Opinie o Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski w Łomianki

Na podstawie 2 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja wyrobów piekarskich i mącznych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski w Łomianki

BARDZO CIĘŻKO MI SŁUCHAĆ TYCH Nowy wpis

BARDZO CIĘŻKO MI SŁUCHAĆ TYCH OPINI.BO TAK NAPRAWDĘ LUBICIE SŁUCHAĆ PLOTEK ,NIŻ WZIĄŻŚĆ ZA PRACĘ .TERAZ JEST O NIĄ BARDZO CIĘŻKO .UWIERZCIE MI TAK NAPRAWDĘ CHYBA NIKT Z WAS CIĘŻKO NIE PRACOWAŁ .WYBACZCIE ALE NIE CHCE MI SIĘ TEGO SŁUCHAĆ,GDYŻPAN PAWEŁ JEST DOBRYM PREZESEM.TYLKO WY TEGO NIE WIDZICIE I NIE DOCENIACIE.

Ewa Nowy wpis

Chciałabym opisać szczegółowo walory wyrobów, które mogę kupować bardzo daleko od granic Polski, jednak ze wzgledu na wszechobecną konkurencję nie będę wychwalać Firmy.Życzę ciężko pracującym na te miłe wyroby, aby zawsze byli zadowoleni i spełnieni w pracy.Życzę również dużo zdrowia i dobrych wypłat, bo bez nich nie ma motywacji do pracy.

Artur

Wszyscy jedynie potrafią narzekać, ale czy wszyscy potrafią się zjednoczyć aby osiągnąć sukces. Wynagrodzenie samo nie wzrośnie. Musi być wzrost sprzedaży... Aby to nastąpiło, musi być zachowana jakość produktów która zadowala klientów. Jeśli jeszcze okaże się że logistyka i magazyn nie zawiodą... A ustalone cele przez Zarząd firmy są transparentne i realne do zrealizowania... To wszyscy macie zapewnione odpowiednie warunki pracy przy zadowalającym wynagrodzeniu. Kiedyś rozpoczynałem pracę jako przedstawiciel handlowy w rodzinnej firmie spożywczej. Później kilkanaście lat nią kierowałem jako dyrektor sprzedaży. Nikt nie narzekał, ale każdy miał swój target i był z niego rozliczany.

X Nowy wpis

Od kilku lat ta sama śpiewka .Nie ma znaczenia czy pracujesz więcej czy bardziej się angażujesz .I tak nikt tego nie doceni i nie przełoży się to na lepsze zarobki.Takie obietnice są w tej firmie od zawsze .

Artur Nowy wpis

Oczywiście, niebawem wszystko wróci do normy.

Jakich pytań można się spodziewać na rozmowie rekrutacyjnej w firmie Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski?

ZAINTERESOWANY
@Pytanie

na jakie stanowisko ?

Co sądzisz o rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski? Czy wziąwszy pod uwagę Twoje wrażenia, poleciłbyś innym aplikację do tego miejsca? Podziel się z nami swoimi doświadczeniami.
Klient

Firma do niedawna stabilna i solidna oraz bardzo dobre produkty ale po ostatniej zmianie personalnej z połowy lipca trudno dalej współpracować. Konwersacja polega na stawianiu warunków, które bez uprzedzenia zmienia się z dnia na dzień. To podziękujemy. Poczekamy na kolejną zmianę, może będzie rozsądniejsza.

DH

Firma poszukuje Dyrektora Handlowego. Warto aplikować?

Seba

Maslo orzechowe bardzo slaba konsystencja. Duzo tluszczu oddzoelonego od twardej masy. Beznadzieja 2 roznych opakowaniach

Ad

Pracuje od dluszego czasu. Skonczyla mi się umowa byla na 1 rok umowa O prace pełen etat Ide do Pani H. Pytam co z umowa pada odpowiedź. Umowa bedzie. Tylko że UWAGA umowa zlecenie na 3 miesiące jako okres probny!!! To byl początek stycznia. I nadal pracuje bez umowy!!! Zreszta nie tylko ja

Nikita
@Ad

Pracowałam 5 lat istny (usunięte przez administratora) i kolesiostwo pF wplywowy brak swojego zdania kręcą nim jak chca

Lola

Od czasu gdy kierownikiem została pani A. zmieniło się wszystko niestety na gorsze. Pani A miała swoje ulubione pracownice z którymi często rozmawiała pijąc kawę w godzinach pracy np. O zmianie pan brygadzistki na nowe. Do niektórych pracowników odnosiła się poprostu po chamsku. Pracowały tam osoby starsze na które pani A krzyczala(wrzeszczała) jak by były jakimiś gówniarzami. Zero szacunku dla pracownika. Kiedyś w Hawo były 2 zmiany a teraz tylko 1 i bra pracowników. Więc teraz pytanie które kierownictwo było lepsze na pewno nie pani A. Jeszcze trochę i po zakładzie zostanie tylko nazwa Panie Filipie niech Pan przejrzy na oczy.

