co do sobót, jak jest dużo pracy to robią jakieś zebrania żeby ktokolwiek przyszedł bo pali im się grunt pod nogami) Na hali zimno bo nie ma kasy na grzejniki, kupił rok temu dwie nagrzewnice na ropę, ale tak z nich śmierdzi spalinami że po godzinie głowa boli a ciepła i tak nie dają Nawet na ropę do tych nagrzewnic nie stać firmy, wieczne żale że za mało normy, błędy biura w zleceniach a potem cała złość za to idzie na pracowników Doszły mnie słuchy że szarpnął się na podwyżki dla pracowników bo chcieli się zwalniać , dał po 100-200zl znowu do koperty żeby tylko uciszyc ich błaganie o swoje pieniądze Ogólnie szef (pseudo) jest jak duże dziecko, zadłużony, nie ogarnięty, gdyby nie pomoc mamusi to by sobie palcem (usunięte przez administratora) Y nie trafił zakład zadłużony na ogromną kwotę która z każdym miesiącem się powiększa kwestia czasu jak ten zakład szlak trafi , codziennie problemy z materiałami do pracy, na nic pieniędzy nie ma, Pracownicy : 2 zmiany ogarnięci ludzie znający się na swojej pracy, fajni ludzie, Szkoda że takich pracowników traktują jak drugi sort zarobkowy Ogólnie praca nudna, nie dająca żadnej satysfakcji oraz kasy Taka typowa robota dla emerytów lub kalek bez ręki lub nogi, żeby dorobić Jeśli myślisz że będziesz robił na jednym stanowisku to się grubo mylisz, masz być elastyczny za najniższą krajowa
Święte słowa Mareczku, nawet alkohol firma kupuje najtańszy spirytus techniczny, tego nie da sie pić, (wiem, wiem dla chcacego nic trudnego) ale jednak ludzie muszą sami we wlasnym zakresie alkohol sklepowy kupować i przynosic. SZOK
Niestety nie Honorato, alkohol i hsa to tradycja, ze sie tak wyrażę, spuścizna po starej firmie Ligeza Szklo. Mamy 2022 rok a mentalność jak w 1992. PIPie widzisz i nie grzmisz!!!!!!!
Szukam pracy w mieście Rogoźnik. Zainteresowała mnie oferta firmy Hsa Lachowicz Krzysztof. Czy ktoś wie, jakie warunki zatrudnienia oferują? Czy można liczyć na zarobki rzędu 3900 PLN?
Spokojnie zarobisz 3900 pod warunkiem ze brutto lacznie z zusem i przyrobisz dwie soboty. Zapraszamy
Zachęca, żeby ktokolwiek przyszedł a potem zdziwienie ludzi że co innego mówił a co innego płaci, to typowa dezinformacja pseudo szefa Realnie najniższa krajowa umowa zlecenie a reszta do koperty jak dobry miesiąc
Najgorsze jest to ze firma trzymajac i tolerujac pijakow ocenia przez nich wszystkich pracownikow co wplywa na stawki na tych co pracuja uczciwie i na trzezwo. Chore czasy ze lepiej zatrzymac pijakow bo gdy cos tam niby uda im sie czasami zrobic jest lepsze niz ich zwolnic bo niby "to cos zrobione" jest lepszy niz nic nie zrobienie co i tak zreszta jest (usunięte przez administratora) warte Stara zasada "mu udajemy ze robimy oni udaja ze płacą"
Wódka Wódka i jeszcze raz Wódka. Jedna zmiana pije druga pracuje. Kasiora na poziomie 13zl do konta plus 2zl do koperty dla Polaków ale masz możliwość bezkarnego picia w pracy
masakra jakie ciule tu robio
Podpowiedzcie czy firma szuka może nowych pracowników?
co chwile szukaja bo rotacja jest duza co juz mowi sporo o firmie ludzie odchodza bo nikt nie ma ochoty użerac sie z psychicznym kierownikiem nierobem co to łazi po hali i symuluje prace wiecznie gmerając rąsiami w kieszeniach robota dla zyciowych przegrywow
Колеги цього не варті, вони нас не люблять, керівник виробництва сучий син.
Łucjo, kwiatuszku, nieprzychylna atmosfera w zakładzie pracy nie bierze sie znikąd tylko tworzą ją KONKRETNI LUDZIE. I tu było sporo niepochlebnych komentarzy dotyczacych głównie wlasnie kierownika produkcji napisanych jezykiem na jaki ten buc zasluguje. Usuwając je stawiacie pod dużym znakiem zapytania wiarygodność waszego portalu.
Stracony czas wynagrodzenie poniżej minimum a organizacja pracy jak w średniowieczu
Jak się pracuje w Hsa Lachowicz Krzysztof?
Zobacz opinie na temat firmy Hsa Lachowicz Krzysztof tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Hsa Lachowicz Krzysztof?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 0 to opinie pozytywne, 6 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!