Wiecie coś o pracy w firmie Q N A Ochrona Jakub Maciej Kuna w mieście Unisław? Może pojawi się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu u nich?
Witam. Osoby które opisały negatywnie wyżej pracę u nas, wykorzystały to forum jako formę zemsty. Za zwolnienie. Jeden z nich np uszkodził podwieszany sufit u klienta po czym wyłączył telefon i więcej się nie pokazał. Nie zamierzam się bronić ani tłumaczyć. Osoby które, ze mną współpracują dobrze wiedzą jak jest ????
Pracuje w tej firmie od 7 miesięcy i postanowiłem się tutaj wypowiedzieć bo mam zupełnie inne doświadczenie i opinię. A więc mam normalną umowę o pracę. I jestem zadowolony z pensji...dodatkowo często szef dorzuca fajną premię. Co do współpracy to ceni sobie gdy ktoś kto u niego pracuje i stara się dobrze pracować. Niby oczywiste ale wiadomo jakie jest często podejście pseudo pracownika. Szef jest bardzo kulturalny i wyrozumiały. Gdy popełnię jakiś błąd albo coś źle zrobię to nie obraża i nie przeklina ale zwróci uwagę i czesto pomoże go naprawić. Nie obciąża kosztami. To sprawia, że naprawdę jest dobra atmosfera w pracy. Poza tym dba o socjal oraz bezpieczne i dobre warunki pracy. Np jak pojechaliśmy w delegacje to nie szczędził pieniędzy i załatwił fajną kwaterę. Zapewnia ubranie i odzież ochronną, i to ciuchy dobrej jakości. Tyle pochwał ale szczerych, taka prawda. Nie jest on ideałem ale jeśli chodzi o firmę i szefa to takiego szukać ze świecą.
A to jakieś były ostatnio zwolnienia?
Niestety nie polecam. Szef nie płaci pełnych 150% nadgodzin Zatrudnia na najniżej krajowej reszta pod stołem co jest przestępstwem do 2 lat pozbawienia wolności i do tego żąda żeby przez UP. Padają oskarżenia o zagubienie narzędzia nawet jeśli zdaży to się jemu. Godzina powrotu z od klienta do bazy jest już nieodpłatna. Nie jasny system premii ( praktycznie tylko przy maksymalnych obrotach i skończonej robocie i to wielkość wg uznania. ) Brak innych gratyfikacji. W dodatku śmiało można powiedzieć że osoby z doskoku z jego środowiska są traktowane ulgowo. Bywa że oskarża o absurdalne rzeczy. Uwaga nie wchodzic w układy i "umowy". Po czasie można się zdziwić jak obłudny jest to człowiek, zakryty pozorem bycia miłym i uczynnym. Niestety jest nie słowny lub jest tylko kiedy mu odpowiada a najbardziej Kiedy widać. Prywatnie ok - jako pracodawca sama patologia kodeksu pracy.
Nie polecam.Nie zgadzajcie się na wykonywanie pracy bez umowy o prace.