Abc
@Lola

Widzę ,że ktoś nie może pogodzić się ze stratą stanowiska.

Tez pracownik

Nie zgadzam się z opinią ze było cudownie za czasów wczesniejszej kadry zarządzającej(kierowniczki).Pod wpływem pewnych pracowników, nie mając własnego zdania pozwalały sobą manipulować .Obecna kierowniczka p.A.wykonała świetną "robotę"personalną i organizacyjną .Stoi murem za nami .Oceny tutaj są niesprawiedliwe i niewiarygodne.Pracuje się dobrze A takiej atmosfery jak obecnie jeszcze nie było.Po za tym jak osobie, osobom , jest tak źle niech zwyczajnie zmienią pracę na wymarzoną .A nie wypisują oszczerstwa i kłamstwa psujac opinie .!!!

Mariusz
@Tez pracownik

Pracowałem w firmie Słodkie Hawo w Zakroczymiu w 2017 firma na poziomie ,smaczne produkty w ofercie w szczegulności chałwa odszedłem z tej firmy przez nijaka Renata and Alicja ta druga mnie zatrudniała wydawała sie fajna babka , współpraca z tą pierwszą to istny koszmar bo firma dużo traciła przez takie osoby przez taki menagament . Pozdrawiam pracowników z Zakroczymia

A

Ada to nie wypada .To nie twój zakład.

Jakie warunki trzeba spełnić, by zostać członkiem waszego teamu w Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski?

Abc
@Pytanie

Najlepiej mieć orzeczenie o niepełnosprawności i biorą do pracy jak leci każdego.Czy pracujesz ,czy nie czy się nadajesz czy nie i tak Cię zatrudnią.Wystarczy żeby być możesz przetuptać cały dzień.

Miś Fazi

Dobry wieczór dawno mnie nie było, chce tylko powiedzieć że nic wspólnego z tą "firmą" nie miałem i nie mam. Tyko dziwią mnie informacje z miasta odnośnie nadal kiepskiej relacji pracodawcy, kadry między pracownikami, a nawet zastraszanie pracowników przez kadrę z Kazunia zwolnieniami dyscyplinarnymi za wyrażenia opinij w internecie i kazaniem wykasowania tych że opinii co pracownicy przestraszeni wykasowują.To nadaje się do przekazania odpowiednim instytucją w tym kraju jeżeli jeszcze jakieś uczciwe są w tym kraju. Czynność ta jest bez postawna w obecnej dobie każdy może wyrazić opinię o dane osobie, firmie negatywną, pozytywną na łamach internetu, mesendżera innych środków przekazu medialnego. Więc proszę o rozważne podejście do obecnych pracowników i wyrównanie obiecanych dodatków, pensji, podwyżek za kontrakt który pracownicy wyrobili w czerwcu 2019 do biedronki i ktoś niezłą kasę za to odebrał. Z poważaniem. Proszę nie kasować tych informacji wszytko jest kopiowane w przypadku do przypadku.

Problem

Kaeawawa

Gratuluję opinii jak jesteś kozak to się zwolnij a nie pieprzysz na innych pewnie jesteś pracownik roku ????

Kaeawawa

Tak żeś się uczył hahaha

Kolejny

W odniesieniu do wcześniejszych opinii chcę tylko dodać, że pani kierownik A. dobrze wykonuje swoją pracę. Zmiany personalne były potrzebne i jako kierownik miała do tego pełne prawo. Negatywne komentarze z pewnością pochodzą od osób którym takie decyzje się nie spodobały. Atmosfera panująca w firmie jest obecnie bardzo dobra więc nie psujmy tego.Poczekajmy trochę a efekty pracy pani kierownik mogą nas pozytywnie zaskoczyć.

zgnębiona

Potwierdzam opinie Fazi miś. W zakładzie kierowniczka Agnieszka ma wywalone na pracowników jak ktoś jej sie podlizuje to ma życie jak w madrycie a pełnowartościowi pracownicy są gnębienie bo znają się na swojej pracy i wypowiadają sie jak coś jest nie tak. Nie pozwala pracownikom porozmawiac z Filipem Pisarzewskim właścicielem bo boi sie o swoją ciepła posadkę. Podczas jednej rozmowy wyszłoby że to leniwa nie wywiązująca sie ze swoich obowiązków kierowniczka. zamiast dbać o dobro firmy to próbuje utrzeć nosa zarzadzającemu Pawłowi, walczą ze sobą a jak Filip pyta się czemu są kary to zwalaja na pracowników.Nie ma owijek nie ma opakowań bo kierowniczka częściej siedzi na papierosie niż zajmuje sie swoja pracą. Masakra wieloletni pracownicy chca sie zwolnić. Tak złej kadry zarzadzajacej ta firma nigdy jeszcze nie miała.

