Widziałem ofertę pracy jako koordynator ds. sprzedaży i marketingu. Praca hybrydowa oznacza że pracuje się ile dni z biura i ile z domu?
Firma jest niespójna. Klientom oferuje pełen profesjonalizm, cuda niewidy w dziedzinie obsługi klienta, a rekrutując pracowników, po mimo zapewnień, nawet nie daje informacji zwrotnej. Odradzam korzystanie z usług tej firmy. Dla mnie jest niewiarygodna.
Firma Autonomia Consulting Lucyna Ławniczak prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Koordynator ds. sprzedaży i marketingu, Poznań - Marzec 2024
- Pracownik administracyjno-biurowy, Poznań - Kwiecień 2022
- Przedstawiciel Handlowy - branża IT, Poznań - Luty 2022
- Specjalista ds. Administracji i Obsługi Klienta , Poznań - Grudzień 2021
- Sales & Marketing Manager, Poznań - Listopad 2021
Czy pracujesz w firmie Autonomia Consulting Lucyna Ławniczak lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Autonomia Consulting Lucyna Ławniczak?
Zobacz opinie na temat firmy Autonomia Consulting Lucyna Ławniczak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.