W Krakowie trwa remont na Siemomysła 11 już 2 miesiące. Jest to firma przeciągająca remonty, dość uciążliwa dla otoczenia. przez 60 dni jej pracownicy pracują cały tydzień od 8-20 ciężkim sprzętem. Najgorsze prace są zostawiane do zrobienia po 18 w tym palenie, pylenie. Używają w sposób nieumiejętny diaks, wiertarek. Najgorsze są prace w weekend, mocno hałasują i wibracje. Nikt nie odpocznie. Ich metody przypominają czyścicieli kamienic. Mocno nie polecam. Pracownicy nie stosują odzieży ochronnej, nie zabezpieczają miejsca robót. Pełna fuszerka wbrew opiniom googla.
U mnie trwa to już pół roku, ani efektów, tylko kasę (usunięte przez administratora). Przychodzi 1 listopada to od razu remont pełną parą, jakoś we wcześniejszym okresie tak szybko nie brali się do roboty, dość uciążliwa firma
Ostatnio robią remont w Krakowie na Siemomysła. Kolejna firma dziad. Jest bardzo uciążliwa dla otoczenia. Remont trwa już miesiąc. Codziennie pracują w godzinach 8-20 od poniedziałku do niedzieli, W tym czasie słychać diaksy, młoty pneumatyczne i inne urządzenia o wysokim natężeniu hałasu i zapylenia. Jest tak źle, że nawet okien nie otworzysz w promieniu 1 km od nich. Zwykła wymiana rur trwa u nich 4 tygodnie, samych partaczy i szpecicieli mają. Zamiast w ciągu 1- 2 dni wykonać wszystkie cięcia tną po 20 sekund, potem 5 minut przerwy i od nowa cykl. Powoli wykańczają cale osiedle, nie da się odpocząć przy remontach organizowanych przez tą firmę, żeby chociaż niedzielę odpuścili, nie trzeba robić...
Kupiłem ostatnio dom po remoncie od tej firmy, muszę przyznać takiej fuszerki dawno nie widziałem, musiałem drugi raz po nich wymienić rury, wyrównać ściany i je pomalować. Nie polecam. Typowa amatorszczyzna
Typowa firma nawiązująca do czyścicieli kamienic, mają słabego brygadiera. Nie ma to jak w piątek po 18 słyszeć diaksę (szybkie włączanie i wyłączanie). Ich metody są bardzo wyrafinowane, wykańczają psychikę sąsiadów i nie pozwalają na odpoczynek. Nie polecam. Z daleka od nich.