@zgnębiona

Nie zgadzam się z opinią że pani kierownik ma wywalone na pracowników przez rok czasu zrobiła więcej dla nas niż Renata i Alicja .Rozwiązała i poruszyła wiele problemów w przeciwieństwie do poprzedniczek które zamiatały wszystko pod dywan.Dzìeki pani Agnieszce da się tam pracować w dobrej atmosferze.

ja2
@Pracownik

Zgadzam się w 100 % z tym co napisał Pracownik. Podczas pracy obecnego kierownictwa atmosfera w zakładzie zmieniła się bardzo na dobre, pracownik, pracownika nie buntuje przeciwko sobie, nie obgaduje i nie gnębi tak,jak było kiedyś. Niestety osoby, które wolą siedzieć i użalać się nad swoim marnym życiem w tej firmie, nigdy nie będą zadowolone, bo przecież teraz musiały by się wziąć do roboty i pracować, a nie siedzieć i pier…. głupoty. Jeżeli komuś nie pasuje niech się zwolni. Lepiej pracować w mniejszej chętnej do pracy grupie, niż z grupą leniwych, którzy widza drzazgę w czyimś oku, a belki w swoim nie widzą. Niech każdy spojrzy na siebie a potem komentuje innych. Podsumowując, kierownictwo w zakładzie jest najbardziej w porządku jakie było do tej pory, a atmosfera sprzyja komfortowi pracy. Pozdrawiam

Jo

Akurat znam trochę Pania H szkole skonczyla wyksztalcenie ma! A to ze chce lepsza prace czy zarobki to chyba kazdy chce. Jedyny zarzut to glowe troche nizej i bardziej na ludzi sie otworzyc bec bardziej zyczliwa to wszystko.

Zaintwresowany

A pisze to kto? Pracownik produkcji? Skąd wiesz, ze jest nie wykształcona? Pytam z czystej ciekawości.

Od mometu jak odeszla Alicja i Renata ta firma idzie na dno! Kucharz od którego zależy cala produkcja ma takie same pieniadze co kobieta ukladajaca galaretki. Pani Agnieszka to jedna wielka pomylka zero jakiejkolwiek wiedzy. Potrafi tylko oszukiwac. A pani H to do biura ale zeby sprzatac. A co do robaków to i w Śliwice sie zdarzaly.

Fazi miś

Wielkie (usunięte przez administratora)na produkcji lataj po podłodze robale, ludzi traktują jak (usunięte przez administratora)stałym pracownikom pracującym od 24 lat płacą najniższą krajową 1640 i wymagają. zatrudniają ludzi z grupami niezdolność do pracy a każą dźwigać i pracować po 8 godzin dziennie, nie płacą za dojazd do Zakroczymia gdzie przenieśli część działu i wbrew pracownikom kazali dojeżdżać na własny koszt czyli bilet w koszt pracownika - 200 zł, zostaje 1440 zł. Stosowany jest mobbing ze strony kierownictwa jak i nowego zarządzającego (usunięte przez administratora) Obiecane premie za wejście do pewnego supermarketu (co się udało w czerwcu 2019) przez (usunięte przez administratora) do dnia dzisiejszego nie została wypłacona (29.11.2019) Jak był prawdziwy właściciel świętej pamięci (usunięte przez administratora) to była firma naprawdę rodzinna teraz to typowa korporacja na najniższym stopniu.

Fazi miś
@Fazi miś

Jeszcze jedno kadrowe i księgowe tez nie wiem za co mają płacone gubią dokumenty które składają pracownicy w sprawach swojej rodziny a po kilku latach okazuje się że nic nie zostało zgłoszone do instytucji państwowych i pracownicy zostają z rękom w tak zwanym nocniku. Żenada z takim zapleczem biurowym

Zostaw merytoryczną opinię o Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski - Łomianki

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski?

Zobacz opinie na temat firmy Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Słodkie Hawo Loper Poland Paweł Filip Pisarzewski
  • Łąkowa 18